FIV 255
Raspunsuri - Pagina 19
Sheritra spune:
Vazut samburelu!!!!!!!!!! E mai mare cu 3 zile! Are si par deja!
Carla, e bun hreanul daca il vei mai putea duce, eu de ex ador usturoiul, manac decateva ori pe sapt (cu peste, normal!), ei alaltaieri mi-a fost rau de la el! mai incerc o data peste o sapt si daca se repeta faza ma las pagubasa. Sunt prea iuti pt unele sarcini probabil, organismul nu le accepta. Pana la ET baga daca-ti place ca nu simti nimic! Bafta multa la test, sa fie bb manjit cu hrean acolo!
Viss, ia cicloprog in continuare e f buna pt endo (pastilele albe respectiv).
Huski, merci mult!
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
huski spune:
Sheri, sa-ti traiasca samburelul!!!
Peste 8 luni cand mergi la spital sa-l aduci pe lume sa nu uiti elasticele de par sa-i faci coditze

29+
elly_me spune:
Catalina- lectiile le-am invatat tot de pe forum
Noroc cu acest forum- caci - sincer- nu stiu de unde ne-am informa.
Am inceput sa ma uit pe prima pagina sa ma hotarasc cu cine sa fac FIV-ul (eu sper sa fie doar unul
)
M-am uitat si la tratamente ...
Am vazut ca preturile la medicamente nu sunt toate actualizate si le-am scris eu.
Preturile medicam. in Ro se gasesc pe site-ul ministerului sanatatii Sper sa nu se considere publicitate daca-l postez- daca DA il poti sterge- insa este un site informativ.
http://www.ms-preturi.ro/msf-dgf19/dencom.asp
DIPHERELINE 0.1mg x 7 flac. cu liof. pt. sol. inj. + 7 fiole x 1ml
PRET FARMACIE = 126.39 ron
DIPHERELINE(R) 3.75mg x 1 flacon cu liofilizat + 1 fiola x 2ml solvent, 1 seringa x 3ml + 2 ace pt. injectie
PRET FARMACIE= 418.02 ron
MENOPUR x 10 flacoane din sticla incolora cu liofilizant + 10 fiole x 1ml solvent pentru sol.inj.
PRET FARMACIE= 790.16 ron
GONAL - f 75UI x 1 fiola pulb. x 75ui + 1 fiola solv
PRET FARMACIE = 91.78 ron
PUREGON 50 UI/0.5ml x 1 flacon x 0.5ml sol.inj.
PRET FARMACIE= 99.85 ron
PUREGON 100 UI/0.5ml x 1 flacon x 0,5ml sol.inj.
PRET FARMACIE= 188.62 ron
PUREGON 300UI/0.36ml x 1 cartus sol.inj.+ 6 ace
PRET FARMACIE= 490.06 ron
PUREGON 900UI/1.08ml x 1 cartus sol.inj.+ 9 ace)
PRET FARMACIE= 1,329.05 ron
CYCLO PROGYNOVA x 21 drajeuri
PRET FARMACIE= 7.58 ron
UTROGESTAN 100mg x 30 cps moi
PRET FARMACIE= 28.17 ron
UTROGESTAN 200mg x 14 cps moi
PRET FARMACIE= 28.17 ron
PREGNYL 5000 x 3 fiole cu liof. prevazute cu inel de rupere + 3 fiole x 1ml solv
PRET FARMACIE = 40.16 ron
Am aflat ca Pregnyl-ul se vinde in farmaciile Helpnet impreuna cu puregonul (pt 300UI puregon se da 1 fiola Pregnyl- NU gratis)

Elly
Astept, astept si iar astept .....
viss spune:
neata' shery.sa-ti traiasca samburelul.ii bate si inimioara?mama, ce senzatie de bine treb sa ai
multumesc de sfat. eu m-am gandit ca dc doza de hormoni am marit-o de capul meu, si am ajuns la FIV in loc de IAS,m-a vazut alta dr. decat a mea si m-a indrumat catre FIV, embrioloaga a zis cicloprog.,dr a zis fara(ca nu aveam hormonalele facute(plus multe alte analize
),si ce? dc toate au fost anapoda,sa fac si in continuare dupa capul meu,ca n-o fi asa de rau.si dc si tu esti de acord am sa continui cu cele albe.
brunadria spune:
gagici tineti va bine!!!
iupiiiii!!!!!!!!!!!!
27 de ooooooo!!!!!!!
toate intre 15 si 20, unul singur e de 23!!
endo de 10!!!
cred ca diseara declansam ovulatia!!
astept rezultatul estradiol si lh la 16h00!
dar in principiu e ok!!

Sheritra spune:
Viss, tin pumnii sa fie bine!
Brunadria, super productie! Un adevarat paner plin cu oua! Ai de o grupa de gradi
! Sa fie cu noroc si sa se fecundeze toti!
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)