FIV 255
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria neata buna si de la mine.. gagici am fost la eco ...mi s au inmultit oole am 14!!!!la 16h00 stiu cand fac injectia de declansare ..azi oricum mai fac puregon , deci maine sau poimaine... oole mele sunt intre 13 si 17mm ,am unul de 21 , iar endometrul de 10mm!! sunt in grafic ![]() |
uau
felicitari si sa fie de calite' superior
sa fie cu noroc!
Doamne Ajuta!!!

castelana fericita
21+
brunadria spune:
felicia inteleg ce inseamna un asemenea gen de esec , iti doresc din suflet sa ai putere sa treci peste si sa ti implinesti visul cat mai curand..nu te da batuta!!
boo speranta moare ultima ..iti doresc din suflet sa fie bebe , iar in caz contrar : c est la vie!! continuam pana invingem !!! succes!!
buburuza te astept cu beta mare!!! fa ne macar tu azi bucuria asta

brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
uau felicitari si sa fie de calite' superior sa fie cu noroc! Doamne Ajuta!!! ![]() castelana fericita 21+ ![]() |
castelana fericita

multumesc din suflet!! iau aminte si eu la toate sfaturile tale!!

sunt foarte de folos aici , esti un exemplu bun!!
Boo spune:
stiti melodia aia : adio ! visul frumos s-a terminat ...
asa si la mine. mi-a iesit bhcg-ul < 0,1 deci ce sa mai zic?? am apucat sa fac si unul de pipi, dar pe care mai bine nu-l mai faceam, evident tot negativ.
asta e ! mergem mai departe .. 
Dana_bebe spune:
Boo - imi pare tare rau. Ce sa-ti zic sa te alin? Bine ca voi sunteti sanatosi. Vine el bebe cand vrea!
ingeras26a spune:
Boo, Felicia, imi pare foarte, foarte rau.
BuburuzaL?
Fireyes 
Brunaria, super, prima veste buna pe ziua de azi! si endo excelent! bafta multa!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria multumesc din suflet!! iau aminte si eu la toate sfaturile tale!! ![]() sunt foarte de folos aici , esti un exemplu bun!! ![]() |
Draga mea, nu-s chiar asa exemplu, sa-ti zic drept sa stii.
Eu fac ce pot si eu si mai incurajez fetele aici, mie una mi-a folosit cand eram in focuri.
Stii cum e mai o parere, mai o afirmatie si asa mai trece timpul mai usor si te mai luminezi cu una alta.
Ca nu-s experta si cine e pana la urma? Dr saracii fac si ei ce pot medical posibil, mai ramane ca noi sa-i ajutam cu spirit bun, mancare fel de fel ca daca imi zice cineva ca-i bun sa mancam matraguna, aia gasea sotus adoratus la cina si parnz si la caffe dimineata.
Bafta multa si cat de mult optimism!!!!
castelana fericita
21+
castelanaC spune:
Boo, n-am cuvinte...
sanatate si putere sa mergi mai departe si sa i iei de la capat cat esti pragatita!

castelana fericita
21+
fireyes spune:
Boo, imi pare nespus de rau, ca stiu cat erai de entuziasmata si cate sperante aveai... mult noroc data viitoare!

Alexandru
doamne ajuta!!