Locul fetelor Nou-Venite (47)
Raspunsuri - Pagina 9
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Arriana-felicitari pentru decizie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Ms mult Cora
,sper din tot sufletul sa fie bine,am niste emotii....Deocamdata joi ,numai o sa vb cu dr,sa se uite peste analizele pe care le-am facut eu si sotul si sa vad parerea lui...ca este dr.profesor...e tare pe aici ,prin Italia.....si sper sa ma incurajeze intr-un fel sau altul.
Dragaica spune:
Neata fetelor, am revenit si eu in peisaj, ce mai ziceti?
Ma duc sa-mi incalzesc o cana cu lapte si miere. ![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui cora79 Draga,salutare,te-ai odihnit dupa botez? ![]() ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Pai nu prea am altceva de facut decat sa ma odihnesc
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
alysa26 spune:
cora raspund si eu la apel....sunt prezenta
in weekend am fost sambata la ziua unei fetite de 1 anisor si a fost tare frumos, multi coopii..eric s-a jucat pana a picat lat.am sa pun poze.
joi mergem in alt stat la niste prieteni de ziua recunostintei s apapam curcan..hihi..ei au copii si va fi bine pt eric ca nu s eplictiseste.
in rest fetele v-am citit acum in urma cu 2 capitole..asa am ramas de in urma..si vreau s ava puuuup pe toate ca mi-ati lipsit mult
trutzi succes in proiectul tau si poate la anul sa vii cu vesti bune. te admir pt vointa ta.
[flo
revin
fericita de ericutz
jesia spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Am sunat azi si mi-am facut programare la dr. ,pt a vb de IA ....abia astept ...tr sa ma duc joi...sper sa fie de bine |
iubita iti tinem pumnii

Ce nu te doboara te face mai puternic
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui jesia iubita iti tinem pumnii ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Multumesc tare mult ,Jesia!
Arianna11 spune:
Mai acusik ma duc sa fac o
,mi-am pus in par un tratament natural cu miere ,ulei de masline si galbenus de ou,imi cam cade parul.
E bun si are efect ....din cind in cind merita sa-mi mai revigorez radacina parului.....voi ce metode naturiste folositi?