FIV 255
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
boo eu zic sa astepti pana maine cand situatiia va fi mai clara dupa beta..nu te stresa , poate sa i faca rau lui bebe daca e..
iti tin pumnii sa fie bine , stiu ca e grea asteptarea si incercarea asta pt noi toate , dar trebuie sa ramanem optimiste in continuate ...
sanatate si numai bine
georgalexia spune:
Boo asa cum ai zis si tu speranta moare ultima, continua sa speri si maine sa vii cu beta mare si tu la fel Buburuza. Va tin pumnii!
toate fetele.
COCO2255 spune:
Vreau o programare la Prof.Marinescu,la cabinetul de sterilitate mi-au spus sa sun in ianuarie,iar la Marinescu medical sa mai sun in decembrie pentru ianuarie.
Vreau sa fac fiv 2 la Giulesti cu Prof Marinescu in ian-feb.
Cum sa procedez ca fac rost de o programare mai repede?
Rabdare am dar stiu ca dupa prima vizita mai dureaza cam 2 luni pana la fiv,analize,tratament,in functie de medic.
Va multumesc.
carla_2008 spune:
Boo nu dispera ,poate e de la nidare.cu blasto ai facut ET?sau cu embrioni de ziua3?tinem pumnii maine!
Buburuza la fel asteptam si rez tau cu sufletul la gura!
vrem beta maaaaare maine de la amandoua!!
Pysy eu cu sanii nu prea am probleme.ma dor de cand luam injectiile de stimulare,dar nu mi s-au prea umflat tare.
Mirela ,Vanessa voi ati avut sani umflati dupa ET?Dar crampe mici ati avut inainte de test?
felicia_ spune:
Boo,
draga mea, as vrea sa pot sa te incurajez, dar si eu sunt in aceeasi oala... de vineri a inceput scurgerea maronie, ar ieri de ieri e rosu, si destul de abundent, tinand cont ca n-am oprit utrogestanul... fac si eu maine testul...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Boo nu dispera ,poate e de la nidare.cu blasto ai facut ET?sau cu embrioni de ziua3?tinem pumnii maine! ![]() Buburuza la fel asteptam si rez tau cu sufletul la gura! vrem beta maaaaare maine de la amandoua!! ![]() Pysy eu cu sanii nu prea am probleme.ma dor de cand luam injectiile de stimulare,dar nu mi s-au prea umflat tare. Mirela ,Vanessa voi ati avut sani umflati dupa ET?Dar crampe mici ati avut inainte de test? |
carla sani au inceput sa se umfle si sa doara inca din timpul stimularii, dupa et au inceput sa doara si sa se tot mareasca. cat despre crampe....au existat si intepaturi in zona ovarelor si ovare dureroase, acestea inca dor de la punctie si totodata chestiliile alea le da si uterul care incepe sa si schimbe forma.
pupi carla
boo bubule va asteptam cu beta mare

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
pysypisi spune:
Fetelor astazi m-am trezit ca am sanii putin mai moi...sa fie oare vre-o problema???
Voi ati patit asa?
castelanaC spune:
Buna dimineata fivoaselor!!!!
Hai sa incepem saptamana optimism sa avem aici numai rezultate mari si pozitive!!!!
tinem pumnii pentru felicia si Boo sa vina cu rezultat bun!!!!

Buburuza, merci de aprecieri, dar sa-ti spun un lucru: si pe mine m-a ajutat forumul foarte mult pentru ca unele intrebari ce le mai puneau si alte fete ma ajutau sa inteleg mai bine cu ce se mananca fiv-ul asta. dar la sfarsit am respectat 100% ce mi-a zis echipa dr ce a coordonat tot, plus ceva precautii inspirate de aici cu aj fetelor, plus cautari pe toate canalele disponibile mie de informare. Aici noi ne dam cu parerea, spunem parerile noastre care nu-s asa autorizate, eu una ma refer in primul rand la experienta mea, la informatiile ce le-am pus cap la cap si au dat rezultatul de azi datorita descoperirilor in domeniu, cu aj lui Dumnezeu si cu suportul fetelor extraordinare de aici.
Miracolul acesta "viata" inca nu este cunoscut 100% de aceea se merge uneori din aproape in aproape, tratamentele sunt cat se poate de personalizate si retete generale nu sunt. Noi ca aspirante putem sa ne ocupam de meniu, de regim de viata, sa avem grija sa fim mai calme si cu spirit bun, apoi sa ne rugam.
Sa nu se inteleaga vreodata ca dau lectii sau definitii concrete.
Sunt doar pareri personale extrase din a mea experienta.
te pup si multa bafta!!!!!

marmotica, asta e mister curat draga mea, ziua 4-5 de la ET, apoi depinde de cat de mari erau puisorii, nu stiu, nu cauta semne ca eu una n-am simtit pana acum in sapt 20 nici-un semn de la burtica.
stai linistita si calma!!! Doamne Ajuta!!!
dragaico, hai ca te-ai si distrat, bravo, asa mai iesi din pala asta cu ganduri fel de fel. productie de calitate iti doresc, lipiciosi si iubitori de mama lor!!!!
Pysypisi, fiecare organism reactioneaza diferit! Stai linistitam nu-i nici-o problema!!! bafta!!!
Doamne Ajuta la toate aspirantele si sa ne ajute DD sa ne tinem pruncii in brate!!!

castelana fericita
21+ 
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC Buna dimineata fivoaselor!!!! Hai sa incepem saptamana optimism sa avem aici numai rezultate mari si pozitive!!!! tinem pumnii pentru felicia si Boo sa vina cu rezultat bun!!!! ![]() ![]() Buburuza, merci de aprecieri, dar sa-ti spun un lucru: si pe mine m-a ajutat forumul foarte mult pentru ca unele intrebari ce le mai puneau si alte fete ma ajutau sa inteleg mai bine cu ce se mananca fiv-ul asta. dar la sfarsit am respectat 100% ce mi-a zis echipa dr ce a coordonat tot, plus ceva precautii inspirate de aici cu aj fetelor, plus cautari pe toate canalele disponibile mie de informare. Aici noi ne dam cu parerea, spunem parerile noastre care nu-s asa autorizate, eu una ma refer in primul rand la experienta mea, la informatiile ce le-am pus cap la cap si au dat rezultatul de azi datorita descoperirilor in domeniu, cu aj lui Dumnezeu si cu suportul fetelor extraordinare de aici. Miracolul acesta "viata" inca nu este cunoscut 100% de aceea se merge uneori din aproape in aproape, tratamentele sunt cat se poate de personalizate si retete generale nu sunt. Noi ca aspirante putem sa ne ocupam de meniu, de regim de viata, sa avem grija sa fim mai calme si cu spirit bun, apoi sa ne rugam. Sa nu se inteleaga vreodata ca dau lectii sau definitii concrete. Sunt doar pareri personale extrase din a mea experienta. te pup si multa bafta!!!!! ![]() ![]() marmotica, asta e mister curat draga mea, ziua 4-5 de la ET, apoi depinde de cat de mari erau puisorii, nu stiu, nu cauta semne ca eu una n-am simtit pana acum in sapt 20 nici-un semn de la burtica. stai linistita si calma!!! Doamne Ajuta!!! dragaico, hai ca te-ai si distrat, bravo, asa mai iesi din pala asta cu ganduri fel de fel. productie de calitate iti doresc, lipiciosi si iubitori de mama lor!!!! ![]() Pysypisi, fiecare organism reactioneaza diferit! Stai linistitam nu-i nici-o problema!!! bafta!!! Doamne Ajuta la toate aspirantele si sa ne ajute DD sa ne tinem pruncii in brate!!! ![]() ![]() ![]() castelana fericita 21+ ![]() |
Mersi mult pt sustinere draga Castelana,sper din tot sufletul sa fie bine pana la sfarsit,mai am ceva de asteptat saunt abia in a 8 a zi de la embriotransfer.

Alexandru