Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 9
tamaryllis spune:
Violeta, bravo!!!! Ma bucur pt tine! Si ziua de 2 dec sa fie cea mai frumoasa zi pt tine! (din cate ai tarit pana acum, ca dupa aceea vor mai urma)
Mirela,
peste tot se fura! Am vazut la stiri ca in Franta se fura biciclete! ....si in Amsterdam la fel!
Eu de ex nu am tupeu sa-mi las bicicleta afara daca merg la un magazin.
Bafta pe 4 la eco! Sa auziti cel putin o inimioara!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
bytzi spune:
de KITTA,mai stie cineva ceva?probabil trebuie sa fie facuta punctia.....
doamne ajuta sa fie totul bine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
RETAM spune:
Am sunat la Szeged si mi-au zis ca cei 2 embrioni sunt bine si se dezvolta....medicul a zis ca vom face ET vineri sau sambata dar mie mi se pare f. mult timp inca vineri nu dar daca va fi sambata vor fi a 5 zi nu risca si ii tine prea mult am emotii ca nu vor rezista atata desi si la mine in uter se poate intampla sa nu reziste ...dar cred ca stiu ei ce fac...si daca e asa cam de MOS NICOLAE O SA FAC BETA o sa-i scriu sa imi puna in cizmulite un rezultat pozitiv
PATRICIA te asteptam cu vesti bune si sa ai grija de 
HMirela stiu pt ca eu sunt la al 4-lea si credeam ca am sa renunt dar .....oricum eu sunt acum la ultimul daca nu va fi nici de data asta nu mai vreau sa aud de fiv (asa zic acum????..oare asa va fi ???)
Dent
Mirela
si sa prinzi hotii cat mai repede ....iti iau eu femibion si am o gramada de clienti din bucuresti care sigur o sa-ti duca medicamentul doar ai rabdare pana luni cand voi fi acasa
Violeta 70
si 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RETAM Am sunat la Szeged si mi-au zis ca cei 2 embrioni sunt bine si se dezvolta....medicul a zis ca vom face ET vineri sau sambata dar mie mi se pare f. mult timp inca vineri nu dar daca va fi sambata vor fi a 5 zi nu risca si ii tine prea mult am emotii ca nu vor rezista atata desi si la mine in uter se poate intampla sa nu reziste ...dar cred ca stiu ei ce fac...si daca e asa cam de MOS NICOLAE O SA FAC BETA o sa-i scriu sa imi puna in cizmulite un rezultat pozitiv PATRICIA te asteptam cu vesti bune si sa ai grija de ![]() HMirela stiu pt ca eu sunt la al 4-lea si credeam ca am sa renunt dar .....oricum eu sunt acum la ultimul daca nu va fi nici de data asta nu mai vreau sa aud de fiv (asa zic acum????..oare asa va fi ???) Dent ![]() Mirela si sa prinzi hotii cat mai repede ....iti iau eu femibion si am o gramada de clienti din bucuresti care sigur o sa-ti duca medicamentul doar ai rabdare pana luni cand voi fi acasa Violeta 70 ![]() si ![]() |
retam pupi draga mea, si ti multumesc pt femibion,e perfect pt saptamana viitoare.
bafta la ET, sa fie lipiciosi

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
alla76 spune:
violeta70 tinem pumnii sa se cuibareasca embrionasul si sa stea
cuminte pana la termen
mirela2 nesimtiti dle... nesimtiti. pt un nenorocit de sistem de navigare
RETAM felicitari pt cei 2 embrionasi. sa ai bafta la transfer si sa fie intr-un ceas bun
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alla76 violeta70 tinem pumnii sa se cuibareasca embrionasul si sa stea cuminte pana la termenmirela2 nesimtiti dle... nesimtiti. pt un nenorocit de sistem de navigare RETAM felicitari pt cei 2 embrionasi. sa ai bafta la transfer si sa fie intr-un ceas bun _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
criza mon chere, da i naibi

