Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 8
H.Mirela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety H.Mirela e fff trist sa citesc randurile tale, e plina de durere si suferinta ![]() imi pare sincer rau. Incearca sa cauti ceva analize, unori noi gasim mai repede probelma decat medicii, din pacate...iar la TM nici eu nu am gasit un medic care sa ma poate indruma pe acest drum.... Cu totii vom invinge, doar cine se lasa batut pierde, cine lupta va fi rasplatita!!!! http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
Da e trist ce mi se intampla , dar incerc sa ma resemnez , imi este foarte greu ..Poate , poate de si nu stiu daca mai am putere prin cate experiente am trecut , operatii , anestezii , ca sotul ma admira, cate am suportat,cat de tare sunt , ca sa aduci pe lume un ingeras
si cate sperante . Pe la sfarsitul saptamani merg sa stau de vb. cu doctorita sa vad ce ma sfatueste , ce e de facut. Fetelor va doresc oricum curaj , incredere in voi si D-zeu sa fie cu voi. Va

tamaryllis spune:
H.Mirela, lichidul se numeste hidrosalpinx si FIV-ul nu trebuie facut pana nu scapi de lichid (a scapa de lichid inseamana a scoate trompele).
Ai facut fiv cu doctorita de la Szeged? Nu iti pierde speranta, caci sunt reusite - iti dau un link unde poti citi despre fete care au reusit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143946&whichpage=1
Eu dupa ce am citit toate capitolele m-am hotarat sa-mi scot trompele si dr a confirmat ideea mea.
si putere sa o iei de la capat!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
tamaryllis spune:
Tveety, multumesc!
Ma gandeam sa facem acolo spermograma si spermocultura.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
cristm spune:
Felicia, H.Mirela imi pare nespus de rau penru voi...dar nu trebuie sa ne lasam.
Fetelor vroiam sa va spun ca v-am ascultat sfatul si am scris celor 2 ( zadori + Kovacs) email Duminica seara cu povestea mea pe scurt. Luni la 9 jumate dimineata am si primit raspuns , numai de la Kovacs. E un om de o mare omenie.Am corespondat deja de vreo 5 ori, are multa multa rabdare. Mi-a confirmat ca sansele mele de fIV sunt minime, ca la AMH < 0.7 nu prea sunt sanse de reusita ( al meu fiind <0.05) . Mi-a recomandat sa fac aleatoriu Fsh, lh si estradiol si daca valorile sunt < 20 sa-i trimit rezultatul si o sa hotarasca el daca mergem mai departe sau nu.Daca valorile-s mai mari, nu-mi revine decat FIv cu donare de ovocite....Stiti cumva daca in Romania exista banca de ovocite sau ceva de genul asta?
Sunt atat de mahnita...Medici idioti din Tm, m-au lasat atata timp in ceata...si se mai si credeau printre cei mai buni.of..ce nedreapta e viata asta...
Probabil ca in felul asta m-am hotarat unde sa merg, dat fiind faptul ca Zadori nu mi-a raspuns nici in zi de azi, pe cand Kovacs mi-a trimis deja 5 e-mailuri...si sigur are o gramada de facut...
Alina cand faci beta?
Retam bafta
va imbratisez pe toate
tveety spune:
tamaryllis ma bucur daca te-am ajutat. Singura nemultumire legat de aceste analize imi este ca rezultatul se da peste 2 saptamani si nu am varut cu ochii mei ci doar mi-a comunicat prin telefon Dna Kriszan ca totul este ok la amandoi
Dar una e sa auzi ca e ok si alta sa vezi cu ochii tai valorile de la rezultate. Macar cu Zadori comunici prin email eu cu Dna dr nu pot.
H.Mirele cu pierde speranta!!!!!!!!
Cristm nu stiu de ce dar si eu la Kovacs m-asi duce in locul tau. Stiu ca Szeged e ff aproape de noi si intr-o zi si ajungi acasa, dar cei de la Szeged sunt atat de ocupati incat nu stiu daca au timp suficient de tine. Insa nici cei din Budapaesta nu sunt vrajitori. Am urmarit povestea unei fete care tot cu FSH are probelem de mult. A avut un FIV nereusit cu 2 folicule in Japonia Insa cei doi s-au fecundat si s-au dezvoltat bine pana la ET. Apoi s-a mutat si al 2-lea a facut la Budapeste (Nu stiu daca cu Kovacs, cred ca nu ci cu Dr. Krizsa)a avut multe folicule dupa stimulare, dar nici una nu era de calitate, nu a mai ajuns la ET, deci nici ei nu sunt vrajitori. Nu vreau sa te dezamagesc doar ti-am scris sa vezi ca esecuri sunt peste tot. Insa in mare msura depinde rezultatul de medic, cate de bine a reusit sa-ti combine tratamentul, apoi totul depinde de DD. Ai incredere incearca nu renunta de pierdut nu ai ce doar daca renunti. Iar daca psihic nu mai poti incearca cu ovule donate si tot vei avea bebe. Deci exista solutii!!!!
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
patricia spune:
Buna dimineata fetelor!
Cam liniste pe aici. Eu pregatesc incet sa merg sa ma intilnesc cu bebelasii mei.
Sa de Domnul sa stea cuminti in burtica mea linistiti si cuminti timp de 9 luni.
Mult succes fetelor ce trebuie sa faca Et, sau TESTUL cel mare.
Doamne ajuta-ne!
dent spune:
Buna fetelor! Acum am terminat de citit un capitol intreg,atat am pierdut fara net.
Felicia,
Patricia,Retam,Violeta,va doresc bebici lipiciosi!Retam avem multe in comun,copiii,tot 11 ani cu al doilea sot,acelasi comportament fata de copiii mei...
Zapp,cand mergi la eco?Tin pumnii pt
!
Sunt curioasa pt o fata din localitatea mea,primul fiv cu dr Kriszan,41 ani,nu a mai avut sarcini,luni a fost la et cu doi embrioni.Sa-i tinem pumnii!
Irinaflorea,am nevoie de o inforatie pt o prietena.Are hidrosalpinx pe o trompa.Dr Botnar recomanda operatie si clipsare sau scoaterea trompei? Vrea sa faca op la Cluj-Napoca.Ai pute sa-mi dai numele medicului care te-a operat,eventual si un nr telefon pt programare? Te rog!
Sunt f curioasa ce se va intampla cu tratamentul ei la Debrecen,avand in vedere ca dr Z,anul trecut,nu i-a vazut ovarele.Si hormonalele le are f bune.
Pe mine m-a cuprins melancolia. Trebuia sa-mi vina cm pe 17, si mi-a venit pe 23/24. Exat la aceasta data l-am avut anul trecut in noiembrie cand am inceput fiv-ul. Si a mai trecut un an...
Samira unde esti,ce bagi in oala azi...?
Vezi ca Mire o sa ajunga grasa din cauza ta...,dar la ea nu mai conteaza,oricum e burtoasa...,
fetelor!
mirela2 spune:
neata fetelor
h.mirela, felicia, capul sus si mergeti inainte, fiti tari, o sa fie bine.
violeta ai ajuns? cum a fost?
alina, hai cu beta, cand faci testul?
cristm, e alegerea ta cu ce medic vei face fiv, mie personal mi-a raspuns intotdeauna repede Zadori la email, succes oricum.
samira a fugit, goggy la fel

