FIV 255

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Luck, ananas crud pt vitaminele sale, curcanul cum il vrei (are proteina cea mai usor asimilabila de catre organism uman) si fistic/migdale/nuci (dar preferabil crude) tot pt proteina vegetala fara colesterol. Ei, poti sparge si o samanta de-a noastra daca stai bine cu dintii! Pt o buna implantare trebuie o dieta cat mai bogata in proteine (dar sanatoase, nu din prajeli, fast-food-uri, slanica de porc). Lichide cat mai multe, uterul la caldurica. Si ultimul new-entry, putin vin rosu, cat o tine pe fiecare ficatul!
Viss, pe prima pagina sunt multe fete cu reusita dintr-un singur embrion, uneori si acela cu fragmentatii, nr mic sau impar de celule. Imi vin in minte acum Mirela1, Ramy73.
Castelana, ai dreptate cu mirosurile, acum mi-aduc aminte ca am citit acum doi ani multe articole americane pe tema mirosului, fara deodorant puternic, parfum, oja, etc, din cauza ca mirosul deranjeaza ET.

BuburuzaL, Boo, Felicia va tin pumnii stransi-stransi astazi!

Maine am eco! Am emotii mai mari ca la test! This is it!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dana bebe - multumesc.unde e lab.Medlife?eu stau pe stefan cel mare.ideea e ca m-am trezit la 7.45 si am mancat un sandwich, am stat pe net 1 ora, mi-am pus ovulul de arefam si m-a apucat o oboseala..chiar ameteala.mi s-au molesit si mainile..ciudat.ma duc sa ma culc o ora, si apoi voi cauta medlife..si ma duc cu taxiul.dc costa si asa putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra
Castelana, ai dreptate cu mirosurile, acum mi-aduc aminte ca am citit acum doi ani multe articole americane pe tema mirosului, fara deodorant puternic, parfum, oja, etc, din cauza ca mirosul deranjeaza ET.
Maine am eco! Am emotii mai mari ca la test! This is it!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mie mi-au dat si scris sa citesc, apoi am si semnat ca am luat la cunostinta.
Astia aici sunt scoliti ori in Anglia, ori US, ori UK, tari pe care nu e ca le ador dar in domeniul fertilitatii au studii avansate.
Cand m-au sunat sa-mi spuna ca cele doua ovule s-au fecundat si am doi embrioni si sa vin a doua zi la ET mi-au facut instructajul cum sa ma prezint a 2-a zi la ora 14: sculat dimineata, papat bun proteina si lactate, fruct , facut dus cu sapun diluat, apoi 15 min de apa curata fara sapun sa se duca orice urma de sapun.
Nu hotarat antiprespirant, crema, orice produs cosmetic fiind interzis. Eu oricum foloseam unul fara miros din sare (metoda asiatica cica dar se gasesc si-n Europa) nici macar acela, ca m-am dus cu el in geanta si am intrebat.
Inainte cu o ora de ET alt dus fara sapun de data asta sa fim siguri ca pe corpul meu nu mai exista urme de sapun.
Intim dupa ET mi-au zis ca daca evit sa ma spal e mai bine (eu mai catolica decat papa cateva zile doar cu apa dadeam), sa dau numai cu apa, zis si facut dupa fiecare plimbare la baie pac si apa aferenta.
Am respectat 100% pana in sapt 8 cand am inceput sa folo incet incet antiprespirantul meu cu sare.
Asa mi-au explicat si sensibilitatea la mirosuri a gravidelor, este dictata de produsul de conceptie ce este deranjat de anumite izuri.
acuma stii si tu cum e mai bine, suflii si-n iaurt, faci tot ce zice dr si in plus, stai si-n cap sa fie bine.

ma bucur ca maine vezi paietuta minunata a lui bebe mic!!!
sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

20-21 noiembrie 2009
De la extaz la agonie….

Pregnyl 5000 ui sambata, 14 nov 09. Ovulat – sambata sau duminica. 2 foliculi (26 si 22mm) pe stanga, unde am trompa, 1 folicul pe drepta, unde nu am trompa. Endometru excelent, 10.1mm in ziua 14, cand am facut Pregnylul. Pregnylul in mod normal iese din organism in 2-3 zile, altii spun 1000 ui / zi. Am asteptat 6 zile, vineri facut test de sarcina Sure Check. Care nu da rateuri. Niciodata! Slab pozitiv, a doua liniuta se vedea. Nu cu lanterna. Fac test 2. tot asa.
Vineri spre sambata dorm mai mult nu, sambata mai bag un test. Tot ++. Zic ca l-am luat pe Dzeu de picior si uite de ce nu au rezistat blasto vitrificati, Dzeu are un plan, sa raman insarcinata natural. Luna asta.
Ma duc si fac Beta din sange. Imi iese 9.82. Valori de referinta: sub 3, negativ, peste 40, sarcina in 4 saptamani. La mine ar fi fist 3 sapt de la UM (1 nov), deci fericire mare pe capul meu, dar ce repede s-a nidat. Sun doctori, trimit SMS-uri, incerc sa nu fiu foarte entiziasta, dar nu ma pot abtine. Evident, nu? Anyway. Nu spun nimic familiei. Tutunaru imi raspunde la SMS si-mi spune: e de la Pregnyl. Restul doctorilor, posibil sarcina incipienta. As vrea sa ii cred pe restul, dar Tutunaru e Tutunaru...si se pare ca a avut dreptate. Sambata seara test negativ, duminica si azi la fel. Gata, nu mai fac. M-am potolit / calmat si luna asta.
Doar ca... nu inteleg de ce...parca cineva se joaca cu mine, again!
Ieri mi-am convins sotul sa incercam natural pana la 72 de ani! m-am convins ca ma iubeste!

