INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 10
ella28 spune:
Neata fetelor!
Eu sunt in plina stimulare, simt ovarele lucrand. Diseara ma duc la eco, sunt tare curioasa ce am produs![]()
Alla cum esti?
Nicolle tinem pumnii.
Peta
burica
Am revenit la butoane! Sa fie o perioada plina de 2 liniute.
indi_77 spune:
ella, tinem pumnii sa ai super endometru si super productie ca sa vina Mos Craciun cu II !!! 

5+ Doamne Ajuta !
Nicolle88 spune:
Buna dimineata, fetelor si o cafea mare pt toate. Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar am fost tare ocupata!
Sensibila, Araceli (coleguta mea
), Elena, Indi 77, Ella28 multumesc pt incurajari.
Nu au afisat cei de la CMU nici acum rezultatul!

, simt cum o iau razna, intru din 10 in 10 minute si nu mai PPPOOOTTT. In rest asa cum zicea si Elena, n-am niciun semn de gravideala. Dar eu tot sper, mi-a zis tipa de la receptie ca daca nu-l afiseaza pana aseara, sa sun azi la 12.00. Va rog, faceti ceva sa treaca timpul asta....
Araceli, tin pumnii sa iasa bine de data asta, si eu tot la IA 3 si cam tot la 22 ore de la pregnyl am facut IA.
In rest, tin pumnii la toate felete sa iasa beta mare cat mai curand.

sensibila spune:
anabel79 stai linistita au reusit fete sa ramana insarcinate si cu mai putin
. Se poate intampla sa scada nr lor de la stress, sau de la o raceala sau pur si simplu a avut o zi proasta. Se intampla. Nu trebuie invinovatit. ORICUM TREBUIE DOAR 1
DESTEPT SA TE LASE GRAVI. Capul sus ca o sa fie bine !!!!
Emma_ - bine ai venit si sper sa stai cat mai putin la aspirante. Chiar daca spermogrma sotului e defavorabila sa stii ca minuni se pot intampla. O fost aspirant la INSEMINARE a ramas natural cu doar 50000
. Asa ca se poate ! Capul sus si sa fie cu ochisori !
elenaraluca incearca sa te linistesti ca daca este bebe ii faci rau. Si el acum are nevoie de liniste sa te fixeze bine. Sunt femei care raman natural ogramada care pana la 3 luni habar nu au ca sunt gravide, asa ca asta cu semnele e doar la noi ca noi le cautam cu lupa. Stai linistita Sa fie cu ochisori !

Nicolle88 - de ce nu te-ai dust u la un laborator care da rezultatul in 3 ore ? Ca nu inteleg, am vazut ca esti din Bucucresti. Hai cu beta mareeeeeeeee !!!! 

e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Araceli spune:
'Neata si
fetele
Indi, Peta
gravidutele frumoase
Emma, bine ai venit si bafta multa in indeplinirea visului de a deveni mama
Nicolle
, am niste emotii...
Ella, bafta multa la productie! Sa vii cu vesti bune diseara
Eu sunt ziua 2 IA. Dr nu mi-a spus nimic de arefam luna asta, asa ca mi-a fost teama sa pun de aseara, o sa pun incepand din seara asta. De cand cu stimularile, nu mai simt cand se produce ovulatia...inainte stiam clar, aveam intepaturi destul de puternice la ovarul cu pricina...
magdita spune:
Nicolle

Araceli

Aruam
, bafta multa saptamana viitoate
.
Viss
, nidare placuta
.
Bafta multa tuturor inseminatelor sau celor care urmeaza sa faca IA, sa vina Mos Nicolae sau Mos Craciun cu multe II
!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
viss spune:
buna, fetelor.eu nu mai pot de plictiseala.bine ca ma duc maine la servici.era sa ma duc de azi, dar nu m-a putut lua sotul cu masina cand m-am hotarat, pe la 9..nu mai trece ziua asta odata.simtome nu mai am, nu simt nici presiune, nici junghi nimic, si sanii nu mai sunt asa sensibili.intr-un cuvant ma simt asa perfect, ca mor de invidie cand le aud pe unele fete ca doar pana la baie si le apuca presiunea , trebuie sa se aseze in pat..e clar ca la ele se petrece ceva, nu?dar la mine?mai ca imi vine sa ma apuc sa fac efort, sa vad dc mai e cineva acolo?bineteles ca nu fac, dar sunt cam ingrijorata azi..si vad acum ca , mi-a murit si televizorul
ii omor pe astia de la RDS.
nicole- astept cu drag rezultatul tau.
anabel79 spune:
alla 76 multumesc pentru incurajari....ce i drept si eu ma gandeam la FIV la asa productie.am luat 8 zile Gonal de 75 ui, fata de data trecuta cand am luat 37,5 ui si am produs un folicul.sincera sa fiu nu credeam ca ajung la un asa numar...dar cum zicea luminita poate nu toti erau de calitate..
luminita42 ce faci, esti bine acolo departe?ma bucur ca v ati unit toate sa ma sustineti.cred ca m am hotarat numai fac a doua IA doar o echo sa vad ce s a intamplat. sotul saracu e tare suparat, barbati se demoralizeaza usor, mai ales ca el era incantat ca la asa productie vom putea avea gemeni....ehee, ce sa i faci socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
sensibila stii ce greu a fost sa joc teatru in masina la intoarcerea noastra spre casa...nu puteam crede....dar trebuia sa ma gandesc la el care suferea enorm.se gandea ce a mancat, ca a facut sport sau ce s a intamplat....
fetelor ma gandeam aseara ca e foarte greu ptr sotii nostri sa se stimuleze singurei de fiecare data cand avem nevoie...cel putin sotul meu e tare stresat...la prima IA desi atunci avea 32 mil mi a spus sa fac cu donator poate asa se prinde mai sigur.
llary spune:
Sensibila poate modifici in fata 3 ia -nereusite, din care 2Ia pe CM,a 3-a IA pe stimulare cu gonal 75ui/zi