FIV 255

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

oooof...din pacate si eu vin cu vesti proaste! Desi am sperat pana in ultima clipa, si uite ca iar am sperat degeaba. Se pare ca azi chiar a fost o zi proasta!!! Sper sa-mi revin cat mai repede

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere...eu am sa ma gandesc la voi in continuare, macar de acum inainte sa inceapa vestile bune!

Boo, Felicia imi pare rau si de voi...stiu, cuvintele sunt de prisos, dar trebuie sa trecem si peste asta, desi este cumplit de greu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

andrabirni - eu am aacut ET sambata, la giulesti, tu vineri? oricum sa intelegem ca noi 2 si cu marmotita suntem apropiate ca date..eu pe 3 dec ,Z14 treb sa fac testul..referitor la ce ziceai tu, si eu ieri m-am simtit mai bine decat samb.si azi aproape ca nu mai simt nimic.si sanii parca sunt mai ok, chiar dc sunt sensibili la atingere si chiar de tricou..eu dupa ce am mancat seminte, ma doare sub coaste, ba in stga, ba in dr.poate m-am balonat..am luat un nospa si mi-a trecut..in rest ma simt asa bine, ca as putea muta muntii..ma abtin, binenteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buburuza sunt alaturi de tine..imi pare f rau..
sper din suflet sa nu te dai batuta si sa reusesti data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

felicia, Boo, buburuza
Sheri, sunt cu ochii pe tine. Bafta maine si sa fie cum vrei tu.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele.

Desi, va urmaresc din umbra cunosc povestile voastre si sunt alaturi de voi.

Feli, Boo, Ingeras, Buburuza- imi pare ff rau - cred ca va este ff greu, dar nu va pierdeti speranta.

Am intrat sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi: din ianuarie 2010 doresc sa incep procedurile pt FIV si v-as ruga sa-mi spuneti si mie cam ce analize ar tb sa facem.

M-as indrepta catre Marinescu & Cocei.

Povestea mea pe scurt: de aproape 5 ani ne chinuim sa avem un bb si nu a aparut deloc.
Am fost la dr.Cocei & Marinescu- am facut:
Analize hormonale - ok, cu exceptia progesteronului care in Z14 este ff mic
decembrie 2007- HSG= trompe ok
aprilie 2008- Histeroscopie operatorie dr marinescu= "reparare" uter: eliminare sept fundic & eliminare coarne alungite.
aprilie 2009 -laparoscopie cu dr.Tutunaru: totul este ok si mi-a facut si un drilling ovarian.

Problema mea- nu imi vine CM (azi de ex sunt in Z70) si nu am foliculi.

Sotul -sept 2007= oligospermie , mai 2009= oligo-asteno-terano-terato-zoospermie moderata

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buburuza,Felicia,Boo imi pare nespus de rau ...sunt alaturi de voi si capul sus.data viitoare sigur D-zeu va va oferi un la fiecare.

Fetelor eu am avut azi-noapte si azi o experienta nu tocmai placuta:am ajuns la urgente.Se pare ca am facut o mica hiperstimulare;atat de rau nu cred ca mi-a fost vreodata:greturi,burta f umflata,dureri,si era sa lesin de cateva ori in baie.Doar culcata mai puteam sa-mi trag sufletul.La urgente in Oradea am ajuns in prima faza la 3 noaptea ca sotul s-a speriat cand m-a vazut asa:pai m-a dus in brate 3 etaje pana la masina ca nu puteam umbla.La maternit in Or mi-au facut eco,au masurat ovarele care erau f marite,endo mi-a zis ca are 26mm!!ma rog...si ca am f mult lichid in abdomen de la hiperstmulare.mi-au facut si test de pipi de sarcina si rez a fost "discret pozitiv"!!!cum adica?ori pozitiv ori.....in fine...Am ajuns si in Ungaria la clinica la prima ora,mi-au facut iar perfuzie cu Magne,saruri,glucoza si albumina.Iar dr si cam toti de acolo stateau f relax si mi-a spus ca asta e semn f bun,inseamna ca ovarele lucreaza sa sustina sarcina,si ca mai mult ca sigur e bebe.Ca daca se imbunatatea situatia cu burtica umflata nu ar fi un asa semn bun.Si pe langa asta mi-a zis dr ca starile astea de hiperst. o sa le am pana in a 12-a sapt.Si e normal.Mi-a masurat ovarele,marite ,insa endo era clar de 13,4mm nu 26mm ca in Oradea.Incompetenti sunt unii pe la noi...ma rog...Miercuri m-au chemat iar la clinica la perfuzie si mi-au zis ca-mi fac BHCG!!!!!de-abia astept!!!!!
Pana la urma m-am bucurat ca mi-e rau ca inseamna ca vine barza!
Voi ce parere aveti?Vi s-a mai intamplat asa ceva?
Scuze ca m-am lungit...
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

oooof...din pacate si eu vin cu vesti proaste! Desi am sperat pana in ultima clipa, si uite ca iar am sperat degeaba. Se pare ca azi chiar a fost o zi proasta!!! Sper sa-mi revin cat mai repede

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere...eu am sa ma gandesc la voi in continuare, macar de acum inainte sa inceapa vestile bune!

Boo, Felicia imi pare rau si de voi...stiu, cuvintele sunt de prisos, dar trebuie sa trecem si peste asta, desi este cumplit de greu......

Bubu m-am trezit cu gandul la tine, nu am cuvinte, imi pare rau.........eram atat de sigura ca o sa ai un rezultat pozitiv
Eu maine am a 2 a ecografie sa vedem daca am raspuns la stimulare.
Brunadria felicitari pentru foliculi, sa dea DD sa fie pozitiv, cand e transferul?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salutare fete,
Imi pare rau sa aud de nereusite, dar odihna si...o luam de la capat ca si nou noute
Eu am venit de la eco,
in Z7 , 3-4 foliculi de 7-8 mm pe st si 1 fol de 12mm pe dr...
ce ziceti e multumitor pt z7?
asteptam indicatii pretioase de la nenea doc pana diseara...
pup tuturor

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mona, bravo draga mea , sa fie de calitate , asta conteaza
z7 de stimulare , ca eu nu inteleg prea bine?sau tu calculezi de la cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Viss endom de 8mm e ok.nu te mai stresa!
Ingeras imi pare rau!si eu am "gustat" "n" teste negative amare.Dar de ce ai facut asa repede testul?intr-adevar Pregnyl se elimina 1000 ui/zi.MUULTA BAFTA DATA VIITOARE!
A 06 eu am luat Metformin pt ovare micropolichistice pt ca aceasta afectiune se datoreaza secretiei prea mari de insulina.atat.In rest Gonal pt stimulare ,iar inhibare nu prea se face pt ovare micropol.
Brunadria super productie!

Mergi la inceput