Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 10
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 hello ![]() nu am fugit meyyyyy....am foarte multa treaba ...si sunt foarte suparata ca nu mai am timp sa zac si eu ca plosnita ![]() am alergat zilele astea pe la avocati,pe la niste negocieri...facut de comenzi pentru anul viitor etc etc..."distractii" d-astea. acu o sa am iar o perioada mai tembela...ca urmeaza sa fac neshte sesizari scrise catre mai multe institutii ale statului...ca ma iau la tranta cu sistemul...nu l-oi dobora io...da neshte valuri tot fac...si problema tot mi-o rezolv balanta...hidro se vede sigur la HSG...si se face in primele 10-11 zile-maxim, ale menstrei. |
samiii muahhhh, imi era dor de tine fata, intrasem la idei.....big hug

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
samira33 spune:
mire
...lasa ca vine ea luna ianuarie...cand bate vantu pe la noi la treaba...si atunci vin la raport zilnic 
tu ce faci???...cum esti???cum te simti???
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 mire ...lasa ca vine ea luna ianuarie...cand bate vantu pe la noi la treaba...si atunci vin la raport zilnic ![]() tu ce faci???...cum esti???cum te simti??? |
sunt ok de moment
aseara am fost la o amica care mai avea un rest de femibion si a trebuit sa folosim sistemul de navigatie...la intoarcere l am uitat in masina si prin urmare dimineata masina noastra avea un geam spart si sistemul furat.....
am plecat in graba fara sa manc nik si mi a fost un pic rau de la stomac, stare de greata, in rest obosita, ca nu dorm destul, noaptea stau sa ma tot duc la buda, iar ziua ma ia somnul in masina si acasa nu mai adorm. in rest ma lupt cu marius care nu mai are rabdare pana pe 4 decembrie si ma tot bate la cap sa facem eco mai devreme si eu nu vreau
abia astept sa te vad in fiecare zi la raport

+6
mirela2 spune:
apropo....compot de piersici vrea cineva......prima strigare, a doua.......super imi ramane mie tot![]()
![]()

+6
irinaflorea spune:
Hei gagiciurilor!!!!!!! Iar am trecut printr-o sperietura
![]()

Aseara a inceput sa-mi curga ceva din operatia de la buric (stiti voi, cusatura de la laparoscopic) si al meu s-a dus la farmacie sa-mi ia ceva antibiotic,la care farmacista l-a sfatuit sa ma duca la medic, sa nu fac septicemie. Normal ca m-am speriat si azi m-am dus de urgenta la spital. Dupa ce vreo 3 ore si ceva in care m-au trimis de la Ana la Caiafa am aflat ca gagica ce-mi scosese firele a lasat unul inauntru. Mi l-au scos, m-au curatat si maine merg din nou. UUUFFF am scapat!!!Crezusem ca datorita faptului ca dupa operatie medicul nu mi-a prescris deloc antibiotice, oi fi patit vreo tampenie.
Draga Dent Dent nu stiu ce zice Bodnar de hidrosalpinx , ca la mine nu a fost cazul si prin urmare nu l-am intrebat. Mie dr.din Cj a vrut doar sa-mi scoata si trompa stanga, dar Bodnar a spus sa mi-o las acolo. La Cj. M-a operat Dr. Micu de care nu am fost tare incantata la capitolul comunicare (ce sa-i faci, medicii nostri sunt vedete si nu prea stau la taclale cu pacientii). Vreau doar sa-ti spun ca toti Dr. Din Cj sunt foarte buni.Nu conteaza la care pici. Am ajuns la concluzia ca nu trebiue sa te complici cu telefoane si alea alea.Oricum nu am numarul lui de tel.Sorry!
Violeta !!!! Stai cuminte si tine samburelul la caldurica!!!
Marina@ multumesc, dar lasa ca a trecut.Mai departe...
goldi spune:
Balanta, este posibil ca la operatie (histero sau HSG ) sa apara un spasm care sa inchida ostiumul. Mie mi s-a intamplat la una dintre histero, la prima,desi luasem un antispastic. Toate aceste proceduri se fac in general in prima parte a ciclului, mai ales histero, dar in caz de necesitate se poate face si dupa. Ultima HSG am facut-o in ziua 22 pt ca ma interesa sa vad cavitatea. A fost ok, numai ca mi s-a decalat cu cateva zile CM, dintr-o coincidenta sau nu.Mai inainte cu o ora, la indicatia dr, am luat 2 cp de nurofen 400mg si 2 no-spa forte 80mg si a fost perfect - ma rog, cat poate fi in situatia data ...

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mirela2 spune:
neata fetelor
ma duc sa mi repet niste analize, toxoplasmoza si chlamydia ca cica mi au iesit negative si nu e de bine>
pupi
+7
fireyes spune:
Balanta, eu stiu ca hsg si hsc se fac pana in z10 (aprox), pt ca odata inceput procesul de ovulatie (chiar daca tu nu faci sex), se ingroasa endometrul si vizibilitatea locala scade (deci si polipii pot sa nu se vada la fel de bine). nu stiu de hidrosalpinx, dar banuiesc ca e tot aia...
2bobocei spune:
M-am gandit mult daca sa scriu, avand in vedere ca este un rezultat negativ, nu de alta dar stiu ca nu face bine la moralul fetelor care sunt in asteptare. Am scris totusi in speranta ca poate cineva sa imi dea o explicatie pentru nivelul scazut al progesteronuluisi pentru care multumesc anticipat.
Deci, rezultatul este urmatorul: Fiv 4 - Budapesta, dr. Kovacs, coleguta de suferinta cu Felicia
, ziua a 11-a de la ET cu blastocisti - Bhcg:10.12, progesteron:18.09.
In rest, sa dea Domnul ca acesta sa fie ultimul rezultat negativ pe anul acesta.
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z

...si sunt foarte suparata ca nu mai am timp sa zac si eu ca plosnita