Adeplast - reclame cu continut ofensator

Adeplast - reclame cu continut ofensator | Autor: Eliza5

Link direct la acest mesaj

Sunt inca socata.
Tocmai am vazut pe Realitatea TV doua reclame cu un continut puternic sexist si ofensator. Erau pentru produsele firmei Adeplast.
Va reproduc numai o secventa dintr-unul dintre clipuri: apare o femeie lasciva iar meseriasii (zugravi) spun ceva de genul: "ti s-a intarit?" "nu inca". Apare iar femeia lasciva. "Ti s-a intarit acum?" "Da, parca s-a mai intarit".

Nu pot sa cred ca in Romania secolului 21 astfel de reclame mai au ce sa caute la TV la o ora de maxima audienta.
Este dezgustator.

Am reclamat desigur la CNA si am scris mail firmei respective.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Inca nu am vazut reclama, dar din ce scrii, e de prost gust ca se incearca sa se fac o corelare intre sex si vopsea pt pereti.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ai dreptate Eliza, am vazut-o si eu, e scarboasa de-a dreptul.
Dar nu cred ca e facuta de o firma de publicitate ci de un patron "creativ" ...
CNA-ul oare doarme?

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

m-a socat si pe mine reclama asta zilele trecute cand am vazut-o sigur o s-o vedem pe la apropo tv la andi moisescu

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Mie mi se pare fff trist ca se mai fac asemenea reclame... Nici macar n-am cuvinte... Eliza, cum ai reclamat la CNA?

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

S-ar putea sa va mirati, dar reclama sa fie facuta chiar de o agentie. Pentru ca este important publicul tinta.
Si totusi, am observat niste comentarii foarte incantate asupra reclamei despre care vorbiti...deci unii (de genul "Dorel") o gusta

edit: Am uitat sa spun ca zilele trecute la o emisiune am vazut-o pe duduia din clip ca se lauda cum a incasat ea cca 15.000 Euro pt aceasta aparitie...hmmm

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

daca l-ati cunoaste pe patron a-ti avea si explicatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai si nu zici,ne lasi asa in suspans?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

http://www.paginademedia.ro/2009/11/reclama-adeplast-va-fi-mutata-dupa-ora-2000/

Pt cine nu a vazut reclama....groaznic,eu una am ramas uimita,am crezut ca nu aud bine.

Acum CNA a stabilit ca reclama sa fie difuzata doar dupa ora 20....socant...eu cred totusi ca la ora 20 se mai uita destui minori la TV.

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Nici eu nu am inteles ce are scula cu ... Prefectura, dar daca publicul tinta e zugravul ghiolban (sa ma ierte oamenii de treaba), cred ca isi atinge scopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui evanescence

http://www.paginademedia.ro/2009/11/reclama-adeplast-va-fi-mutata-dupa-ora-2000/

Pt cine nu a vazut reclama....groaznic,eu una am ramas uimita,am crezut ca nu aud bine.

Acum CNA a stabilit ca reclama sa fie difuzata doar dupa ora 20....socant...eu cred totusi ca la ora 20 se mai uita destui minori la TV.

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Una dintre cele mai simpatice comentarii la acest articol:

"Reclama filmata de amatori cu amatori pentru amatori. Femeia din spot sigur e constructoare"

In rest, pot avea si 1000 de cursuri de marketing la activ, ca tot nu inteleg nici prezenta femeii in reclama, nici decizia CNA-ului cu ora 20.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput