FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 20
brunadria spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 fetele ![]() Va doresc o saptamana frumoasa ![]() |
si din partea mea!
o saptamana frumoasa
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui kry fetelorCris, eu am facut la gine 1 si am mers cu proba la derma. Cred ca se face si la interservisan dar nu sunt sigura. ![]() |
kry, multumesc de raspuns... cred ca asha o sa fac si eu ... oricum am de mers la Gine1, iar derma e acolo aproape...asha tin minte
uratica spune:
fetele frumoase!
uff..eu nu am mai intrat pe net,ptr ca am lucrat non stop..acum insa sunt tintuita de pat..racita cobza..deci..cum nu se poate mai rau!
insa intru mereu pe net sa vad ce faceti,cum sunteti..asa ca..sunt aici si va sustin!
despre mine nu poat spune decat ca am maine programare la dr..sa imi dea trimitere si la ginecologie ca sa continui cu analizele-ptr ca acum stau acasa..si sa rezolv si raceala asta ca nu mai pot!nu spun de multe ori ca nu mai pot..insa acum am racit atat de tare ca-mi curge sange pe gura..pe nas..si sunt atat de ametita ca abia ma mai tin picioarele..dar sigur imi voi reveni!
eu insa sper sa treaca totul si sa ma apuc si eu de fiv!macar sa stiu si eu una si buna!
fetele mele dragi..si sa aveti o saptamana frumoasa!
brunadria spune:
citat din mesajul lui uratica fetele frumoase!uff..eu nu am mai intrat pe net,ptr ca am lucrat non stop..acum insa sunt tintuita de pat..racita cobza..deci..cum nu se poate mai rau! insa intru mereu pe net sa vad ce faceti,cum sunteti..asa ca..sunt aici si va sustin! despre mine nu poat spune decat ca am maine programare la dr..sa imi dea trimitere si la ginecologie ca sa continui cu analizele-ptr ca acum stau acasa..si sa rezolv si raceala asta ca nu mai pot!nu spun de multe ori ca nu mai pot..insa acum am racit atat de tare ca-mi curge sange pe gura..pe nas..si sunt atat de ametita ca abia ma mai tin picioarele..dar sigur imi voi reveni! eu insa sper sa treaca totul si sa ma apuc si eu de fiv!macar sa stiu si eu una si buna! fetele mele dragi..si sa aveti o saptamana frumoasa!![]() |
uratica iti doresc sa te faci bine rapid!
multumesc de pm

o scoatem noi la capat , am promis!
uratica spune:
asa te vreau fata frumoasa!
ptr nimic in viata sa nu te dai batuta!asa..vei reusi!
papusica!
Ennni spune:
bruni
n-am cuvinte, am fost convinsa ca vei reusi, dar asta este, data viitoare va fi cu noroc. bine macar ca esti printre putinele care pot face fiv gratuit si nu ai si stresul financiar. in rest stiu ca nu te lasi pana nu reusesti asa ca vrea nu vrea tot va veni bebe
n-are de ales.
eu abia acum am reusit sa intru putin pe net, raymond a fost bolnav ne-am speriat putin ca a facut febra 39,3 si a tinut-o asa 3 zile si 3 nopti, nu i-a trecut cu nimic orice i-am dat (supozitoare de paracetamol si novocalmin, nurofen sirop, intr-un final l-au ajutat sosetutele inmuiate in otet). acum parca e mai bine, i-am facut si analize, i-au iesit perfect, dr. a zis ca o fi contactat ceva virus din aer care s-a manifestat astfel.
sabine spune:
Brunadria imi pare tare rau dar, important este sa mergem inainte si sa speram ca intr-o zi ne vom tine puiutii in brate.Asa e in viata.Unii obtin atat de usor ceea ce vor dar altii trebuie sa munceasca din greu si sa faca sacrificii mari.Unele isi parasesc copiii iar altele ca si noi umbla ani de zile pe la medici in speranta ca vor avea un bebelus.
Anamy, ti-am lasat un pm.Cum esti, ce faci?
toate fetele
georgetani spune:
Bruni 
Cris inca un pic si te pui pe treaba 
Uratica 
un ceai cu miere si multa sanatate
din partea mea
Restul fetelor 
Va citesc sa stiti zilnic dar... astept reusite.
brunadria spune:
sabine, georgi 
lasa ca vine si randul nostru, in 2010!!!
peste o sapt am programare
eu as fi dispusa sa o iau maine de la capat dar cica trebuie asteptat 3 luni intre fiv uri..
asta e asteptam! facem sa fie bine!
toata gasca...
Cris_25 spune:
Fete dragi, eu maine merg la Cluj pt acordul profesorului ... si pentru pregatirea colului. Chiar nu a facut nimeni asha ceva inainte de FIV? A spus ca-mi face anestezie locala... vrea sa vada cat este de permeabil colul...sa nu fie surprize in timpul FIV-ului ... Sunt stresata puitn, dar trece.... Macar simt si eu ca incep in vreun fel...
Dosarul e gata... complet complet ... Dupa Sarbatori, se pare ca voi incepe... Am emotii mari
Inca nu stiu ce-mi iau pt tratament ... probabil Menopur, dar mai vb maine cu medicul