Ce inseamna un sot bun?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Sfaturile voastre si exemplele de viata reala pe care mi le dati ma fac sa ma simt incurajata ca vom reusi sa trecem si peste acest impas. Nici nu stiti ce mult conteaza pentru mine implicarea voastra sincera. Problemele cu care ma confrunt nu as fi putut sa le povestesc celor din familie fara sa se nasca alte neintelegeri si frustrari. Incerc de o saptamana sa iau viata mai usor, dar cred ca si sotul meu a simtit un declic. Ceea ce inseamna enorm pt mine. De exemplu s-a apucat sa plateasca facturile fara sa-i spun eu. Nu pot sa va spun in cuvinte cat de mult a insemnat asta pt mine.
Astept in continuare povestile voastre, experientele voastre pt ca ma ajuta mai mult decat orice sa lupt pt linistea familiei mele.
Imi pare rau pt suferintele si frustrarile tale Noideea. Din pacate daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara26

Sfaturile voastre si exemplele de viata reala pe care mi le dati ma fac sa ma simt incurajata ca vom reusi sa trecem si peste acest impas. Nici nu stiti ce mult conteaza pentru mine implicarea voastra sincera. Problemele cu care ma confrunt nu as fi putut sa le povestesc celor din familie fara sa se nasca alte neintelegeri si frustrari. Incerc de o saptamana sa iau viata mai usor, dar cred ca si sotul meu a simtit un declic. Ceea ce inseamna enorm pt mine. De exemplu s-a apucat sa plateasca facturile fara sa-i spun eu. Nu pot sa va spun in cuvinte cat de mult a insemnat asta pt mine. Astept in continuare povestile voastre, experientele voastre pt ca ma ajuta mai mult decat orice sa lupt pt linistea familiei mele.
Imi pare rau pt suferintele si frustrarile tale Noideea. Din pacate daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mara, nu uita un lucru vital pt o scasnicie cu hopuri: Daca ai simtit ca ceva te-a facut foarte fericita si a facut-o el, NU UITA SA-I SPUI SI LUI ! Iti spun tot din experienta proprie, ii motiveaza mult sa stie ca apreciezi.
Ma bucur ca ti-e mai bine si ca te-au ajutat cele povestite aici.
Si te inteleg perfect cand zici ca nu puteai povesti familiei, in multe cazuri e asa, pt ca sunt unii care vor tine cu "una din parti"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

sa fie bun, bland si iubitor, astea conteaza pt mine, asa cum e sotul meu drag.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Un sot bun:

De o vreme revad un serial drag din tineretea mea, "Star Trek. The Next Generation". Unele episoade pun probleme interesante...Eram la un episod in care capitanul navei (stelare) decide sa isi sacrifice iubita pentru a salva 70 de oameni. Trece sotul meu pe langa mine. "Tu m-ai sacrifica pe mine pentru a salva 70 de oameni?" "Cine sunt aia 70 de oameni?" "Unii..." "A, nici nu-i cunosc? Poate sunt niste hoti, niste criminali...Poate sunt senatori...Ce treaba am eu cu ei?!" Poate nu e nobil, dar mie mi-a placut raspunsul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Fomalhauti Publicat la - 27/11/2009 : 22:24:18
--------------------------------------------------------------------------------
Un sot bun:

De o vreme revad un serial drag din tineretea mea, "Star Trek. The Next Generation". Unele episoade pun probleme interesante...Eram la un episod in care capitanul navei (stelare) decide sa isi sacrifice iubita pentru a salva 70 de oameni. Trece sotul meu pe langa mine. "Tu m-ai sacrifica pe mine pentru a salva 70 de oameni?" "Cine sunt aia 70 de oameni?" "Unii..." "A, nici nu-i cunosc? Poate sunt niste hoti, niste criminali...Poate sunt senatori...Ce treaba am eu cu ei?!" Poate nu e nobil, dar mie mi-a placut raspunsul...

