FIV la Cluj 30

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Bruni, sper din suflet ca 2010 sa ne aduca tuturor fetelor cate un bebelus, sau doi....cati o vrea D-zeu.
Eu personal cred ca am inceput sa deraiez.Citesc horoscopuri, previziuni...in speranta ca da de, da de gasesc ceva care sa-mi ridice moralul si sa ma faca macar sa sper.
Acum sunt si f ingrijorata din cauza fibroamelor care si-au facut aparitia in timpul stimularii.Daca nu e sa fie nici acum, luna viitoare voi face diphereline sa vedem daca scad.Mai am si ceva tratamente naturiste pe aici...sper sa fie bine.
Georgi, am inteles ca si tu posezi asa ceva.Tie ce ti-a spus dr?Unde sunt situate si ce marime au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Seara buna la toata lumea
Sabine eu am facut in 2008 miomectomie si am scos 3 fibroame deja dar eu am uter fibromatos si tot apar ,asa ca in prezent( de fapt inainte de al-2-lea fiv) stiu ca aveam unul cam de 6cm dar era in afara si dr. a spus ca acesta nu influenteaza in nici un fel si cele din interior care exista acum inca nu puneau probleme unei sarcini-sunt inca mici dar problema e ca ele cresc si ... dar nu ne lasam noi la niste fibroame ca noi avem de facut bebici.
Bruni abia astept sa te pui iar pe treaba si
Cris BAFTA maine si sa fie cu folos
Uratica sper ca esti mai bine- SANATATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata buna...
cris te asteptam cu vesti bune azi!! doamne ajuta!
georgi draga mea , anul viitor este anul nostru al tuturor..
uratica cum esti?
pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Salutare, fete dragi!
A fost nashpa ... nu stiam ca procedurile pt FIV sunt dureroase Chiar daca dr a fost super finutz... si se oprea de fiecare data cand vedea ca ma stramb, tot a fost nashpa Mi-a facut o dilatare a uterului... sau ceva de genul asta... Acuma s-ar putea sa vina CM mai repede... deci voi incepe FUV mai repede... astept sa vina, apoi merg sa-mi dea reteta cu tratamentul. Cica sunt sanse sa se compenseze unele medicamente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Neatza fete cucuiete ... Va invit la o cafelutza Eu servesc totusi un pahar de cat mai am voie

Sa aveti un weekend minunat

Eu sunt tare happy ... credeam ca o sa stau acasa de sarbatori, dar s-a ivit ocazia sa mergem de Rev la Brasov ... poate ajungem si pe la Garbova, unde m-a cerut de nevasta acu 5 ani, chiar de Rev

Mergi la inceput

Neataaa la fete frumoase e cam liniste pe aici sau toata lumea se pregateste de sarbatori
Si totusi eu va servesc cu o cafeluta
Cris ai PM

Mergi la inceput

Ce inseamna tineretea , Cris ma luat la mustata( 27 sec) , hai fetita draga distreazate ca apoi vine si nu vei mai avea asa mult timp pt tineeee

Mergi la inceput

cris merci de cafeluta
deci in ianuarie incepi...din ce zi a cm?
super de rev , noi deocamdata tot nu stim unde vom petrece dar sigur in romania
mai am si eu un pic pana la programarea din 22 , abia astept sa vad cand incep un nou fiv ..
fetelor ce mai faceti? nu ma dati pe aici?
weeknd placut..

Mergi la inceput

georgi ma bucur ca te vad pe aici
ce faci , ce ai pus la cale?
aici a nins ieri un pic dar se topeste deja zapada!!inca nu am vazut zapada aici...

Mergi la inceput

Bruni fata draga
Eu nu planuiesc inca nimic , astept sa treaca anul acesta care pt mine a fost cu ghinion si la anul.... mai vedem , oricum nu ma las eu asa cu una cu doua
La mine la Constanta a nins bine si e tare frumos - atmosfera de craciun adevarata

Mergi la inceput