Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 17
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mairis Mirela2, nu mai am cuvinte! ![]() Exact ce spune Gabi, am presimtit si eu. Erau prea mici valorile Beta. Dar cum nu sunt doctor, m-am gandit ca de ce sa te supar? ... Asteptam sa fie bine si sa ma gandesc ca nu totul se masoara in valori Beta si analize exacte. Dar, din pacate..... Eu cred ca imi aduc aminte de tine. Erai in z2 a CM, cand ne-am vazut la Zadori. Eram mai avansata in procedura, in z9 cred. Mi-ai spus ca esti din Bucuresti. Eram destul de vorbareata de emotie , mai era acolo o doamna din Canada cu care vorbeam (care mi-a zis ca o sa ma fac cat China dupa tratamentu' cu hormoni) .... Eu sunt slaba si bruneta, cu breton. Iti aduci aminte? ![]() Nu stiu ce sa spun de rezultatul tau de Beta... e bun... nu e bun... Mai fa-l odata peste 2 zile. Trebuie sa ti se dubleze. Daca cresterea lui nu e dubla valoric in 2-3 zile, nu e bine. Din pacate am o prietena care a trecut prin ceva similar: in jur de 6-7 saptamani nu s-a vazut sacul embrionar la eco, dar ea a avut sangerari. A facut practic avort spontan. Si era a doua sarcina pierduta... Iti doresc mult noroc! ![]() 2bobocei, nu tine niciun progesteron CM in frau. Daca e sa vina....trece peste tot. Mie mi-a venit peste tratament, cu valoare de progesteron de 24 ng. Asa ca doar un nou rezultat de Beta iti poate spune ce sa faci. Nu intrerupe tratamentul!!!!! 2 zile nu e mult!Mult noroc si tie! ![]() Nu stiu cum sa va zic io , dar daca vedeam un 5 valoare de Beta saream pe pereti de fericire!!!! Eu nu am vazut decat <1,2 ng, adica nedetectabil - negativ!!!!! Orice peste 5 are sanse sa fie cu ochisori, mai ales la 8-14 zile dupa ET. Nu va descurajati! Beta spune multe analizata prin comparatie. Indica evolutia sau oprirea emrionului din evolutie. Asteptam vesti bune! ![]() |
imi aduc aminte....
stiu si cand ai avut transferul te astepta al tau cuminte in masina...
tie ti a reusit, ca nu mi aduc aminte?

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+7
mairis spune:
zapp, felicitari, se pare ca gemeneii se lipesc de timisorence! 
DD ajuta sa fie bine!
Mirela, cauza calitatii emrionului poate sa fie cauza, poate data viitoare cerem acea analiza de verificare a calitatii ADN a embrionului. Se face la Budapesta, acolo se cam practica. La Szeged nu o fac dar o pot trimite la Budapesta. Ciudat ca cei de la Szeged nu spun nimik de ea...
Se mai elimina niste riscuri.
Voi ce parere aveti. E cineva careia i s-a facut aceasta procedura de verificare calitativa a ADN-ului?
mairis spune:
Mirela,
nu mi-a reusit, eu am avut Beta <1,2 ng in z12 si 14. Nici nu au avut de gand sa se implanteze BB-ii mei.....In rest procedura a mers bine, am avut ooo, vreo 5, 3 s-au fecundat, am avut 2 BB de foarte buna si buna calitate! Si NIMIK.
Offfff, reusim si noi pana la urma!
In 14 dec ma asteapta Kovacs la Budapesta, la prima intalnire. Am renuntat la Zadori, care nu mi-a mai spus nici macar un "i am sorry" dupa rezultat si dupa alte 5 mailuri, efectiv nu mi-a mai raspuns la mailuri.
Nu mai am incredere in el, ca om. Ca doctor nu pot eu contesta ce face. Oricum FIV-ul e o loterie! Si eu nu prea castig la loto. In schimb ma bazez pe al meu sot, care e norocos de fel si poate ajunge norocul si la noi.
mairis spune:
Mai vreau sa va intreb ceva.
Cele care ati reusit , de ex, dati ceva doctorului dupa? Cadou, atentii?
O prietena de-a mea s-a dus la Zadori la eco dupa ce i-a iesit FIV-ul si Zadori astepta.... CEVA. S-a purtat frumos la inceput, dupa care cand a vazut ca nu i se da nimik, a inceput sa se poarte urat, adika indiferent si sictirit. Mai avea cica in cabinet plasute si cutii de cadouri...
Asa se procedeaza? Si la Kovacs e la fel?
tamaryllis spune:
Mai fetelor, nu stiu de unde veniti cu ideile astea de cadouri..... Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu-l putem analiza din punctul asta de vedere pe dr pe baza unei observatii de genul asta (plauste prin birou).