Te cred ca ti-a placut raspunsul pentru ca si mie mi-ar fii placut sa fii fost in cazul tau si cred ca la orice sotie, raspunsul e subiectiv.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Mara, barbatul meu seamana cu al tau. Nu gospodareste, nu bucatareste, nu isi strange hainele, face mizerie si dezordine peste tot. Nu ii place sa faca nimic, decat sa se joace pe calculator. Suntem de mai mult de patru ani impreuna, iar eu am inteles foarte repede ce ma asteapta in aceasta relatie.
Uite cum am procedat: eu mi-am asumat DOAR ce pot si ce vreau sa fac. Fac curatenie, mancare, vase, spalat, cate putin, foarte putin calcat. Astea toate, in casa. In curte nu fac nimic. E o mizerie de nedescris, pt ca el face foarte rar, doar daca avem invitati. Cumparaturi fac foarte rar. Asa ca el trebuie sa cumpere cate ceva in drum spre casa, daca vrea sa avem ce manca. Eu nu platesc facturi, le plateste el cand isi aduce aminte (ma mir azi ca am putut intra pe internet, ca nu l-au taiat).
Eu leg punga de gunoi la gura si i-o las pe trepte, sa o arunce cand pleaca la serviciu. Sigur ca imi sta in gat cand vad ca se aduna peste w/e cateva pungi, dar nu le duc la pubela in curte nici moarta. Eu nu fac reparatii nici moarta. Daca mi se infunda chiuveta, las vasele murdare pe masa si pe dulapuri, pe jos si pe sus, pana o desfunda el. Chiar daca imi vine sa il strang de beregata. Mama lui mai vine pe la noi si se inchina cand vede gazonul crescut pana la genunchi. Se apuca ea sa il tunda si ma intreaba: cum puteti sta asa? Eu ii spun senina: gazonul nu e treaba mea, e treaba lui Gigel. Daca il tunde- bine, daca nu- iar bine, pe mine nu ma deranjeaza, poate sa creasca pana la geamuri. Mai multa vegetatie inseamna mai mult oxigen.
Inca o tactica, (recunosc, foarte in avantajul meu): i-am spus verde in fata ca la ceva tot trebuie sa fie bun pe pamantul asta. Cum el este bun la facut bani, el plateste TOT, iar eu nimic. Lumea ar putea sa creada ca m-am bagat sluga, daca ne-ar vedea: eu cu mopul intr-o mana si cu carpele in alta, iar el la calculator... Sigur ca nu-mi e usor, de multe ori ma plang si imi vine sa stric toata aceasta dinamica a relatiei. Dar am inteles ca alternativa nu exista. El nu a spalat in viata lui un pahar si nu o va face niciodata! N-am decat sa imi angajez menajera, daca nu mai pot.
Iata cum am reusit sa jonglez eu cu un barbat ca al tau. Suntem complementari, cred eu, si nici unul nu isi calca partea lui de invoiala si nu suntem dispusi nici unul sa lasam ceva de la noi...
Am avut, candva, un barbat harnic, dar zgarcit. Nu mi-a placut deloc. Il prefer pe acesta, prefer asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sotul poate sa fie perfect dar sa nu fie compatibil cu sotia:-)

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

sotul poate sa fie perfect dar sa nu fie compatibil cu sotia:-)

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Deus mare adevar ai grait, de fapt sotii trebuie sa se raporteze cumva unul la celalalt.
Daca unora nu li se par o tragedie sosetele aruncate pe jos si mancarea rece, altora probabil le zguduie universul familial.
Acuma depinde foarte mult si ce ni se pare important intr-o casnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Nu cred sa existe un sot perfect cum nu exista nici o sotie perfecta ...partea buna este ca ei se straduiesc

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Din punctul de vedere al bunicii mele, barbat bun , inseamna ala care e un fel de pet.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput