Locul fetelor Nou-Venite (47)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
seara buna fetele mele dragi!!!!
am intrat asa un pic pe fuga ca il am pe finut la mine.. si m a zapacit deja... m a obosit de nu se poate!!
sa ma iertati ca nu am mai intrat dar dorm pe mine tot timpul....
dar va iubesc si sunt cugandul alaturi de voi
cora ai pm
asa creste bebicu
11+

Dragaica spune:
Fetelor vreau sa va intreb ce puneti voi in ardeii umpluti cu carne....adica ce mai puneti pe langa carne??????
Sunt curioasa c-am mancat multe "soiuri" de ardei umpluti............![]()
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mvb spune:
Buna fetele mele dragi
Sa stiti ca nu v-am uitat pe nici una....va citesc in fiecare zi sa vad ce faceti, insa nu am dat nici un feedback...eu sunt Ok, insa am inceput sa ma detoxific de virusul
.....nu mi-o luati in nume de rau, dar eram ca un toxicoman, nu facem nimic la munca pana nu deschideam forumul si nici acasa nu eram cu toti boii la carutza
...facem ce faceam si fuga la laptop
Eu am fost vinerea trecuta la Iasi la control...AVEM UNDA VERDE la BB din ianuarie
..... suntem in extaz......sincer va spun fetelor ca abia astept perioada sarcinii in care o sa ma relaxez si o sa ii citesc lui BB zeci de carti...imi doresc ca in perioada sarcinii sa ma bucur la maxim de BB si de toti ai mei.....nici nu va pot descrie ce bucurie am in suflet numai la gandul ca peste o luna, doua voi fi din nou
Sa stiti ca va indragesc pe toate si va sarut cu mult drag
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Arianna nu stiu daca stiai, dar firele de par care cad sunt moarte de 90 de zile.....deci un fir de par care a murit azi va cadea peste 3 luni.....eu iti recomand si niste vitamine cu minerale, gen magneziu, zinc, fier...in farmacii sunt tot felul de pilule cu minerale... e foarte bine ca hranesti si scalpul cu naturisme, dar asta prea putin ajuta avand in vedere ca suntem o generatie supusa la tot felul de poluanti....f importanta este si alimnetatia, multe fructe, legume si minim 2 litri de apa pe zi
degeaba te speli cu ou, daca ai un regim de viata demn de un kamikaze![]()
foarte buna pentru ten, par si unghii este cura cu grau incoltit
pupici
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Mai acusik ma duc sa fac o ,mi-am pus in par un tratament natural cu miere ,ulei de masline si galbenus de ou,imi cam cade parul.E bun si are efect ....din cind in cind merita sa-mi mai revigorez radacina parului.....voi ce metode naturiste folositi? |

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
cora79 spune:
Mvb
fata si Doamne ajuta sa se intampole minunea in viata ta cat mai repede
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
mvb spune:
Draga eu la ardei umpluti folosesc umplutura de la sarmale...carne slaba tocata, orez, morcov ras, ceapa taiata fin, suc de rosii si verdeturi........sunt grozavi si ardeii umpluti cu un amestec facut din ciuperci, ceapa si cascaval...pe astia ii dau la cuptor, nu ii fierb in oala cu apa si suc de rosii ca pe cei clasici
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor vreau sa va intreb ce puneti voi in ardeii umpluti cu carne....adica ce mai puneti pe langa carne?????? Sunt curioasa c-am mancat multe "soiuri" de ardei umpluti............ http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |

denisa220972 spune:
Dragaica eu "bucatareasa mare" fac ardei umpluti uite asa:
carne, orez(putin),pun legume; ceapa, morcovi,telina, verdeata, un ou sau doua si mai adaug un sos alb(unt,faina alba, lapte), oregano,piper, sare ,pasta de rosi si cam atat.
Pofta buna si mai stiu un tort de fructe cu piscoturi de sampanie
Sa inteleg ca ai deja pofte?
cora79 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor vreau sa va intreb ce puneti voi in ardeii umpluti cu carne....adica ce mai puneti pe langa carne?????? Sunt curioasa c-am mancat multe "soiuri" de ardei umpluti............ http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Draga eu pun carne tocata,putin orez,piper,sare,ceapa

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
mvb spune:
Cora si eu te imbratisez cu mult drag
si Dumnezeu sa va binecuvanteze si pe voi cu copilasul mult dorit...sa nu uiti ca Dumnezeu ne aude rugaciunile pe care i le adresam in fiecare clipa
| citat din mesajul lui cora79 Mvb fata si Doamne ajuta sa se intampole minunea in viata ta cat mai repede![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |

fericita de ericutz
,mi-am pus in par un tratament natural cu miere ,ulei de masline si galbenus de ou,imi cam cade parul.