FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 18
mara72 spune:
Bruni
eram convinsa ca va iesi bine si ca o sa ne dai vesti bune. Imi pare tare rau .....nici nu stiu ce as putea sa spun ca sa te fac sa te simti mai bine, stiu ca e tare tare greu. Of doamne 
brunadria spune:
fetelor, o sa fie bine , trebuie sa fie bine ...
atata timp cat pot continua o sa continui deja am stabilit programul..
in 22 decembrie am programare si cat de repede sunt iar pe baricade...
asta e , din pacate nieni nu ne garanteaza ca vom reusi...
mara esti un exemplu de admirat , iar noi toate suntem curajoase , nu ne lasam...
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgetani Brunutule ![]() ![]() Cu siguranta intr-o zi va veni si randul nostru ![]() |
georgi a asa a vrut dd!!
lasa ca la anul reusim sigur!!!
Lilicica spune:
Bruni am ramas fara cuvinte.... cand am citit azi, sa-ti dea d-zeu putere si forta sa mergi mai departe, te imbratisez cu drag
.
Nici nu m-am gandit nici o clipa ca s-ar putea sa nu reusesti..... eram convinsa ca azi ne dai vestea mare.
Totusi oare ce nu le-a placut la puiuti? sunt intrebari care parca nu au raspuns....
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilicica Bruni am ramas fara cuvinte.... cand am citit azi, sa-ti dea d-zeu putere si forta sa mergi mai departe, te imbratisez cu drag .Nici nu m-am gandit nici o clipa ca s-ar putea sa nu reusesti..... eram convinsa ca azi ne dai vestea mare. Totusi oare ce nu le-a placut la puiuti? sunt intrebari care parca nu au raspuns.... |
lilicica am sperat pana in ultima clipa dar nu a fost sa fie..
asta e , cunoastem o parte din noi esecurile de genul asta...dar va fi bine..
o sa discut cu dr despre ce s ar fi putut intampla in momentul et cand o doctorita care inlocuia dr meu in ziua et , care m a tinut vreo 45 de min pe masa nereusind sa mi transfere blastocistii.. doar cu mare mare greu, eram aproape lesinata...dar am rezistat de dragul lor , ca eu sunt f slaba la dureri fizice (fricoasa)
oricum sunt foarte bucuroasa ca am posibilitatea sa fac parte din putinele fete de aici , sa fac fiv gratuit si mai am dreptul la 3 incercari...o sa accelerez un pic ,sa fac ceva analize suplimentare si sper dupa 3 cicluri sa incep o noua tentativa..
si va astept pe voi cu vesti bune..
brunadria spune:
serviti cate o 

si trezirea!!!
nu e vreme de suparari si de tristete...
miroase a sarbatoare..deci va rog sa poftiti;
http://www.trilulilu.ro/riza/e24b0c0dac9340
anamy spune:
brunadria
imi pare rau,sincer,chiar am sperat ca va fi bine,te admir pt puterea de a merge mai departe,cu siguranta va fi bine la urmatorul,nu ne ramane decat sa speram caci minuni se intampla!!!
restul fetelor

27+