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
balanta_tm spune:
tamaryllis
, din nou am nevoie de ajutorul tau: la histeroscopie, medicul mi-a zis ca am ostiumul tubar drept inchis. Ok, ca mi s-o fi indundat trompa dreapta din Aprilie de cand la laparoscopie mi s-a facut proba cu albastru de metilen la trompe si ambele erau atunci functionale, nu ma afecteaza, ca la FIV nu am nevoie de trompe. Dar, ca sa fiu sigura ca nu cumva am vreun hidrosalpinx, vreau sa fac un HSG.
Am doua intrebari:
- la HSG se vede 100% daca e hidrosalpinx sau nu?
- azi e ziua 5 de CM, dar, din pacate, saptamana asta nu pot ajunge la HSG. E posibil sa fac HSG dupa Z10 sau nu e voie? Nu am de gand sa fac sex, daca singura constrangere ar fi sa nu cumva sa fiu insarcinata cand merg la HSG.
Multumesc mult!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
marina@ spune:
buna seara la toate
n-am scris demult pe forum,dar as vrea sa incurajez fetele care au trecut prin esecuri
si sa le felicit pe cele care au reusit si acuma au bebelasi la purtator

sa va zic un pic istoria mea cu fiv-ile,le am 5 la activ
,toate nereusite
,ultemele 2 le-am facut anul acesta,in iulie si in septembrie, la Debrecen la Tandor(sunt multumita de el ca medic)in iulie am avut 7 folikuli 5 ovocite nu sa fecundat nici unul,necatand ca spermograma sotului a fost buna la analize cand la fecundat nu
,in septembrie tot 7 foliculi si 3 ovocite sau fecundat toti 3 dar la embriotransfer am ajuns cu 1,rezultat negativ.
acuma astept sa-mi vina ciclu si ma duc sa fac ceva analize mai amanuntite la Debrecen.
eu in 2005 mi-am scos trompa pe care o mai aveam(au zis ca e mai bine fara trompa la fiv in cazul meu)alta a fost scoasa mai demult am avut SEU.dar nu ne dam batuti si ne gandim la fiv 6 la anul.
irinaflorea imi pare foarte rau prin ce ai trecut 
succes la toate si numai bine

fetelor trebuie sa credem in reusita![]()
tamaryllis spune:
Balanta, eu nu prea stiu cum e cu HSG, ca nu am facut niciodata. Dar stiu ca au fost rezultate fals pozitive pt hidrosalpinx (s-a constatat la laparoscopie ca nu aveau hidro). Nu am auzit niciodata de rezultate fals negative.
Mai cunosc un caz (Magdita de la pacientele lui tutunaru) cu ostiumuri tubare inchise, fapt constatat tot la histeroscopie, iar dupa cateva luni a ramas insarcinata natural.(Deci clar ca nu avea ostiumurile tubare inchise!) Am inteles ca datorita substantei care se injecteaza la histeroscopie, unul sau ambele ostiumuri tubare pot sa apara ca fiind inchise. Nu mai tin minte exact explicatia. Poate ne spune Magdita, ca stiu ca mai citeste si subiecul asta!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
samira33 spune:
hello 
nu am fugit meyyyyy....am foarte multa treaba
...si sunt foarte suparata ca nu mai am timp sa zac si eu ca plosnita 
am alergat zilele astea pe la avocati,pe la niste negocieri...facut de comenzi pentru anul viitor etc etc..."distractii" d-astea.
acu o sa am iar o perioada mai tembela...ca urmeaza sa fac neshte sesizari scrise catre mai multe institutii ale statului...ca ma iau la tranta cu sistemul...nu l-oi dobora io...da neshte valuri tot fac...si problema tot mi-o rezolv ![]()
balanta...hidro se vede sigur la HSG...si se face in primele 10-11 zile-maxim, ale menstrei.