Cunosc persoanl doua fete carora le-a reusit. Ambele au fost la Zadori la ecografie pt confirmarea sarcinii si nu mi-au spus ca dr ar astepta ceva! Dr era f multumit ca au reusit (pana la urma este vb si de satisfactia lui profesionala, confirmarea capacitatilor/abilitatilor lui, caci salariul nu e suficient sa fii multumit la locul de munca). Cat am stat pe la Szeged cu siguranta auzeam ceva...de la cineva! Sa fim seriosi!
Am mai auzit de o traducatoare (nu Gyongy sau Ani) care a cerut chipurile pt doctorita un cadou...nici doctorita nu face chestia asta...sunt sigura!
Imi pare rau ca m-am aprins, dar....
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
bytzi spune:
alinamolar,sper din suflet ca va fi sarcina
,
mirela
nu am cuvinte...
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mairis zapp, felicitari, se pare ca gemeneii se lipesc de timisorence! ![]() DD ajuta sa fie bine! ![]() Mirela, cauza calitatii emrionului poate sa fie cauza, poate data viitoare cerem acea analiza de verificare a calitatii ADN a embrionului. Se face la Budapesta, acolo se cam practica. La Szeged nu o fac dar o pot trimite la Budapesta. Ciudat ca cei de la Szeged nu spun nimik de ea... Se mai elimina niste riscuri. Voi ce parere aveti. E cineva careia i s-a facut aceasta procedura de verificare calitativa a ADN-ului? |
Diagnostic de preimplantare. Se verifica daca embrionii sunt cromozomial normali.
dar nu stiu sa va spun daca diagnosticul de preimplantare elimina roral riscul de a obtine prin FIV o sarcina care apoi sa se opreasca in evolutie... caci sunt si embrioni care n-au pb.cromozomiale si totusi se opresc în evolutie...
dar vb. ta, se maresc sansele ca totul sa mearga bine daca embrionul se lipeste.
miki01 spune:
mirela, tare rau imi pare! Multa putere draga mea sa treci peste tot!
(si eu m-am intrebat, in gand, de ce nu ai auzit inimioara la prima eco)
Felicia
Tare puternica trebuie sa fii!
Of, mai fetelor, numai vesti rele!
2bobocei, alina, poate ne scoateti voi din starea asta!
2bobocei, conteaza evolutia valorii BHCG. Si eu am avut valoare mica (Z10 cu BHCG = 22 ) si uite ce flacau am acum. Multa bafta!
goggy,
asa ca ai mai trecut pe aici ![]()
kitta, tin pumnii sa fie bine!
Noi am repetat spermograma la dr. Matei (de la Genesys) si se pare ca este azoo dar exista cativa gigei cat pt un ICSI. Vedem ce spune si dr. Voinea, dar oricum ramanem in grafic cu inceput tratamentului. Mi-a mai venit inima la loc.
Bafta multa tuturor fetelor in focuri! 
(nu scriu asa des ca nu ma lasa voinicul...)
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
zapp spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari!
Mirela, imi pare foarte rau...Dar sint sigura sa si tu si sotul tau o sa va mobilizati si o sa va faceti planuri pentru viitor. Stiu ca nu va lasati...
2bobocei, alina, va tin pumnii!
Mairis, cu Kovacs nu cred ca te mai intalnesti dupa ET. Nu merita sa faci un drum pana la Budapesta numai pentru confirmarea sarcinii la eco. Si chiar daca te-ai duce, Kovacs nu ar astepta cadouri. Omu' e un gentleman iar obiceiurile de la Szeged (unele foarte urate, aduse chiar de romani) nu le gasesti la Budapesta. O sa vezi ca tot ce te deranjeaza la Szeged (traducatoarele atotstiutoare si cu "mare influenta", asistentele corupte, cozile)nu gasesti la Budapesta. Pe de alta parte, nu cred ca Zadori astepta sau cere cadouri, dar ca i se duc STIU! BAfta pe 14!
Legat de diagnosticul de preimplantare...Kovacs mi-a zis ca la Budapesta nu se mai face pentru ca s-a demonstat ca reduce sansele de implantare. Mi-a spus ca tendinta actuala in lume este de a se renunta la aceasta practica...Nu am insistat cu alte intrebari.

, mai era acolo o doamna din Canada cu care vorbeam (care mi-a zis ca o sa ma fac cat China dupa tratamentu' cu hormoni)
.... Eu sunt slaba si bruneta, cu breton. Iti aduci aminte?