Fiv in Ungaria 78
Raspunsuri - Pagina 13
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 samira a fugit, goggy la fel ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6 |
Recunosc, am disparut ca magaru-n ceatza..

E prima data cand reusesc sa intru pe forum de nici nu mai stiu cand... Si bine ca am intrat, ca m-am si enervat! Pai bine ma Felicia, ce draq am vorbit noi? Lasa ca la urmatorul le aratam noi, nu?

Fireyes,
, n-am mai dat nici un semn....am avut atatea probleme la serviciu, ca am uitat complet. Au inceput restructurarile si e ca draq.Ma bag sa mai citesc din urma.
irinaflorea spune:
Didiloo Dumnezeule!!!! Ce poveste! Oare de la ce s-a intamplat? Nu am mai auzit de asa ceva.Saraca de tine, cred ca erai tare speriata
La Bodnar?
Zapp ooo BRAVO!!!! Felicitari! Era si timpul ,nu crezi?De cand tot incerci?
Alinamolnar Doamne Ajuta!!!!
miki-miki spune:
Felicia
imi pare rau, inseamna ca a vrut sa se prinda dar nu a reusit
. Curaj, data viitoare va fi bine. Ceva investigatii imunologice ti-ai facut? Trombo?
Zapp
ma bucur tare mult, stii ca stau cu ochii pe tine ca pe butelie
. Wau, 2 inimioare? Super , sa-ti traiasca si sa ai o sarcina usoara si la termen
2Bobocei
BHCG-ul tau nu e de aruncat, e f frumusel. Amzulica a avut un BHCG la fel de mic in zi 11 si are un nazdravan acum
. Deci, repeta la 48 ore si vezi dc se dubleaza si neaparat sa faci clexane.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
mirela2 spune:
marea mea fericire s-a transformat intr-o tragedie...eu inca mai sper ca bebele meu sa ramana cu mine...dar dupa cum arata eco......
am mai facut azi un beta care a iesit 925 in z32 de la transfer si am fost la eco in seara asta si.....abia abia a gasit sacul gestational, ar fi trebuit sa se vada embrionul, sa se auda inimioara

sunt disperata, ce sa fac??????

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+7
irinaflorea spune:
Mirela CCCEEEEEEE???????? adica erai clar mamica. Ce vrei sa zici? Cum adica?????????/NU SE POATE!!!!!!!!!!!

mirela2 spune:
i am dat mail lui zadori cu cele doua eco scanate si valorile de la beta.....si mi-a raspuns ca s ar putea sa se fi oprit din evolutie, dar sa mai fac o eco peste cateva zile...cine stie

ma tot intreb de ce???? ce am gresit????

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+7
ank30 spune:
Offf....fetelor,ce se mai intampla pe aici?Chiar toata lumea e trista?
Irina
ti-am trimis un mesaj privat.
Didilooce s-a intamplat?probabil de la anticoagulante...daca ai luat asa ceva.
Eu fetelor trebuia sa fac ET-ul cu cryo dar se pare ca nu va fi anul acesta
de vina e endometrul prea subtire...in ziua 8 de CM a fost de 6 mm.Voi ce ziceti?e prea mic pentru embriotransfer?
Pupici la toate

.

papacios