Fiv in Ungaria 78

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Kitta, Doamne ajuta ca Praslea sa devina un adevarat voinic (sau voinicuta - cum vrea mama lui/ei)!
Mie nu mi-au facut nici un fel de analize la Budapesta, asa ca nu stiu care era valoarea progesteronului in ziua ET-ului. Mi-a dat doza standard (2-2-2).Daca stii ca ia probleme cu progesteronul sfatul meu este sa insisti sa iti faca analiza lui, nu de alta dar scapi de un stres. Tinem pumnii si cum am mai spus, la mine s-au terminat testele negative, gata, sa curga cu teste pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

eu am vesti bune, sa mai inclinam balanta si in partea cealalta...Am fost la eco azi si am vazut 2 inimioare care bat...Sintem fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Cristm, Patricia, Mirela, Felicia
Imi cer scuze ca v-am tinut in suspans, dar in primul rand mi-a fost frica de beta. Pana la urma m-am hotarat si l-am facut, iar rezultatul trebuia sa-l primesc doar maine. Noroc cu o fata draguta de la laborator care mi-a zis sa o sun dupa masa si mi-a zis "FELICITARI!". Apoi cand am intrebat de rezultat mi-a zis 13, ceva. Acum nu stiu cat de bun e rezultatul. Maine voi avea si hartia. Ce parere aveti?
Adriana si eu tot un embrion am transferat si sunt sigura ca va fi bine. Trebuie sa fie bine. DD e alaturi de noi

Retam multa bafta la ET.
Kitta, Didiloo sa fie cu noroc.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Zapp felicitari! ma bucur tare mult pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Zapp, felicitari! Ce fericire!
Alina, ai incredere ca va fi bine! In a cata zi esti?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Tamaryllis, tratamentul pentru MTHFR a constat intr-o pastila de aspirina de 100 mg si acid folic 5mg. Pe langa astea eu am luat Medyn Forte. I-am spus doctorului ca o sa il iau si a zis ca este OK. Altceva, prednison 2.5 mg dimineata si 5 mg seara, cam atat.
Felicia, CM-ul nu a aparut dar nici mult nu mai are dupa cum ma doare burta, cred ca doar progesteronul de astazi il mai tine in frau.

Zapp, felicitari, sa fie bine pana la capat!

Alinamolnar, tinem pumnii in continuare! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ziua 14 de la ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor va multumesc mult
Alina Iti multumesc mult pentru incurajare.
Fetelor peste ce valoare a Betei trebuie sa iasa rezultatul ca sa fie pozitiv? Va intreb ca sa ma pregatesc pentru miercuri.
Va pup ca ma intorc in pat.

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

ZAPP FELICITARI ce frumos sa-ti traiasca
Feliciasi sa ai grija de tine
2Bobocei mai ai o speranta agatate de ea
Astazi cei 2 nazdravani ai mei erau bine asa mi-a zi Zadori si daca maine la 11 sunt tot vioi facem transferul sambata daca ii vede mai lenesi zice sa ma duc maine la 2 ....nu am inteles dar el ia decizia finala sper sa ii am pe amandoi si sa fie bine
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Zapp,asta da veste,super fericita sa fii!!!Sa nu vinzi caruciorul de gemeni,ca te mai asteapta cineva la Budapesta...

Alinamolnar,2bobocei,tin pumnii sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput