FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 19
medut spune:
Bruni esti tu slaba la dureri fizice, dar se pare ca la cele psihice stai foarte bine. Imi pare tare rau, cand am citi ieri am si inchis forumul cu gandul sa nu mai citesc deloc pana nu voi avea un copil. Pe mine tare rau ma afecteaza cand o fata nu reuseste.
Dar iata ca azi nu am rezistat si am citit din nou. As vrea sa fiu si eu asa de curajoasa... Eu sunt rezistenta la dureri fizice si invers nu prea. 
. Si pot zice ca m-am sensibilizat ingrijorator de mult de 2 ani incoace cand totul se invarte in jurul acestei minuni "bebe"
brunadria spune:
medut daca as stii ca rezolv ceva , poate as plange zi si noapte, dar chiar nu vad ce as mai putea face...
multumesc lui d zeu ca sunt sanatoasa...si atata timp cat am posibilitatea s o iau de la capat o iau...lasa ca vine si vremea noastra sa ne bucuram de copilasii mult asteptati...eu am prins mai mult curaj..dar de data asta am zis ca nu mi mai anunt nici familia nici prietenii cand voi face fiv , le voi spune doar cand sunt gravi, ca vad ca mai mult sufera ei pt mine, fiind si departe de ei , trebuie tot eu sa i incurajez...
peste 12 zile am programare si refac deja noul dosar fiv, pt ca plec in romania o luna si e nasol cu programarile , dar dr m a inteles , e tare de treaba...si la intoarcere , incep analizele...
o sa fie bine , ai sa vezi ...
uratica nu te intrista draga ca o scoatem noi la capat ..
Cris_25 spune:
Chiar nu ma pot abtine ...

La fel ca medut, imi venea sa nu mai intru pe forum ... prea multe vesti proaste... prea multa suferinta!
Dar nu pot sta departe de voi ... pt ca sunteti singurele care ma intelegeti cu adevarat ... M-am atasat de voi si va consider adevarate prietene ... Va multumesc ca existati!
Sper doar ca intr-o zi ne va fi si noua bine ... si vom reusi sa tinem in brate minunea la care acum doar inndraznim sa visam!
Va pup ... si sunt alaturi de voi toate ... la bine si la rau
Cris_25 spune:
Cand am decis sa fac FIV la Cluj, stiind care sunt sansele, am stabilit impreuna cu puiul meu ca nu vom suferi in cazul unui esec ... Dar, dupa ce am vazut cum am reactionat la ultimele vesti ... sunt sigura ca va fi greu sa merg mai departe in cazul unei nereusite
Asta e ... trebuie sa mergem mai departe, orice ar fi ... Eu nu-mi imaginez viata fara un copil ... si cred ca niciuna dintre voi ... Trebuie sa reusim ... 
brunadria spune:
crisule lasa ca ne vine randul , stai linistita ...
eu sunt f hoatarata si nu ma las pana nu reusesc!!!
asa ca , asa rand pe rand vom reusi toate
Cris_25 spune:
Bruni, nota 10 pentru curaj si optimism ... imi place de tine ca nu te lasi ... chiar te admir!
Eu, din pacate ma consum foarte tare ... Inca nu am reusit sa trec peste comentariile rautacioase sau inocente gen "Cand vine bebe?" , "De ce nu vine bebe?", "dar...nu vreti sau nu puteti?" , "Ooo....ai 28 de ani ... eu la varsta asta aveam 2 copii deja", "Nu mai astepta... ca trece timpu ... " ... etc ...
brunadria spune:
crisule nu baga in seama toata rautatea lumii!
cand incepi? sa dea d zeu sa reusesti din prima 
fetelor va pup pe toate
Cris_25 spune:
Eu urmeaza sa merg sa primesc acordul sefului clinicii ... si sa refac chlamydia, ca eu o facusem din sange si a zis dr ca e bine totusi sa o fac si din secretie...
In principiu am zis ca incep la jumatatea lui ianuarie ... sa vedem ce zice dr ... sper sa nu fi intervenit nimic intre timp ...
Cat despre schema de tratament, n-am mai discutat .... dar am de gand sa insist sa nu ma lase pe mine sa decid ...
Sper sa le rezolv pe toate saptamana viitoare...
Fetele care ati facut la Cluj, unde v-ati facut Chlamydia din secretie? Ca la Synevo nu faceau ...
kry spune:
fetelor
Cris, eu am facut la gine 1 si am mers cu proba la derma. Cred ca se face si la interservisan dar nu sunt sigura. 
27+