Fiv in Ungaria 78

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, va multumesc frumos pentru gandurile bune! Nu va faceti griji pentru mine, trecem noi si peste asta, sanatosi sa fim!
Alina, nu stiu ce sa zic de durerile tale... sper din tot sufletul sa fie semn bun!
Didiloo, Retam tin pumnii pt maine la punctie!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna seara
va doresc din suflet ca anu ce vine sa va aduca bebelusi sanatosi si mancaciosi
Nu va lasati fetelor , Doamne Doamne pregateste pentru voi cele mai frumoase minuni
Daca aveti timp votati micutul pui de om

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=STEFANIA%20ALEXIA&srch=yes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Multumesc fetelor pt sustinere si sa dea domnul sa-mi tin cat mai repede in brate
Totul a decurs normal astazi asa cum a preconizat medicul a extras 2 ovocite mari si grasune care s-au fertilizat pt ca a sunat ZADORI in dupamiaza asta la laborator si ziceau deja ca merg bine ramane sa aflam maine mai multe .....ma doare burta destul de rau stiu ca o sa treaca..... am stat peste 4 ore ba in pat ba pe fotoliu si am fost tratata foarte bine iar medicul a venit f des sa vada ce fac si sa ma intrebe cum ma simt ceea ce mi sa parut interesantiar asistentele nu ne-au scapat din ochi nici un minut ....am cunoscut-o pe Gyongy e o super doamna si o salut ....
Irina vad ca te refaci si te gandesti din nou la un fiv
Alina , Mirela ,Samira,
Didilo vad ca vom fi noi doua in focuri in urmatoarele zile iti doresc un beta mare si
HMirela imi pare rau si multa putere sa mergi mai departe
Felicia stiu prin ce treci sa treci cu bine peste aceasta incercare
Alla76
Alrak
Mi-au ramas 4 fiole de gonal daca are cineva nevoie de ele le dau la cat le-am luat pt ca in ungaria sunt mai scumpe cu 50-60ron bucata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tamaryllis la Szeged spermocultura pt al meu a constat in
1. Analiza secretiei pt aerob/ciuperci .......6.000 Ft
2. Chlamydia trachomatis.....................12.000 Ft
3. Trichomonas....................................1.500 Ft
TOTAl..............................................19.500 Ft

Balanta TSH, T3, T4 anti TPO si anti Tg se poate face in orice zi a ciclului preferabil dimineata si pe nemancate.

Sper ca v-am fost de folos.

Va citesc ocazioanl doar ca scrieti fff mult si nu apuc sa retin multe.

Felicia imi pare nespus de rau pentru esecul tau, acest capitol speram sa fie al tau

Bafta tuturor celor care sunt la "clocit" si embrioni lipicios celor care sunteti dupa ET.
Proaspetelor mamici odihnitiva cat mai mult.

Numai bine tuturot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Donez 5 fiole de Decapeptyl. Data expirarii: ianuarie 2011.Cine le vrea sa ma contacteze pe PM.

Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Va multumesc din suflet pentru sustinere. Maine pe la amiaza voi fi in Debrecen ptr. MAREA intilnire cu bebelasii mei. Sa de Dumnezeu sa stea cuminti in burtica mea 9 luni.
Mult succes fetelor care sunt in asteptare.
Alina astept vesti bune. Sper sa nu ma dezamagesti.
Irina ma bucur ca ti-ai revenit
Mirela cum te simti? Nu ai greturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

retam bv, ma bucur pentru tine, sa te intorci cu bebei.
patricia, merci de intrebare, sunt bine, nu am greturi, aseara am simtit miros de seminte de floarea soarelui l am trimis pe al meu sot sa mi cumpere, imi ploua in gura. in rest sunt ok.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

samirooooo, pe unde umbli?????

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

HMirela imi pare rau si multa putere sa mergi mai departe
[/quot

Multumesc de incurajare RETAM, sper sa trec peste asta , imi este foarte greu si plang in fiecare zi de la esecul asta .E al 2 lea FIV si din fetele care le-am cunoscut au ramas , numai eu nu..si imi pun multe intrebari ..Poate trebuia sa fac niste analize speciale , Un doctor mi-a zis pana nu ma operez de trompe sa le scot ca am un lichit toxic cica se numeste cili ..Voi ati auzit fetelor de asa ceva ??? si cica lichidul asta omoara spermatozoizi si acum ma tot gandesc ca de aia nu sa prins al 2 lea Fiv din cauza lichidului. Nu stiu ce sa mai zic sunt ffff dezamagita Imi doresc foarte mult un copil ma chinui de 10 ani sa raman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

H.Mirela e fff trist sa citesc randurile tale, e plina de durere si suferinta imi pare sincer rau. Incearca sa cauti ceva analize, unori noi gasim mai repede probelma decat medicii, din pacate...iar la TM nici eu nu am gasit un medic care sa ma poate indruma pe acest drum....
Cu totii vom invinge, doar cine se lasa batut pierde, cine lupta va fi rasplatita!!!!

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput