FIV 255

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Neata fetele.

Am intrat si eu sa va salut inainte de-a merge la testare. Sunt asa emotionata, de-mi vine sa plang. Va rog mult Tineti-mi pumnii!

Boo, Felicia Domnul sa ne ajute dragele mele! Tinem pumnii si sa fie cu noroc de data asta!

O zi frumoasa pentru fiecare!

_

Azi e ziua cea mare! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buburuza boo felicia va tin pumnii stransii!!
doamne ajuta!!
am plecat la eco...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pentru bru boo si felicia

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

pentru bru boo si felicia

si pentru buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am fost dimineata si am facut un test dar sincer cred ca e degeaba. Daca ieri a fost o scurgere rosie care spre seara s-a oprit, la 5 dim cand m-am dus la pipi s-a dat drumul la ciclu in toata splendoarea lui. Asa ca incep sa ma resemnez si sa inghit galusca...
Spuneti-mi la cat timp de la evenimentul asta pot sa fac o urmatoare procedura, as vrea sa fac cu cei congelati.
Mersi mult pentru incurajari, sunteti toate foarte dragute !

Felicia imi pare tare rau ca nu ne dam drumul la mana! Chiar ma gandeam ieri la tine si eram curioasa ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, sunt si eu alaturi de voi.eu sunt azi de-abea Z2 de la punctie - asa ca stau acasa inca vreo 3 zile, nu ma duc la servici.ma rog sa va fie bine, si sa iasa beta ok.va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

[/quote]
Mersi mult pt sustinere draga Castelana,sper din tot sufletul sa fie bine pana la sfarsit,mai am ceva de asteptat saunt abia in a 8 a zi de la embriotransfer.
[/quote]

Pysypisi, ai grija de tine si nu-ti face ganduri negre!!!!!
Eu una n-am avut semne prevestitoare sa stii, asa ca zile usoare pana la cea cu beta!
sa fie cu noroc!
doamne Ajuta!!!

castelana fericita 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Viss - daca poti sta acasa stai cat mai mult - doar e sezon de hibernare la ursuleti,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, v-am mai intrebat o data, dar na, ma repet,ca nu stiu ce sa fac.eu in ziua ET am avut endometrul de 8 mm, cu toate ca dupa punctie embrioloaga mi-a zis sa iau ciclo-progynova (doar pastilele cu estrogen) 2/zi,doctorita mi le-a oprit din ziua ET.
ma tot gandesc la endometrul ala subtire, nu-l pot ajuta in nici un fel?eu am mai luat totusi ciclo-progynova pana azi dim,contrar avizului dr,dar la recomandarea embriologului, si nu stiu ce sa fac?sa mai iau?s-o las balta? la mine e si ciudat, ptr ca eu faceam trat de stimulare ptr inseminare, nu mi-am facut niciodata hormonii, nu am urmat protocol de nici un fel, si m-am trezit cu foliculi multi, si la FIV.asa ca n-am nici o valoare de estrogen, progesteron dupa care sa ma ghidez eu sau dr.initial mi-a dat 3 tb arefam/zi, apoi mi-a dat 2..poate sa strice mai mult arefam?sau estrogen?ma gandesc ca dc endometrul e asa subtire cum sa se prinda unicul meu embrion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Viss - La mine la ET cu utrogestan si cycloproginova cate 9/zi nu crestea progesteronul (dr m-a pus sa-l repet de vreo 2 ori) asa ca a marit dozele.
Daca vrei sa fi sigura ca e totul bine fa o dozare de progestreon si estrediol sa vezi cum stai. Daca valorile sunt mici suna sa-ti mareasca dozele. La medlife daca le zici ca ai facut fiv si ca e urgent iti dau in 2-3 ore rezultatele fara cost suplimentar. Pretul e vreo 38 ron.
Bafta!

Mergi la inceput