BuburuzaL, Boo, Felicia

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

20-21 noiembrie 2009
De la extaz la agonie….

Pregnyl 5000 ui sambata, 14 nov 09. Ovulat – sambata sau duminica. 2 foliculi (26 si 22mm) pe stanga, unde am trompa, 1 folicul pe drepta, unde nu am trompa. Endometru excelent, 10.1mm in ziua 14, cand am facut Pregnylul. Pregnylul in mod normal iese din organism in 2-3 zile, altii spun 1000 ui / zi. Am asteptat 6 zile, vineri facut test de sarcina Sure Check. Care nu da rateuri. Niciodata! Slab pozitiv, a doua liniuta se vedea. Nu cu lanterna. Fac test 2. tot asa.
Vineri spre sambata dorm mai mult nu, sambata mai bag un test. Tot ++. Zic ca l-am luat pe Dzeu de picior si uite de ce nu au rezistat blasto vitrificati, Dzeu are un plan, sa raman insarcinata natural. Luna asta.
Ma duc si fac Beta din sange. Imi iese 9.82. Valori de referinta: sub 3, negativ, peste 40, sarcina in 4 saptamani. La mine ar fi fist 3 sapt de la UM (1 nov), deci fericire mare pe capul meu, dar ce repede s-a nidat. Sun doctori, trimit SMS-uri, incerc sa nu fiu foarte entiziasta, dar nu ma pot abtine. Evident, nu? Anyway. Nu spun nimic familiei. Tutunaru imi raspunde la SMS si-mi spune: e de la Pregnyl. Restul doctorilor, posibil sarcina incipienta. As vrea sa ii cred pe restul, dar Tutunaru e Tutunaru...si se pare ca a avut dreptate. Sambata seara test negativ, duminica si azi la fel. Gata, nu mai fac. M-am potolit / calmat si luna asta.
Doar ca... nu inteleg de ce...parca cineva se joaca cu mine, again!
Ieri mi-am convins sotul sa incercam natural pana la 72 de ani! m-am convins ca ma iubeste!

BuburuzaL, Boo, Felicia

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

pup fata mult incercata, nu stiu ce sa zic, daca m-as pricepe... stii cum e cu viata asta, aparitia ei este inca un mare mister!
sanatate si fii fericita ca ai zambetul Mayei in fiecare zi cu tine!!!
Doamne ajuta si poate cine stie... ca doar UM a fost pe 1 nov deci e prematur sa facem teste, nu?

castelana fericita 21+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

Draga Carla,
eu la medlife am facut primele 2 fivuri insa aveam hidrosalpinx asa ca nu se pun ca sa zic asa (adica lichidul acela e toxic si e posibil sa fi daunat embrionilor). Tu pentru ovare polichistice ai luat vrei medicatie inainte de FIV? Eu iau Siofor 1500 mg/zi.
interesant protocolul tau de stimulare, o sa caut medicamentele pe net sa vad ce-i cu ele;

eu incepusem FIV 3 cu menopur 150 (plus vitamina e, medrol si acid folic) si urma sa introduc orgalutran in z8, dar testosteronul liber mi-a iesit dublu decat normal asa ca m-am speriat si-am intrerupt protocolul. nici nu stiu daca am facut bine au ba, doctorii cam toti mi-au zis ca nu prea influenteaza testosteronul liber FIVul si nici n-au ce sa-mi dea pentru scaderea lui (cu exceptia sioforului cate sper sa functioneze, deocamdata vad ca nu prea)

asa ca astept cumintica luna ianuarie cand o iau de la capat, mai cu spor sper;

bravo cu blastocistii aceia, e o mare realizare ca ai ajuns cu embrionii in acest stadiu. si banuiesc ca pana i-au implantat a mai trecut si inflamatia burticii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ingeras, imi pare rau ca te-ai consumat asa...

Boo, Felicia, ce vesti aveti?

Kitta, baga acolo cu folos (ciudat ca ti-a scazut la 3 fl/zi, de la un start de 6, dar in fine, cu ciudateniile astea, mie mi-a scos 4 ovo, chiar daca nu a ajutat la nimic). sa ne tii la curent si multa, multa bafta! doar e hotarat ca infiatii nu se pun la socoteala si zau ca trebuie sa incepi de undeva, macar 1 din 2

Viss
, cu endo de 8mm la ET e OK, cata vreme endo>7mm, desi cred ca au fost cazuri de reusita si cu valori mai mici de 7mm. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Beta hcg z9 de la transferul cu blsto: 2.00. Progesteronul 50.9 (probabil de la utrogestan).

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata buna si de la mine..
gagici am fost la eco ...mi s au inmultit oole
am 14!!!!la 16h00 stiu cand fac injectia de declansare ..azi oricum mai fac puregon , deci maine sau poimaine...
oole mele sunt intre 13 si 17mm ,am unul de 21 , iar endometrul de 10mm!!
sunt in grafic

Mergi la inceput