FIV 255

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dragaica, maine dimi merg iar la eco si sange , sper ca voi afla mai multe ,eu ma gandesc abia la punctie si la embrionasi multi , abia apoi la ET...oricum va tin la curent..
bafta maine la eco!! te astept cu vesti bune!!

Mergi la inceput

carla ,ai grija de tine draga mea!! iti doresc sanatate sa fie bine totul !!si vestea mare pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

andrabirni - eu am aacut ET sambata, la giulesti, tu vineri? oricum sa intelegem ca noi 2 si cu marmotita suntem apropiate ca date..eu pe 3 dec ,Z14 treb sa fac testul..referitor la ce ziceai tu, si eu ieri m-am simtit mai bine decat samb.si azi aproape ca nu mai simt nimic.si sanii parca sunt mai ok, chiar dc sunt sensibili la atingere si chiar de tricou..eu dupa ce am mancat seminte, ma doare sub coaste, ba in stga, ba in dr.poate m-am balonat..am luat un nospa si mi-a trecut..in rest ma simt asa bine, ca as putea muta muntii..ma abtin, binenteles.

si eu pe 3.
Doamne, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

elly_me - bine ai venit si sedere cat mai scurta iti doresc.

Din ceea ce ne spui ai facut cam toate analizele. Probabil o sa mai ai nevoie de un profil hormonal z3 mai recent si secretiile - vaginala, col, chlamydia, ureaplasma , mycoplasma. Dar sunt sigura ca exista si astea .
Asa ca nu imi ramane decat sa iti doresc sa faci alegerea corecta si mult succes.

Boo - imi pare tare rau.....daca te consoleaza putin , putin, FET poti face luna urmatoare.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

boo,felicia,ingeras,imi pare tare rau....
buburuza,offf si erai atit de optimista....te

bruni,super productie,felicitari
carla,se lasa ci ll in curind

multa bafta la toate fetele care asteapta rez si cele in plina stimulare

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

boo,felicia,ingeras,imi pare tare rau....
buburuza,offf si erai atit de optimista....te

bruni,super productie,felicitari
carla,se lasa ci ll in curind

multa bafta la toate fetele care asteapta rez si cele in plina stimulare

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

bytzi multumesc
sper sa mearga la fel de bine pana la capat si beta sa fie pe masura!!
mult noroc si tie ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buburuza,Felicia,Boo,Ingers,.Sunt convinsa ca trebuie sa mergeti mai departe si veti reusi.
Marmotita, deja nu ma mai jeneaza nici sanii,nici burtica.Ca si tine, pot munta muntii.Nu stiu daca e bine, e rau.Iar asteptarea ma ucide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Brunadria multumesc draguto!!
AndraBirni bafta multa si tie.a cata zi esti?
Sheri cred ca de-abia astepti sa-ti vezi micutzul/micutza la eco.Apropo banuiesc ca baietel vrei nu?Si inca o intrebare:ce parere ai de hrean in sarcina(ca mie imi place de mor) sau dupa ET?ca tu esti cu retele minune si cunoscatoare de alimente pro implantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mai andrabirni - ai incurcat,eu am zis ca pot muta muntii, nu marmotita.deci, iti place mai mult de ea decat de mineoricum ,marea mea intrebare ca si a ta, e dc asta e de bine, sau de rau, ca ne simtim bine?
fetelor - la sfatul vostru - am fost cu sotul la cumparaturi,si ghici ce am cumparat? curcan. spre rusinea mea nu am mancat asa ceva in viata mea.la noi in familie nu s-a mancat curcan. de ce? nu stiu..acum l-am pus la cuptor.si am luat si ananas plus alte fructe, plus multe alte proteine - vita..ma pregatesc serios sa am grija de embrion.
atata mi-ati repetat ca endometrul 8mm e ok, ca deja incep sa nu ma mai gandesc la asta.analize n-o sa mai fac, dar sa mai iau cicloprogynova asta?pe prospect scrie ca nu e indicat in sarcina, dar cum multe dintre voi luati, cred ca nu are ce sa-mi strice, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Sheri, bafta multa maine la eco!
Abia astept sa vii cu vestile bune

Catalina, Sanatate taticului tau!

Ingers, Buburuza,Felicia,Boo,, imi pare rau fetelor. Offfff ... cata tristete. Curaj, va veni soarele si pe strada voastra. Sunt sigura!!! -ici

29+

Mergi la inceput