iar eu, sunt ok, ma rog,am avut azi surpriza ca ne-am gasit masina sparta, furat sistem de navigare.......fugi si cumpara geam, schimba l, du masina la aspirat ca era plina de cioburi...iar acum trebuie cautat alt sistem de navigare. L am uitat in masina aseara, am fost la o amica care mai avea un rest de femibion, si pt ca statea in afara bucurestiului a trebuit folosit gps, altfel nu ramanea in masina...la intoarcere, eu am vrut ceva dulce, bate le sa le bata de pofte, si cu ochii la mancare ne am dat jos din masina si l am uitat in geam, bine ca nu au spart parbrizul, ci numai geamul de pe partea dreapta fata. asta e, saracie mare la unii, mama lor de tigani.
noi sa fim sanatosi, pupi fetelor, vb mai tarziu

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
violeta70 spune:
Buna fetelor,
Azi m-am ridicat putin si am venit la calculator . Din pacate nu pot citi ce ati scris din urma ca ar insemna sa stau cam mult si nu vreau. Imediat trebuie sa ma intorc in pat.
Sunt bine, cred ca stiti ca pe 20.11 am facut ET, un singur embrion din trei recoltati. Dar stiti cum este vorba aceea, unul dar bun. Endometrul este foarte bun, 13, si mi l-a prins in mijlocul cavitatii uterine.
Acum astept 12 zile sa-mi fac Beta.
M-am intors luni din Szeged, dar m-am oprit la sora-mea in Brasov, ca sa fiu mai linistita.
In week-end voi ajunge in Bucuresti, iar pe 2 decembrie va fi ziua cea mare.
Eu sunt sigura ca Dumnezeu a fost cu mine tot timpul si ma va ajuta. Deja vorbesc cu samburelul din burtica.
Acum va las, dar promit ca voi reveni, macar asa sa va mai scriu 2 vorbe.
Pupici si va multumesc mult pentru suportul vostru.
Felicitari fetelor care au reusit (am vazut Zapp, Mirela2, Ioana) si imi pare rau pentru cele care nu au reusit (Goggy).
Dumnezeu este alaturi de noi 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta70 Buna fetelor, Azi m-am ridicat putin si am venit la calculator . Din pacate nu pot citi ce ati scris din urma ca ar insemna sa stau cam mult si nu vreau. Imediat trebuie sa ma intorc in pat. Sunt bine, cred ca stiti ca pe 20.11 am facut ET, un singur embrion din trei recoltati. Dar stiti cum este vorba aceea, unul dar bun. Endometrul este foarte bun, 13, si mi l-a prins in mijlocul cavitatii uterine. Acum astept 12 zile sa-mi fac Beta. M-am intors luni din Szeged, dar m-am oprit la sora-mea in Brasov, ca sa fiu mai linistita. In week-end voi ajunge in Bucuresti, iar pe 2 decembrie va fi ziua cea mare. Eu sunt sigura ca Dumnezeu a fost cu mine tot timpul si ma va ajuta. Deja vorbesc cu samburelul din burtica. Acum va las, dar promit ca voi reveni, macar asa sa va mai scriu 2 vorbe. Pupici si va multumesc mult pentru suportul vostru. Felicitari fetelor care au reusit (am vazut Zapp, Mirela2, Ioana) si imi pare rau pentru cele care nu au reusit (Goggy). Dumnezeu este alaturi de noi ![]() Adriana |
iti tin pumnii, imi pare rau ca nu te am prins cat inca mai erai in szeged, vroiam si eu o cutie de femibion 800.
pupi si sa stai linistita

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6