INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 12
peta spune:
luminita eu am luat viviflor 1/zi seara din ziua 8 cate cinci zile. S-ar putea sa fie acelasi lucru ca ovestinul, e ceva pe baza de estrogen, deocamdata nu am la mine prospectul cu concentratii, etc, dar o sa ma uit...
anabel bafta multa, la cati foli ai, merge si cu 6 mil...bafta multa!!!
ella - iti tin pumnii, poate o sa mai avem o reusita la gynera luna asta ![]()
nicole - e horror ce fac astia cu analizele tale, ne tin ca pe ace...
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicolle88 Dragele mele, am facut acum un test de sarcina ca nu mai rezist, astia-si bat joc de mine. Rezultat: NEGATIV. Nu mai sper nimic, asta e! Oricum cand o fi sa aflu si rez de la beta (peste 100 de ani...), va scriu. m-am saturat sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pe toate si multumesc pentru incurajari. |
Nicolle, testul de pp nu e asa sensibil. asa ca nu dispera. asteapta rezultatul la beta cumintica
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
luminita42 spune:
alla, viss, peta .....mersi fetelor de raspunsuri, am sa iau 1 ovestin 0,5 mg /zi + vitamina E+aspenter+ac folic sa vedem cum reactionez pana la eco, cred ca, closty voi lua din z4-z9 asa mi-a mai dat mie in primavara o alta doctorita de la giulesti.Nu fac IA, fac numai stimulare si contact, nu vreau sa ma mai stresez degeaba.
indi, anabel e bine la olanda fetelor ca gateste soacra si noi ne ocupam de ale noastre. am gasit o casuta modesta, maine facem contractul, chiria e de 800 euro pe luna. zona e pe langa amsterdam, e mai mult un complex unde locuieste lumea care munceste in capitala, asa ca nu e grozav...ieri in schimb am vazut locuri frumoase cu ceva istorie , parca un orasel de-i zicea Purmerend, ceva de genul asta..daca o fi sa cumparam odata si o data mi-ar place locul ala..visez si eu..

alla76 spune:
| citat din mesajul lui luminita42 alla, viss, peta .....mersi fetelor de raspunsuri, am sa iau 1 ovestin 0,5 mg /zi + vitamina E+aspenter+ac folic sa vedem cum reactionez pana la eco, cred ca, closty voi lua din z4-z9 asa mi-a mai dat mie in primavara o alta doctorita de la giulesti.Nu fac IA, fac numai stimulare si contact, nu vreau sa ma mai stresez degeaba. ![]() indi, anabel e bine la olanda fetelor ca gateste soacra si noi ne ocupam de ale noastre. am gasit o casuta modesta, maine facem contractul, chiria e de 800 euro pe luna. zona e pe langa amsterdam, e mai mult un complex unde locuieste lumea care munceste in capitala, asa ca nu e grozav...ieri in schimb am vazut locuri frumoase cu ceva istorie , parca un orasel de-i zicea Purmerend, ceva de genul asta..daca o fi sa cumparam odata si o data mi-ar place locul ala..visez si eu.. ![]() ![]() |

_
beatrice75 spune:
Este prima data cand merg la monitorizari, dupa parerea voastra, dupa cat timp de la terminarea CM ma pot prezenta la dr?
beatrice75 spune:
Ce se intampla mai exact acolo? Cum se procedeaza?costa, observ, in jur de 200 ron
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Este prima data cand merg la monitorizari, dupa parerea voastra, dupa cat timp de la terminarea CM ma pot prezenta la dr? |
Buna....
la monitorizare se merge din ziua 10 a cm-ului pana se produce ovulatia.....se merge o zi da una nu ...la fel ar trebui sa aiba loc si contactul sexual.
acolo iti face echografie sa vada cum se dezvolta foliculii si cum stai cu endometrul.
Succes !!!
Peta felicitari mami

Nicolle ......si eu zik sa astepti rezultatul la beta.

Lupta cu kg !
mamutz spune:
aruam: sa-ti ajute Dumnezeu si sa fie bine
nici ei nu stiu exact care e treaba cu anticorpi astia
teoretic solutia este sa faci ia sau fiv insa nu garanteaza ca reuseste
la mine deocamdata nu a mers nici cu inseminare
se zice ca acesti anticorpi apar si dispar din senin si nu se cunoaste cauza si nu s-a gandit nimeni sa cerceteze prea amanuntit
poate ne tii la curent cu rezultatele tale
eu am mai fost insarcinata cu multi ani in urma de doua ori insa am facut intrerupere si acum trag
eu merg la prof ancar tu la ce medic faci ia?
bafta
ella28 spune:
Monitorizarea am facut-o cu dr codreanu. Peta nu am comentat k m-am gandit la tine, poate imi poarta si mie noroc. Vineri ma duc la dr Dragu,ce zici de asta? Am 3 foliculi pe stangul, cel mai mare 10,7 si 2 pe dreptul,cel mai mare de 12. Dimensiunea celorlalti nu mi-a spus-o. Mai fac 2 zile menopur si vineri merg din nou la eco. Ma rog sa am 2 foliculi buni vineri. Dak se poate si mai bine,nu refuz! Pooop gagici
alla76 spune:
| citat din mesajul lui ella28 Monitorizarea am facut-o cu dr codreanu. Peta nu am comentat k m-am gandit la tine, poate imi poarta si mie noroc. Vineri ma duc la dr Dragu,ce zici de asta? Am 3 foliculi pe stangul, cel mai mare 10,7 si 2 pe dreptul,cel mai mare de 12. Dimensiunea celorlalti nu mi-a spus-o. Mai fac 2 zile menopur si vineri merg din nou la eco. Ma rog sa am 2 foliculi buni vineri. Dak se poate si mai bine,nu refuz! Pooop gagici |
ella, ce zi esti? cate menopur ai facut deja?
_