FIV 255
Raspunsuri - Pagina 15
maria08 spune:
Sheri: Iti spun si eu : FELICITARI!!!!!! chiar daca sunt cu intarziere; trebui asa reusesti la cat de perseverenta esti!!
Asteptam vesti de la echo!
Felicia: Imi pare sincer rau pentru nereusita ta; nu stiu de ce pentru unele dintre noi e atat de greu.....si eu am inceput a 2 - a procedura si nu prea am mari sperante desi sunt doar in ziua 5 de inhibare. Te imbratisez cu drag.
Tuturor va doresc sa reusiti cat mai repede sa va impliniti visul!!!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 eu am inceput a 2 - a procedura si nu prea am mari sperante desi sunt doar in ziua 5 de inhibare. Te imbratisez cu drag. Tuturor va doresc sa reusiti cat mai repede sa va impliniti visul!!! |
Maria, te rog sa mergi cu incredere si speranta mai departe, altfel ce cu spirit incepi?
Hai capul sus si bafta!!!
Doamne Ajuta!

castelana fericita
21+
Sheritra spune:
Maria08, merci mult, dar de ce esti asa pesimista? Nici n-ai fost inca la eco! Hai inima sus!
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
marmotita spune:
din ciclul 'O intrebare in fiecare zi':
nu stiu de ce am dureri ca de cm atunci cand stau un pic mai mult in picioare. dureri dupa punctie nu am avut asa mari. insa de ieri, a 2 a zi dupa et a inceput sa ma doara daca nu stau in pat. ieri am facut 50 de progesteron injectie. o fi de la asta?
nici pofta de mancare nu mai am, sa nu mai vad curcani sau alte animale, trec pe iaurturi.
la voi au fost dureri d-astea de cm dupa et?
Boo spune:
Fetelor nu mi-ati spus cand se da dezlegare pt urmatoarea procedura daca e cu congelati ? Stiti ceva ?
marmotita spune:
la mine a fost dupa 2 luni, dar una era cu sarbatori, deci nu astepti prea mult.
si fii increzatoare
Boo spune:
Sper ca cei congelati sa fie invingatori! sunt din lotul de data trecuta asa ca poate poate...
Oricum duminica am programare la Ron-el , am inteles ca vine la consultatii asa ca o sa vedem cum aranjam lucrurile. Eu as vrea si maine daca se poate sa-i bage pe aia
fireyes spune:
Boo, nu stiu sa iti raspund la congelati, stiu ca la FIV normal e vorba de 3 cm libere (incluzandu-l si pe cel de acum)
andrabirni spune:
Marmotita,eu vreo 2 zile am avut dureri ca de CM.Azi nu mai am nimic, chiar si sanii mi s-au mai dezumflat.Eu sunt in a 3 a zi dupa ET.

imi pare tare rau fetelor!
Alexandru