Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 6
patricia spune:
Alla. Didlo sa de-a Domnul sa-mi tin puiutii care mi-i pune maine, sa-i tin si in brate, cit de curind. 
Didlo mult scces la punctie, pe mine cred ca m-a tinul 3 ore acolo.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta sa ne ajute sa ne tinem in brate cit mai repede bebelasi.
didiloo spune:
patricia sa dea dumenzeu sa fie asa cum spui, sa-ti tii cat mai curand puiutii in brate
alinamolnar sper ca e totul ok.
eu abia astept sa fie maine. va doresc o dupa masa placuta
irinaflorea spune:
Hei gagici!!!!! Iata-ma-s si eu pe aici. Am recuperat de citit.Imi era dor de voi.
Retam 

Patricia , ce chestie despre Tandor…am ramas cu aceeasi impresie…ca paciente ale lui Bodnar (asta vara cand era in concediu….)…Ca poate nu vroia sa il intelegem…? Poate ne inselam, nu cred ca ar face asa ceva, doar e profesionist, si Bodnar ii ia si el pacientii cand e plecat cu vreo treaba.
Samira esti tare de tot cu mancarile tale. PUN PARIU CA MAI SI ESTI SLABA CA O BOTA!!! Ca asa se intampla mereu.Am avut o colega de camin in faculta, o chema Ozana(misto numele) si era slaba si mititica, dar manca cat 10
si nu se punea nimic pe ea. Oricum, harnica esti ca un titirez.
Felicia nici nu stii cat de rau imi pare!!!! Scutura-re bine si mergi mai departe. Cu Dumnezeu inainte!!!Daca e sa ai copii, vei avea,daca nu, nu. Dar stii cum se zice, DD iti da dar nu-ti baga in traista. Mai incercati. Stiu ca nu e usor nici emotional, nici material si nici pentru organism nu e tot una sa-l tot indopi cu hormoni....dar cate nu facem noi pentru un botulet de 

Didiloo nu mai tin minte unde esti la procedura, eu iti zic ce e la Debrecen. Intri la 8 dimi in salonul de langa camera de punctie, si-ti astepti randul, alaturi de alte fete. Procedura dureaza 15-20 de minute, dupa care esti dusa inapoi in salonul din care ai venit (cu pat cu tot). Mai stai vreo ora intinsa, timp in care asistenta iti tot ia tensiunea. Apoi te mai intinzi cam tot atat timp intr-un fotoliu super confortabil din piele dupa care,daca te simti bine, te poti imbraca si iesi afara. (nu stiu cat de explicita am fost, sper sa ntelegi) Bafta maine la punctie!!!

alinamolnar spune:
Felicia, H.Mirela 

Didiloo, Patricia deocamdata totul e Ok.
Patricia iti tin pumnii pe maine. DD sa fie alaturi de tine.
Rubia felicitari pentru productie

alinamolnar spune:
Fetelor, spuneti-mi ce inseamna asta ?
Azi noapte pe la 12 m-am trezit cu o durere groaznica in zona ovarelor, ceva cam ca si la ciclu (desi eu de obicei nici nu simt cand imi vine). Dupa cam 5 minute durerea a incetat. Azi toata ziua am fost cu ochii in chiloti sa vad daca nu e rosu. Deocamdata, nimic. Sper ca e totul in regula, dar, ati mai trecut careva prin asa ceva ? Ce ar putea insemna?
Va pup pe toate fetele

.
tamaryllis spune:
Ce mai ziceti fetelor?
Eu sunt in focul analizelor...tai cate una, cate una de pe lista. Din fericire, pana acum, toate bune si frumoase.
Nu stiu daca sa mai insist pe analizle imunologice. Pana acum am facut Anti TPO si IgG, care au iesit OK. As mai avea un pachet care costa 260 RON si se numeste imunofenotipare limfocitara, dar nu stiu daca sa mai "investesc" sau nu in el. Voi ce ziceti?
Joi merg la hematolog sa vedem ce schema imi da pt C667T si dupa aceea incep sa ma indop si eu cu omega, magne b6, vit.C. Stiti sa fie contraindicat omega inainte de fiv?
Vineri fac PAP si secretia...
Cine stie cat costa o spermocultura la Szeged?

incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
balanta_tm spune:
tamaryllis, ca tot te 'vad' pe aici
: parca tu stiai daca TSH se poate face in orice zi sau e musai sa fie in Z2-3 de CM? Multumesc anticipat.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
tamaryllis spune:
In orice zi si TSH-ul si prolactina!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
alla76 spune:
didiloo bafta multa la punctie! te asteptam cu vesti bune
irinaflorea sa gresim noi 3 ? sa fie doar o impresie cu Tandor? Ma indoiesc. Mie mi se parea mai normal, avand in vedere ca am comunicat pe mail in emgleza, daca era profesionist, sa imi spuna si ca nu stie engleza si sa imi recomande colegul lui...care stie (sau care vrea) sa vorbesca engleza
alinamolnar cand te mai ia cu dureri, si nu te lasa... ia un no-spa.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009