FIV 255

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

marmotita - ce sa-ti zic stiu cum e - parca mai vrei sa mai intrebi pe cineva . Stai cumintica ca se prinde el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata la fivoase dragi , am fost aseara la botez, pentru cateva ore am uitat de toate, am plecat cu trusa dupa mine, am facut o injectie in baie , una in masina.
Am dansat de-am rupt, bebelusu a fost super cuminte, a dormit toate seara, o scumpete de bebe toti imi spuneau sa-l iau in brate ca sa se ia si la mine. Saracutul a trecut din brate de la unu la altu , a suportat cu stoicism
Eu ma simt bine, astazi este a 4 zi de stimulare, nu am avut efecte secundare, mai tare m-a chinuit la inceput Suprefactul.
Cam atat pentru moment, va pup pe toate cu drag.
Bubu iti tin pumnii pentru maine, eu am asa o presimtire ca o sa fim colege de Odisee
Pentru toate fetele un si-o

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Dragaica tare m-as bucura...merci ca te gandesti la mine...chiar cred in terapia asta colectiva. Acum, Doamne ajuta!dulce! Bine ca te-ai simtit bine la botez si mai ales ca tratamentul nu ti-a dat inca efecte secundare. Iti doresc sa nci nu dea, decat pozitive!

_

Cu bobocelul in burtica!

Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!

Mergi la inceput

Brunadria, ai mare dreptate...inca putin si vedem care e situatia...Deja incep sa am emotii.Multumesc de sustinere!

_

Cu bobocelul in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

mi-a venit ciclul ... toata saptamana m-a durut burta ca si cum urma sa-mi vina, spatele si el ma durea. ieri si azi un pic mai tare. iar la pranz am gasit tamponul zilnic patat. am stat numai in pat de atunci asa ca nu curge garla, dar cand ma duc la pipi curg picaturi de sange cand fac
o sa ma duc maine (z12) sa fac un bhcg sa vedem daca mai am vreo sansa sau nu .. uuooooooffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Boo, pana nu faci proba de sange,nu poti stii.Asa ca, pozitiva si beta mare.
Buburuza, tinem pumnii.
Mirela, ai grija de bb.

Mergi la inceput

incerc sa fiu pozitiva, e un pic cam greu acum, dar incerc. speranta moare ultima ..
citeam acum pe net de gravibion, dar pare ca nu se mai gaseste. voi stiti ceva de el ? sau daca exista altceva care sa-l inlocuiasca ?

Mergi la inceput

Boo - Nu-l poti suna pe dr. tau?

Mergi la inceput

Boo draguta, nu te intrista...incearca sa mai speri! Maine faci beta si poate da Domnul bine! Minuni se intampla...asa ca nu e totul pierdut. Am mai citit de fete care erau in situatia ta, si cand au facut beta, surpriza...erau gravidute! bafta pe maine! Iti tin pumnii!

_

Cu bobocelul in burtica!

Mergi la inceput

Am sunat si mi-au zis sa continui cu utrogestanul, sa nu-l intrerup asa fara sa stiu exact si maine sa ma duc sa fac test. Cam atat ..
Am mai vb cu o doctorita care mi-a zis ca exista si cazuri de sarcini cu sangerari, dar nu era ea prea convinsa ca e ok la mine.
Asa ca vedem maine dupa test.

Mergi la inceput

Boo - si eu am auzit de un astfel de caz dar nu stiu daca era poveste sau nu.
Da-i lui Alex un pup si roaga-te sa fiti sanatosi! Cand bebe mic va vrea sa vina, Dumnezeu il va trimite la voi!

Mergi la inceput