Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 16
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goldi Of, of ....mai Mirelush, ce-o in sufletelul tau .Ca si in sufletul tuturor fetelor care au trecut prin asa ceva ![]() ![]() In primul rand, nimeni nu are vreo vina, indiferent ce se va intampla pe viitor, trebuie sa fii impacata cu tine.Ingerasul tau a avut nevoie doar de cateva saptamani de viata pentru a-si indeplini karma si apoi a plecat ... Cand te mai linistesti, poate ar fi bine sa te uiti pe rezultatele la bHCG din urma, pt ca, daca retin bine, dupa primele 2 valori, ai avut o scadere brusca. Poate gresesc, sper din toata inima . "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
s a dublat frumos de la 111 la 228, analize facute la victor babes

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+7
goldi spune:
Si urmatoarea valoare o mai ai ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mirela2 spune:
6
| citat din mesajul lui goldi Si urmatoarea valoare o mai ai ? "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
603 z20 si ieri 925
+7
goldi spune:
De acea valoare de 600 ziceam, din ziua 20. Nici unui medic nu i s-a parut ciudat ?
Tin minte ca atunci mi s-a parut cam mica, dar am vazut ca apoi ai facut eco si era ok si m-am gandit ca poate a fost o eroare.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui mirela2 marea mea fericire s-a transformat intr-o tragedie...eu inca mai sper ca bebele meu sa ramana cu mine...dar dupa cum arata eco...... am mai facut azi un beta care a iesit 925 in z32 de la transfer si am fost la eco in seara asta si.....abia abia a gasit sacul gestational, ar fi trebuit sa se vada embrionul, sa se auda inimioara ![]() ![]() ![]() ![]() sunt disperata, ce sa fac??????![]() ![]() ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7 |
Draga mea Mirela
Īmi pare atāt de rau
!Īn luna mai am avut o sarcina oprita īn evolutie... si am stiut dupa valorile beta... Am facut beta din 2 īn 2 zile si am vazut ca nu se dubleaza... Si am stiut ca pierd sarcina...
Eu am vazut valorile tale: beta= 111 in Z12, beta=230 in Z14, era perfect pt. o sarcina singleton!... dar apoi am vazut ca ai avut beta=600 īn Z20... cu mult prea putin fatza de cei 1800 cāt trebuia sa ajunga.... Am vrut o clipa sa-ti spun asta, atunci, dar ce faceam?? Īti stricam atātea zile pline de fericire īn mod stupid!... Tot ce puteai tu sa faci era sa iei progesteron (desi nu cred ca salvai sarcina astfel), dar stiu ca luai deja progesteron... Cred ca oprirea in evolutie a fost pāna īn sapt.6. Beta o mai fi crescut putin, apoi a scazut. Valoare de 900 si ceva din Z32 trebuie sa fie deja de pe panta descendenta... :(
Si sotul tau, bietul de el... stiu cāte emotii avea, ce fericit trebuie sa fi fost el
. Īm pare cāt se poate de rau si pt. el, draga Mirela.Ce pot sa-ti spun e doar ca nu puteai face nimic, nici tu nici el, nici nimeni!... Era un embrion sortit opririi īn evolutie, nu avea calitatea / energia necesare pentru a fi viabil. Pur si simplu asa lucreaza natura... si nimeni nu putea face nimic sa schimbe asta

Am remarcat ca nici dr. din Ungaria nici cel din Romania (dr.Albu?...) nu au zis nimic de evolutia descurajatoare a beta-ului tau... Si bine au facut. V-ar fi necajit absolut inutil cu zile bune īnaintea ecografiei care urma sa va arate cruda realitate
.Mirela, sa nu va lasati! Trebuie sa īncercati din nou! Data viitoare nu se va mai īntāmpla ca acum, cu va fi bine!
Curaj!

violeta70 spune:
Mirela2 nu mai am cuvinte....

.
Ma gandesc ce se va intampla cu mine saptamana viitoare?
Dar cum spuneau fetele si cum gandesc si eu, doar Dumnezeu stie ce este pregatit pentru fiecare. Doar el hotaraste.
asa ca nu-mi ramane decat sa ma rog la el atat cat pot eu ca totul sa fie bine si sa sper ca va fi ine.
Eu inca cred ca va fi bine.
Imi pare rau.....
Dumnezeu este alaturi de noi 
tamaryllis spune:
Mirela, nu pierzi nimic daca ramai optimista! Stiu cat e de greu, dar trebuie sa te linistesti. Mergi afara, plimba-te putin. Iti dau un link unde sunt valorile beta pt sarcina viabila (valoarea medie, mica si c.m. mare). Tu esti acolo, la cea mai mica, e adevarat, dar esti acolo. http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui mirela2 eu nu am luat aspenter, nu am voie aspirina, am astm ![]() ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7 |
As vrea sa ma īnsel. Eco poate sa iasa prost cāteodata si apoi sa se īntoarca spre bine... din pacate, valorile beta (cu exceptia primelor doua, Z12 si Z14) sunt cele descurajatoare.
Nu te mai framānta ca n-ai luat aspenter... la cāt de devreme s-a oprit īn evolutie, sigur nu e din cauza ca n-ai luat aspenter...
Accepta, te rog, ca nu ai gresit nimic, ca nu puteai sa faci nimic, nici doctorii nu avea ce sa faca...
mirela2 spune:
mai fac azi un eco la alt medic si apoi ce o vrea Domnul........
+7
mairis spune:
Mirela2, nu mai am cuvinte!
Exact ce spune Gabi, am presimtit si eu. Erau prea mici valorile Beta. Dar cum nu sunt doctor, m-am gandit ca de ce sa te supar? ... Asteptam sa fie bine si sa ma gandesc ca nu totul se masoara in valori Beta si analize exacte. Dar, din pacate.....
Eu cred ca imi aduc aminte de tine. Erai in z2 a CM, cand ne-am vazut la Zadori. Eram mai avansata in procedura, in z9 cred. Mi-ai spus ca esti din Bucuresti. Eram destul de vorbareata de emotie
, mai era acolo o doamna din Canada cu care vorbeam (care mi-a zis ca o sa ma fac cat China dupa tratamentu' cu hormoni)
.... Eu sunt slaba si bruneta, cu breton. Iti aduci aminte? 
Nu stiu ce sa spun de rezultatul tau de Beta... e bun... nu e bun... Mai fa-l odata peste 2 zile. Trebuie sa ti se dubleze. Daca cresterea lui nu e dubla valoric in 2-3 zile, nu e bine.
Din pacate am o prietena care a trecut prin ceva similar: in jur de 6-7 saptamani nu s-a vazut sacul embrionar la eco, dar ea a avut sangerari. A facut practic avort spontan. Si era a doua sarcina pierduta...
Iti doresc mult noroc!
2bobocei, nu tine niciun progesteron CM in frau. Daca e sa vina....trece peste tot. Mie mi-a venit peste tratament, cu valoare de progesteron de 24 ng. Asa ca doar un nou rezultat de Beta iti poate spune ce sa faci. Nu intrerupe tratamentul!!!!! 2 zile nu e mult!Mult noroc si tie!
Nu stiu cum sa va zic io
, dar daca vedeam un 5 valoare de Beta saream pe pereti de fericire!!!! Eu nu am vazut decat <1,2 ng, adica nedetectabil - negativ!!!!! Orice peste 5 are sanse sa fie cu ochisori, mai ales la 8-14 zile dupa ET. Nu va descurajati!
Beta spune multe analizata prin comparatie. Indica evolutia sau oprirea emrionului din evolutie.
Asteptam vesti bune!