FIV 255
Raspunsuri - Pagina 12
BuburuzaL spune:
Neata fetele.
Am intrat si eu sa va salut inainte de-a merge la testare. Sunt asa emotionata, de-mi vine sa plang. Va rog mult Tineti-mi pumnii! 
Boo, Felicia Domnul sa ne ajute dragele mele! Tinem pumnii si sa fie cu noroc de data asta!
O zi frumoasa pentru fiecare!
_
Azi e ziua cea mare! Doamne ajuta!
mirela2 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mirela2![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pentru bru boo si feliciade Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6 |
si pentru buburuza

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
Boo spune:
Am fost dimineata si am facut un test dar sincer cred ca e degeaba. Daca ieri a fost o scurgere rosie care spre seara s-a oprit, la 5 dim cand m-am dus la pipi s-a dat drumul la ciclu in toata splendoarea lui. Asa ca incep sa ma resemnez si sa inghit galusca...
Spuneti-mi la cat timp de la evenimentul asta pot sa fac o urmatoare procedura, as vrea sa fac cu cei congelati.
Mersi mult pentru incurajari, sunteti toate foarte dragute !
Felicia imi pare tare rau ca nu ne dam drumul la mana! Chiar ma gandeam ieri la tine si eram curioasa ce faci. 

viss spune:
fetelor, sunt si eu alaturi de voi.eu sunt azi de-abea Z2 de la punctie - asa ca stau acasa inca vreo 3 zile, nu ma duc la servici.ma rog sa va fie bine, si sa iasa beta ok.va tin pumnii.
castelanaC spune:
[/quote]
Mersi mult pt sustinere draga Castelana,sper din tot sufletul sa fie bine pana la sfarsit,mai am ceva de asteptat saunt abia in a 8 a zi de la embriotransfer.
[/quote]
Pysypisi, ai grija de tine si nu-ti face ganduri negre!!!!!
Eu una n-am avut semne prevestitoare sa stii, asa ca zile usoare pana la cea cu beta!
sa fie cu noroc!
doamne Ajuta!!!
castelana fericita
21+ 
Dana_bebe spune:
Viss - daca poti sta acasa stai cat mai mult - doar e sezon de hibernare la ursuleti,nu?
viss spune:
fetelor, v-am mai intrebat o data, dar na, ma repet,ca nu stiu ce sa fac.eu in ziua ET am avut endometrul de 8 mm, cu toate ca dupa punctie embrioloaga mi-a zis sa iau ciclo-progynova (doar pastilele cu estrogen) 2/zi,doctorita mi le-a oprit din ziua ET.
ma tot gandesc la endometrul ala subtire, nu-l pot ajuta in nici un fel?eu am mai luat totusi ciclo-progynova pana azi dim,contrar avizului dr,dar la recomandarea embriologului, si nu stiu ce sa fac?sa mai iau?s-o las balta? la mine e si ciudat, ptr ca eu faceam trat de stimulare ptr inseminare, nu mi-am facut niciodata hormonii, nu am urmat protocol de nici un fel, si m-am trezit cu foliculi multi, si la FIV.asa ca n-am nici o valoare de estrogen, progesteron dupa care sa ma ghidez eu sau dr.initial mi-a dat 3 tb arefam/zi, apoi mi-a dat 2..poate sa strice mai mult arefam?sau estrogen?ma gandesc ca dc endometrul e asa subtire cum sa se prinda unicul meu embrion?
Dana_bebe spune:
Viss - La mine la ET cu utrogestan si cycloproginova cate 9/zi nu crestea progesteronul (dr m-a pus sa-l repet de vreo 2 ori) asa ca a marit dozele.
Daca vrei sa fi sigura ca e totul bine fa o dozare de progestreon si estrediol sa vezi cum stai. Daca valorile sunt mici suna sa-ti mareasca dozele. La medlife daca le zici ca ai facut fiv si ca e urgent iti dau in 2-3 ore rezultatele fara cost suplimentar. Pretul e vreo 38 ron.
Bafta!