FIV la Cluj 30
Raspunsuri - Pagina 22
uratica spune:
buna fetili!
multam de urari!
uff..nu am avut deloc liber,asa ca sa ma scuzati ca n u am avut timp sa scriu!e programul atat de naspa..insa e bine ca am de lucru!
asa mi-e dor de voi..si mai ales cand va aud ca vorbiti de Craciun..
..vreau si eu acasa!insa nu se poate!dar se va termina ea si perioada asta!cu siguranta!
georgie..si ptr mine a fost un an cu ghinion..la fel ca si anul trecut..insa acum ca schimbam prefixul..trecem in 2010
-sigur va fi un an mai bun!
cris-sa iti ajute Doamne Doamne sa reusesti din prima!
brunule-fata frumoasa..abia astept sa gasesc si eu o clipa libera sa mai vb..aici nici de sarbatori nu am liber..se lucreaza non stop!dar asta e!macar sa strang banutii de fiv si sa scap odata de datorii!la dr nu am fost..la fel nu am avut cand..si tot asa..asa ca..nimeni nu cred ca are viata asa roz.....toti si toate avem probleme..insa trebuie sa le depasim..nu-i asa?
mara,anamy,lili,madutz,medut,criadema,moni,jovana,julia,kry,apalina,
petru,turqoise,bytzi,naida,iaura,denisu-
toata gasca!
enni-ai grija de ginerasi!
si acum va tuc pe palarie si sper sa ne mai auzim..cu bine!
aveti grija de voi!
medut spune:
Dragile mele 

Imi propuneam sa tin secret si sa vin direct cu Beta pozitiv, dar m-am deconspirat la alte subiecte cautand si donand ceva si nu ma puteam abtine prea mult sa nu va spun
Oficial din 18 ianuarie am inceput tratamentul.
Este urmatorul:
-din 18 decembrie pana in 18 ianuarie Marvelon 1 tb pe zi ( e anticonceptional oral)
- analiza progesteron in prima zi de ciclu
- 23 ianuarie prima injectie de Puregon 300 unitati.
- pe 28 ianuarie vizita la Polisano Sibiu
Cand am intrebat ce protocol imi face scurt sau lung, mi-a zis ca nici unul, e un protocol cu anagonisti?!!!??? Voi avea nevoie doar de 4 fiole de puregon, asta din cauza ca in fiecare fiola mai este in plus 150 ml. Deci stimulare de 6 zile.
Va dati seama ca ma costa Puregonul numai 2000 ron? Si Marvelonul m-a costat 25 lei 2 folii...Nu e luat in calcul Pregnilul, dar fata de protocolul celalalt unde am bagat la bani in medicamente, e o diferenta mare.
E adevarat ca acum ma costa FIV-ul in sine 6800 ron ( 1600 euro).
Hai sa fie cu noroc!!!!
Sint fericita
turqoise spune:
ciao fetele!
am intrat putin ca sa va urez MULTA SANATATE, SA AVETI SARBATORI MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI VOUA, UN AN NOU MAI BUN, CU MULTE IMPLINIRI.
mamicile- sa va bucurati de puiutii vostri, sa va aduca multe impliniri, multi 

pentru mamici si pitici
kry(ca doar tu esti graviduta noastra)- sa ai grija de mamaruta din burtik, sa ai o sarcina usoara pana la capat si o printesa frumoasa si sanatoasa
viitoare gravidute, sa avem incredere ca noul an va fi cel in care se va implini visul de a deveni mamici.
va
pe toate , fara exceptie si ne " auzim" in 2010!!!
kry spune:
Medut, de data asta e fiv-ul norocos, iti tin pumnii si ma gandesc la tine 
Bruni, cred ca iti voi preda stafeta, ce zici? fetita mea sper ca va sta cuminte pana la inceputul lui martie cand vom face cezariana si apoi urmezi tu 
Uratica, gandeste-te ca e ultimul Craciun departe de casa si fara bebe in burtica sau in patut, merita efortul, nu?
Lilicica,Mara, Petruta, Turqoise, Apalina, Cris, Madutz, Naida,Georgetani, Denissa, Anamy, va doresc ca anul care vine sa aveti parte de fericirea pe care o am eu, cu un puiut care danseaza in burtica. E minunat, veti simti si voi in curand, nu va pierdeti speranta.
Mamicilor sa va bucurati alaturi de pruncii vostri atat de mult asteptati si sa aveti un Craciun de vis

29+
bytzi spune:
fetelor
va doresc un craciun fericit cu sanatate, bucurii si cu speranta in suflet ca anul viitor va fi unul mai bun si cu cit mai multe gravidutze
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
medut,mult noroc la fiv-ul acesta
protocolul asta l-am avut si io data trecuta(numai ca eu nu am facut decit 5 zile de stimulare ca a trebuit sa opresc),este protocolul scurt cu antagonisti,asta inseamna ca spre sfirsitul stimularii cind foliculii ajung la dim de 13-14mm iti baga inhibare cu antagonisti(orgalutran,cetrodine)pt a preveni ovulatia prematura
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Lilicica spune:
Va doresc Sarbatori Fericite tuturor, sa aveti parte de multa sanatate si un An Nou cu multe impliniri.

georgetani spune:
Buna,buna seara de mos ajun ! 

Imi doresc cu ardoare de Craciun si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma cu trup si suflet sau cu gandul, persoane fericite, sanatoase , pline de sperante, iar VOI oricine si de oriunde ati fi sunteti una dintre acestea! va doresc SARBATORI FERICITE si un AN NOU BUN in care toate sperantele , visele, dorintele, sa vi se indeplineasca