FIV 255

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sheri: Iti spun si eu : FELICITARI!!!!!! chiar daca sunt cu intarziere; trebui asa reusesti la cat de perseverenta esti!! Asteptam vesti de la echo!
Felicia: Imi pare sincer rau pentru nereusita ta; nu stiu de ce pentru unele dintre noi e atat de greu.....si eu am inceput a 2 - a procedura si nu prea am mari sperante desi sunt doar in ziua 5 de inhibare. Te imbratisez cu drag.
Tuturor va doresc sa reusiti cat mai repede sa va impliniti visul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08
eu am inceput a 2 - a procedura si nu prea am mari sperante desi sunt doar in ziua 5 de inhibare. Te imbratisez cu drag.
Tuturor va doresc sa reusiti cat mai repede sa va impliniti visul!!!

Maria, te rog sa mergi cu incredere si speranta mai departe, altfel ce cu spirit incepi?
Hai capul sus si bafta!!!
Doamne Ajuta!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Maria08, merci mult, dar de ce esti asa pesimista? Nici n-ai fost inca la eco! Hai inima sus!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

din ciclul 'O intrebare in fiecare zi':

nu stiu de ce am dureri ca de cm atunci cand stau un pic mai mult in picioare. dureri dupa punctie nu am avut asa mari. insa de ieri, a 2 a zi dupa et a inceput sa ma doara daca nu stau in pat. ieri am facut 50 de progesteron injectie. o fi de la asta?
nici pofta de mancare nu mai am, sa nu mai vad curcani sau alte animale, trec pe iaurturi.
la voi au fost dureri d-astea de cm dupa et?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Boo, Felicia imi pare tare rau fetelor!
Buburuza ce vesti ne aduci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Fetelor nu mi-ati spus cand se da dezlegare pt urmatoarea procedura daca e cu congelati ? Stiti ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Fetelor nu mi-ati spus cand se da dezlegare pt urmatoarea procedura daca e cu congelati ? Stiti ceva ?

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

la mine a fost dupa 2 luni, dar una era cu sarbatori, deci nu astepti prea mult.
si fii increzatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Sper ca cei congelati sa fie invingatori! sunt din lotul de data trecuta asa ca poate poate...
Oricum duminica am programare la Ron-el , am inteles ca vine la consultatii asa ca o sa vedem cum aranjam lucrurile. Eu as vrea si maine daca se poate sa-i bage pe aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Boo, nu stiu sa iti raspund la congelati, stiu ca la FIV normal e vorba de 3 cm libere (incluzandu-l si pe cel de acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Marmotita,eu vreo 2 zile am avut dureri ca de CM.Azi nu mai am nimic, chiar si sanii mi s-au mai dezumflat.Eu sunt in a 3 a zi dupa ET.

Mergi la inceput