INSEMINARE 55

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

off, multumesc fetelor pentru incurajari!! Am sunat la 12 si mi-a zis ca nu e gata, sa revin pe la 14.00. Asta e, n-am ce sa fac.

Sensibila, eu am cabinet CMU chiar la parterul sediului si mi-a fost mai usor sa ajung aici, plus de alta acolo am si abonament.

Acum ma gandesc ca mai bine lipseam o ora de la birou si il faceam in alta parte si poate ca acum stiam deja daca e lata sau baltata!!!!
Va pe toate gravidutele si viitoare gravidute.
Cum aflu, va scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

alla ai fost la doctor? detalii nu ne dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

nicolle, ori imi face mie calculatorul iar figuri si nu imi arata ce ai/ati scris...ori...nu ne-ai spus ce raspuns ai de la beta....

5+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Aloooooooooooo Nicoleeeeeeee ???????????
Ai zis ora 14. E aproape 3 si unde e rezultatul ????????????????????

Hai cu beta mareeeeeeeee !!!!!!!

e in burtica +25
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Nicolle aia se joaca cu nervii tai??

Sensibila modifica te rog si la mine la IA: 3IA pe ciclu natural, 1 cu Closty (endometru mic) nereusite, in pregatire IA cu stimulare Menopur, Doamne ajuta! Dr Dracea - Gynera

Mergi la inceput

.... acum mi-au zis ca dupa 16.00. Doamne sper sa nu mai fie nevoie sa fac beta ca oricum la CMU nu ma mai DDUUCCC!!!!!!!!
Nu mai rezist, nu numai ca se joaca cu nervii mei, imi vine sa sparg calculatorul cand vad afisat "Analize in lucru". Dar ce le faceti fratilor de va ia atata timp?
Va promit ca in momentul in care am un raspuns intru si va scriu.
Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

nicolle fii tare, totul o sa fie bine...te rog sa nu te stresezi....cineva mi a zis ca stie ca acest lucru este ffff important ptr mine dar sa ma gandesc la faptul ca trebuie sa fiu sanatoasa iar dc Dzeu vrea... se va intampla.
ieri cand am facut IA venise o tipa cu un dosar mare de analize si din cabinet s a auzit discutia dintre ea si dr...ii spunea ca intrase la menopauza facuse inhibina b (de vreo 2 ori si la fel) si nu mai avea rezerva ovariana niciun doctor nu ii mai dadea nicio sansa si stii de ce era acolo?aflase ca este insarcinata si era uimita...chiar ea spunea ca e minune...cand nimeni nu ii mai dadea nicio sansa.

Bafta multa vezi ca se poate dar nu cand vrem noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

doamne, nicole, ce faza cu astia..eu am facut odata un beta la un lab.din curtea spit.Colentina,acum 1 an, si mi-au dat rezultatul dupa 10 zileau avut noroc ca nu i-am dat in judecata.si vroiam rezultatul la urgenta ,mi-era teama de o extrauterina, ca am avut dureri groaznice..iti tin pumnii, suna-i si ameninta-i,macar sa nu mai repeti beta, ca data viitoare, nu mai faci la ei oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

ella bafta la stimulare si te asteptam cu vesti bune.
sensibila, indi, peta la
Nicolle88 astia chiar s-au jucat cu nervii tai ... mama lor de nesimtiti!
elenaraluca usurel ca mai ai putin. calmeaza-te, gandeste-te la ceva frumos... ocupa-ti timpul cu ceva ce iti face placere. si ai sa vezi ca trece repede
Araceli pune progesteron ca e nevoie. eu una nu am simtit niciodata ovulatia. nici inainte de stimulari si nici pe stimulare. singurele ustensile care mi-au fost de real folos a fost eco, testul de ovulatie dar doar cel clear blue digital si cel pt saliva (asta e brici! pacat ca l-am spart)
Araceli stai tu cumintica si lasa embrionasul sa se prinda bine bine!
anabel79 acuma chiar asa de greu nu cred ca le e sotilor sa presteze la comanda. nu le-as plange chiar de mila. nu e neaparat placut dar nici capat de lume. lasati gandurile de IA cu donator, atata vreme cat aveti cu ce lucra de la al tau sot. Si daca nu iese la IA iese la un FIV cu ICSI.

vulturas am fost la doctor. si e ok productia. am 3 foli pe OD, cel mai maricel e de 15, unul apropiat si unul care incepe sa creasca. pe OD am 1 foli care "nu mai apuca el saracul sa ii ajunga pe cei de pe dreapta". da am acu alta problema. in mod normal ar trebui sa mergem pt IA vineri!!! si nu pot
nu pot de la servici ca am o delegatie si chiar nu pot pleca. acuma ne chinuim sa convingem vreun medic de la OB1 Cluj sa vina sambata pt o IA. sa vedem daca reusim si daca nu e prea tarziu. azi mi-am sunat doc si i-am spus ca nu mai are sens sa ma duc la monitorizare azi, doar maine daca reusim sa rezolvam ceva.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Dragele mele, am facut acum un test de sarcina ca nu mai rezist, astia-si bat joc de mine. Rezultat: NEGATIV.

Nu mai sper nimic, asta e! Oricum cand o fi sa aflu si rez de la beta (peste 100 de ani...), va scriu.

m-am saturat sa

Va pe toate si multumesc pentru incurajari.

Mergi la inceput