FIV 255
Raspunsuri - Pagina 18
andrabirni spune:
Viss,
mie toate fetele imi sunt f dragi.Dar sunt cam cu capul in nori....
.Tu ai fost la cumparaturi?
Eu stau tot in pat, nu ma lasa sotulica sa fac niciun efort.Mai imi fac un ceai, un sandvis, si ma cearta
ca ma aplec.
Carla, sunt a 3 a zi de la ET.
Buburuza,Carla,Cata,Boo,Ingeras,Vanessa,Pysy,Bruni,Bytzi,Marmotita

elly_me spune:
Catalina- multumesc ff mult pt raspuns
Ureaplasma, chlamydia si mycroplasma le-am facut sapt trecuta la Medlife- maine/miercuri ar tb sa-mi iau rezultatele.
Am si analize de secretie+papanicolau- sunt ok
Analizele hormonale din Z3 le-am facut de 2 ori pe an.
Acestea sunt de la ultimul CM:
Estradiol= 34 (Faza foliculara: 21-251 pg/ml Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml Faza luteala: 21-312 pg/ml Menopauza (fara THS): <10-28 pg/ml Menopauza (cu THS): <10-144 pg/ml)
Testosteron= 0.90 (0.13 - 1.08 ng/ml)
LH= 5.40 ( Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml )
FSH= 3.77 ( Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml)
Insulina= 11.8 (2.6 - 24.9 microUI/ml)
DHEAS= 173.3 (95.8 - 511.7 ug/dl)

Elly
Astept, astept si iar astept .....
viss spune:
adrabiri :da, am fost la cumparaturi, am un magazin la 200m de bloc.acuma..l-oi fi zguduit un pic, dar dc ma pun in pat ,la noapte il las sa doarma linistit
era o vecina de pat la FIV care imi povestea ca dupa ET a fost la padure,a dansat,si s-a prins embrionul.doar ca la 2,5 luni nu avea activitate cardiaca
asa ca acum era la al 3-lea FIV,dupa care pleca la munte, ca avea o cabanuta acolo..mi-ar fi suras si mie sa stau in sezlong pe terasa sa inspir aer montan,dar al meu sot nu-si putea lua liber..asa ca,o plimbare usoara, pana la chiosc,la brat cu sotul, sa iau si eu un pic de aer de bucuresti..mi-a priit,dorm si eu bine la noapte![]()
apropo, e bestial curcanul la cuptor, pacat ca nu am stiut de mult .si sotul a fost incantat.mersi, fetele.
georgalexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL oooof...din pacate si eu vin cu vesti proaste! Desi am sperat pana in ultima clipa, si uite ca iar am sperat degeaba. Se pare ca azi chiar a fost o zi proasta!!! ![]() ![]() Sper sa-mi revin cat mai repedeFetelor va multumesc din suflet pentru sustinere...eu am sa ma gandesc la voi in continuare, macar de acum inainte sa inceapa vestile bune! ![]() Boo, Felicia imi pare rau si de voi...stiu, cuvintele sunt de prisos, dar trebuie sa trecem si peste asta, desi este cumplit de greu...... |
Buburuza draga
speram ca macar tu sa vii cu vesti bune
a_06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Viss endom de 8mm e ok.nu te mai stresa! ![]() Ingeras imi pare rau!si eu am "gustat" "n" teste negative amare.Dar de ce ai facut asa repede testul?intr-adevar Pregnyl se elimina 1000 ui/zi.MUULTA BAFTA DATA VIITOARE! A 06 eu am luat Metformin pt ovare micropolichistice pt ca aceasta afectiune se datoreaza secretiei prea mari de insulina.atat.In rest Gonal pt stimulare ,iar inhibare nu prea se face pt ovare micropol. Brunadria super productie! ![]() |
nu pot sa cred ce-mi spui. eu la primele 2 fivuri am avut inhibare, poate de-aia n-a fost sa fie. tu cat timp ai luat metforminul si de ce l-ai oprit? si mie mi-a spus dr ca trebuie intrerupt inainte de embriotransfer si-am citit ca nu se cunosc efectele lui asupra sarcinii, dar toate astea se bat cap in cap cu sfaturile endocrinologului care zice ca trebuie luat pana in luna 3 de sarcina. ma rog, macar sa ajung eu pana acolo.
multa bafta si peripetiile recente prin ungaria sa fie de fapt semn bun.
Boo spune:
multumesc mult de tot pentru sustinere !! Fetelor, azi chiar a fost o zi proasta, vad ca n-am avut nici o veste buna. Ingeras, Buburuza,Felicia o mie de pupici pentru voi si ne luam de mana si mergem mai departe, da ?
Catalina mi-ai dat o speranta. Spune-mi te rog, trebuie sa-mi mai vina inca un ciclu si dupa ala pot sa fac transferul sau pot si dupa ciclul asta ?
Cris_25 spune:
Bine v-am gasit, dragi viitoare mamici 

Am inceput de curand investigatiile pt primul (sper si ultimul) FIV ... si am o mica (mare) nelamurire ... Medicul meu mi-a spus sa-mi cumpar pt stimulare GonalF/Menopur/Puregon ... oricare dintre ele ... Mi se pare o decizie foarte grea, mai ales ca nu cunosc diferenta intre ele ... Stiu ca difera de la caz la caz, dar v-ash ruga sa-mi spuneti parerea despre cele 3 daca puteti ... din experienta voastra...
catalina2307 spune:
elly_me - pai ai toate lectiile facute, nu cred ca mai ai nevoie de ceva , decat sa te hoatarasti unde mergi si sa te apuci de treaba. Doamne ajuta sa fie bine.
Boo - eu optimista cum mi-s, la ultimul FIV in timpul ET intrebam in caz de beta 0 cand pot face transferul. Mi s-a spus ciclul urmator. Acum depinde foarte mult si de protocol. La mine de exemplu nu se face FET pe natural ci cu inhibare din z21 ceea ce ar fi facut imposibil transferul imediat.
Cris_25 - cu ce medic faci tu FIV-ul? Asa din curiozitate. Daca vrei un sfat prietenesc, schimba-l . Repede. Cum sa iti alegi tu medicatia? Pai unele sunt FSH, altele LH - tu dupa ce criterii sa alegi. Crede-ma ca m-a blocat mesajul tau.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
catalina2307 spune:
Huski - multumesc mult.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170