Fiv in Ungaria 78

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anabel79

buna mirela2 eu sunt de a forumul cu inseminari dar va urmaresc si pe voi...am intrat doar pentru a te sustine in momentul asta greu...poate totul,va fi bine

merci mama

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Mire,vad ca nu dormi...,categoric esti ingandurata,dar trebuie sa te odihnesti!Iti voi spune din experienta mea la prima sarcina.Desi a fost conceputa natural,la eco ba o vedea,ba nu,hemoragie tot la 2-3 zile ca si la ciclu.Eram monitorizata tot la doua zile la eco,si auzeam iminenta de avort,sarcina slab dezvoltata,asistentele imi recomandau avort,ca nu o sa fie sanatos copilul.Crede-ma,e foarte sanatos si in ziua de azi.
Repeta bhcg,mai cere parerea altui medic,odihneste-te mai mult...,nu-i bun acest stres!Imi pare f rau prin ce treci! noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dent

Mire,vad ca nu dormi...,categoric esti ingandurata,dar trebuie sa te odihnesti!Iti voi spune din experienta mea la prima sarcina.Desi a fost conceputa natural,la eco ba o vedea,ba nu,hemoragie tot la 2-3 zile ca si la ciclu.Eram monitorizata tot la doua zile la eco,si auzeam iminenta de avort,sarcina slab dezvoltata,asistentele imi recomandau avort,ca nu o sa fie sanatos copilul.Crede-ma,e foarte sanatos si in ziua de azi.
Repeta bhcg,mai cere parerea altui medic,odihneste-te mai mult...,nu-i bun acest stres!Imi pare f rau prin ce treci! noapte buna!

am atipit un pic draga mea.... inca sper de asta nici nu am ster inca semnatura, sanii inca ma dor. dr care mi a facut eco azi mi a mai da niste vesti proaste care nu erau nik de fapt, m a bagat in sperieti si asta iarna de aiurea, la asta ma gandesc si acum, poate nu e nik adevarat din ce a spus el.
poate bebele meu traieste si e mai incet. o sa fie bine.
si tie si bebelui tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

Mirela, imi pare foarte rau, dar zic sa ai sperante. Uite, sora mea acu 12 ani a nascut o fetita. Pe vremea aia nu prea stia ea de Beta si din astea. Si-a facut testul de sarcina, ca avea ciclu pe ceas la 28 de zie si nu-i venise. I-a iesit pozitiv la la 2 sapatamani de la intarziere, a fost la 2 medici vestiti in Tm , cititori de eco si ambii i-au spus ca e sarcina fara embrion. Nimeni nu mai auzise asa ceva.E f. f. mica sarcina, eu cred ca si la tine e asa, imposibil sa fie atfel. Trebuie sa sa crezi ca e asa, cum zic si fetele.Si daca nu, fii fericita ca ramai usor, ovocite bune, de Zadori multumita.Dar eu zic sa nu te gandesti la asta.

zapp, felicitari...bravo...poate se ia si la alte timisorence....

alina, vezi ca e ok pana la urma, o sa fie bine, ai sa vezi. Abia am asteptat sa spui ce rezultat ai...ma gandesc ca poate, poate o fi si la mine vreun outz, ramas acolo...

apropos, mi-a raspuns si zadori la e-mail, imi solicita sa fac niste analize si sa-i transmit lui rezultatele; apoi hotaraste el mai departe...

cred totusi ca ma indrept spre Kovacs.

v-am pupat pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

KITTA frumos souvenir de la Budapesta! si iti doresc sa fie lipicios
didiloo se pare ca ai avut parte de o punctie grea. Tinem pumnii pt cei 6 embrionasi sa se dezvolte bine si sa fie lipiciosi.

2bobocei repeta beta peste 2 zile, cum zic si fetele. Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
zapp felicitari pt inimioare!!! cuminti, sanatosi si la termen iti doresc
alinamolnar te felicitam si noi unde ai facut beta? ca eu am un dinte impotriva celor care daca recolteaza dimineata, trimit la timisoara si a doua si doar daca ai noroc il si lucreaza si pe a doua zi dupa masa ai rezultatele (sau a 3-a zi dimineata). tu unde ai facut?
RETAM tinem pumnii pt cei 2 embrionasi. sa fie hotarati si lipiciosi

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

mirela2 nu-mi vine sa cred!!!
totusi... poate? mai repeta eco si beta

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alla76

mirela2 nu-mi vine sa cred!!!
totusi... poate? mai repeta eco si beta

_

merci alla
poate spun si eu, dar....... m as mira sa fie ceva,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mirela, imi pare rau, dar nu iti pierde speranta. Repeta beta si azi, nu neaparat la doua zile, fa si progesteronul, sa vezi cum stai.
Si inca ceva: banuiesc ca Zadori ti-a zis sa opresi aspenterul la 10 zile dupa transfer, nu? Inteleg ca asa face el la primul fiv. Parerea mea e ca nu trebuie sa il opresti. Stiu ca suna ciudat sa contrazic un medic, dar....trebuia sa-ti zic!
Mie imi place Zadori, stiu ca o sa reusesc cu el a doua oara, dar nici nu il ascult in totalitate!
Bafta!!!!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Mirela, imi pare rau, dar nu iti pierde speranta. Repeta beta si azi, nu neaparat la doua zile, fa si progesteronul, sa vezi cum stai.
Si inca ceva: banuiesc ca Zadori ti-a zis sa opresi aspenterul la 10 zile dupa transfer, nu? Inteleg ca asa face el la primul fiv. Parerea mea e ca nu trebuie sa il opresti. Stiu ca suna ciudat sa contrazic un medic, dar....trebuia sa-ti zic!
Mie imi place Zadori, stiu ca o sa reusesc cu el a doua oara, dar nici nu il ascult in totalitate!
Bafta!!!!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

merci draga mea
eu nu am luat aspenter, nu am voie aspirina, am astm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Of, of ....mai Mirelush, ce-o in sufletelul tau .Ca si in sufletul tuturor fetelor care au trecut prin asa ceva
In primul rand, nimeni nu are vreo vina, indiferent ce se va intampla pe viitor, trebuie sa fii impacata cu tine.Ingerasul tau a avut nevoie doar de cateva saptamani de viata pentru a-si indeplini karma si apoi a plecat ...
Cand te mai linistesti, poate ar fi bine sa te uiti pe rezultatele la bHCG din urma, pt ca, daca retin bine, dupa primele 2 valori, ai avut o scadere brusca. Poate gresesc, sper din toata inima .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput