Fiv in Ungaria 78

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mirela - nu ai gresit cu nimic fata draga.....nici una dintre noi nu greseste......este doar nesansa, nenorocul, intamplarea....nu este vina nimanui.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Mirela draga fii sigura ca nu ai facut tu niimic. Asta e voia lui DD. Poate ca nu ar fi fost sanatos, sau cine stie ce.....nu mai am alte cuvinte...
Ancuto ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

i am dat mail lui zadori cu cele doua eco scanate si valorile de la beta.....si mi-a raspuns ca s ar putea sa se fi oprit din evolutie, dar sa mai fac o eco peste cateva zile...cine stie

ma tot intreb de ce???? ce am gresit????

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7

OF OF Imi pare rau , dar nu dispera . Acum te incurajez eu , ca saptamana trecuta si pana acum 2 zile am fost cu moralul la pamant cand am vazut ca nu am ramas si fetele care au facut aproape cu mine au ramas toate . Am plans intruna . Dar azi am fost sa vb cu doctorita sa ma pot linisti sa vad ce sa intamplat a embrioni au fost foarte frumosi . Si mie imi este draga doctorita si am o simpatie pentru ea si ca face din tot sufletul sa ne fie bine , dar azi un pic am ramas dezamagita si pusa pe ganduri . Eu cand am inceput a 2 oara sa fac Fiv , iam spus problemele mele , i le-am amintit ca am acel lichid toxic si ca poate din cauza asta nu raman, ca asa mi-a zis si un doctor de la TM si mi-a facut consultatie Dr. si mi-a zis ca nu am acel lichid si atunci am facut al 2 Fiv si binenteles ca nu am ramas. Si mi-am pus intrebarea ca acel Dr. din TM avea dreptate sa nu fac Fiv pana nu ma operez de trompe , adica sa le scot . Si azi aceiasi problema mi-a zis Doctorita , ca trebuie sa ma operez . Deci am facut Fiv degeaba si atunci iam spus, i-am amintit de acel lichid , dar cum eu am incredere in ea, am facut Fiv dar a fost o dezamagire totala . Acum o sa ma operez dupa sarbatori
cum mi-a spus si tot dupa sarbatori trebuie sa merg la banca sa iau un credit ca nu mai avem banii si sa mai incerc inca o data .

ASA CA MULT CURAJ NE TREBUIE SI SA AVEM INCREDERE IN NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

inca mai sper ca poate poate
merci de suport si incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Mirela,ne-ai socat pe toate.Trebuie sa fii tare!Sa speri...,e dureros,dar nu noi hotaram ,din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

[quote]citat din mesajul lui mirela2

inca mai sper ca poate poate
merci de suport si incurajare

de Craciun vom fi 2 in 1 .......

Lasa ca o sa fie bine , nu te descuraja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

marea mea fericire s-a transformat intr-o tragedie...eu inca mai sper ca bebele meu sa ramana cu mine...dar dupa cum arata eco......

am mai facut azi un beta care a iesit 925 in z32 de la transfer si am fost la eco in seara asta si.....abia abia a gasit sacul gestational, ar fi trebuit sa se vada embrionul, sa se auda inimioara sunt disperata, ce sa fac??????

Mirela offfff ce veste ne-ai dat... fara cuvinte... dar totusi , mai fa-ti un eco peste doua trei zile. Poate ca nu ti-a facut eco bine. Tin pumnii stransi, draga mea.
Trebuie sa fii tare, da?

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank30

Offf....fetelor,ce se mai intampla pe aici?Chiar toata lumea e trista?
Irina ti-am trimis un mesaj privat.
Didilooce s-a intamplat?probabil de la anticoagulante...daca ai luat asa ceva.
Eu fetelor trebuia sa fac ET-ul cu cryo dar se pare ca nu va fi anul acestade vina e endometrul prea subtire...in ziua 8 de CM a fost de 6 mm.Voi ce ziceti?e prea mic pentru embriotransfer?
Pupici la toate.

Mie nu mi se pare mic endometrul,de 6 mm in ziua 8 de CM, avand in vedere faptul ca ET-ul il faci peste cateva zile. Endometru creste in aceasta perioada si trebuie sa fie minim 8 (teoretic).

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dent, h.mirela, karla...speranta moare ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

buna mirela2 eu sunt de a forumul cu inseminari dar va urmaresc si pe voi...am intrat doar pentru a te sustine in momentul asta greu...poate totul,va fi bine

Mergi la inceput