Fiv in Ungaria 78

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

AlinaMolnarsi papacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
samira a fugit, goggy la fel

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Recunosc, am disparut ca magaru-n ceatza..
E prima data cand reusesc sa intru pe forum de nici nu mai stiu cand... Si bine ca am intrat, ca m-am si enervat! Pai bine ma Felicia, ce draq am vorbit noi? Lasa ca la urmatorul le aratam noi, nu?

Fireyes, , n-am mai dat nici un semn....am avut atatea probleme la serviciu, ca am uitat complet. Au inceput restructurarile si e ca draq.

Ma bag sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Didiloo Dumnezeule!!!! Ce poveste! Oare de la ce s-a intamplat? Nu am mai auzit de asa ceva.Saraca de tine, cred ca erai tare speriata La Bodnar?
Zapp ooo BRAVO!!!! Felicitari! Era si timpul ,nu crezi?De cand tot incerci?
Alinamolnar Doamne Ajuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Felicia imi pare rau, inseamna ca a vrut sa se prinda dar nu a reusit. Curaj, data viitoare va fi bine. Ceva investigatii imunologice ti-ai facut? Trombo?
Zapp ma bucur tare mult, stii ca stau cu ochii pe tine ca pe butelie. Wau, 2 inimioare? Super , sa-ti traiasca si sa ai o sarcina usoara si la termen
2Bobocei BHCG-ul tau nu e de aruncat, e f frumusel. Amzulica a avut un BHCG la fel de mic in zi 11 si are un nazdravan acum. Deci, repeta la 48 ore si vezi dc se dubleaza si neaparat sa faci clexane.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

marea mea fericire s-a transformat intr-o tragedie...eu inca mai sper ca bebele meu sa ramana cu mine...dar dupa cum arata eco......

am mai facut azi un beta care a iesit 925 in z32 de la transfer si am fost la eco in seara asta si.....abia abia a gasit sacul gestational, ar fi trebuit sa se vada embrionul, sa se auda inimioara sunt disperata, ce sa fac??????

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Mirela CCCEEEEEEE???????? adica erai clar mamica. Ce vrei sa zici? Cum adica?????????/NU SE POATE!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Mirela NU SE POATE!!!!!!!!

Mergi la inceput

i am dat mail lui zadori cu cele doua eco scanate si valorile de la beta.....si mi-a raspuns ca s ar putea sa se fi oprit din evolutie, dar sa mai fac o eco peste cateva zile...cine stie

ma tot intreb de ce???? ce am gresit????

Mergi la inceput

zapp felicitari sa ai grija de puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Offf....fetelor,ce se mai intampla pe aici?Chiar toata lumea e trista?
Irina ti-am trimis un mesaj privat.
Didilooce s-a intamplat?probabil de la anticoagulante...daca ai luat asa ceva.
Eu fetelor trebuia sa fac ET-ul cu cryo dar se pare ca nu va fi anul acestade vina e endometrul prea subtire...in ziua 8 de CM a fost de 6 mm.Voi ce ziceti?e prea mic pentru embriotransfer?
Pupici la toate.

Mergi la inceput