Trombofilia o cauza a infertilitatii - 18 -
Raspunsuri - Pagina 19
lavinia78 spune:
miki
multumesc
Spuneti-mi si mie cum ati procedat ca sa va faceti analizele imunologice? Ati avut nevoie de trimitere? A trebuit sa faceti programare? Cat au costat?
Trebuie sa mi le fac si pe astea acum ca tocmai am mai pierdut o sarcina tot la 6 saptamani
desi eram sub tratament cu clexane 0.4. 
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 3 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)
miki-miki spune:
Lavinia 
curaj!!
Nu-ti tb trimitere pt anal imunologice. Scrii pe un biletel ce anal vrei si te duci la Institutul Victor Babes la cam(laboratorul) 46, acolo se recolteaza.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Lavinia
du-te si la un endocrinolog bun, posibil sa fie de vina tiroida Hashimoto.
DOAMNE AJUTA!
lavinia78 spune:
Am fost la endocrinolog si tiroida este sub tratament cu Euthyrox 25 1tb/zi iar valoarea TSH era sub 1 ultima data, adica foarte bine.
Pentru analize cred ca trebuie sa astept sa elimin intai sarcina si abea apoi sa ma apuc. 
lavinia78 spune:
adrianaady
multumesc
miki-miki spune:
Am primit rezultatul la imunologice si am NK 717 normal 40-350
La a 2-a sarcina am luat prednison dar cred ca doza de clexan de 0,4 a fost prea mica si de aici esecul. La prima nu am luat nimic si am ajuns la 8 sapt, oare ac NK sa-i fi capatat dupa prima sarcina? 
DOAMNE AJUTA!
georgia_c spune:
nu pot sa cred .. intai tamaryllis acum tu miki cu asa o veste ... mama lor de NK
sincer nu cred ca i-ai capatat dupa sarcina 2 .. stii ca ti-am zis eu la un moment dat ca , eu cred ca , organismul la prima sarcina nu stie "ce i se inampla" iar apoi e "pregatit" si reactioneaza de-aia de cele mai multe ori , urmatoarele avorturi sunt mai timpurii
ii spuneam si lui tamy ..atentie ca analiza asta e f sensibila la orice infectie in organism
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
adrianaady spune:
Miki offf fata draga .... imi pare rau
Asa cum a zis si Georgia e posibil ca la prima sarcina sa se fi activat mai tarziu....sau acum ai vreo infectie si de aia sa fi iesit valori mari, desi nu cred ca putem pune valoarea lor doar pe seama unei infectii 
Tamy 
lavinia78 spune:
of mai miki mai, cum te-ai pricopsit tu cu toate
Dar si eu tin aproape ca sa nu ramai singurica
macar de am descoperi tot si sa fim pregatite dar nu vezi ca atunci cand zici ca esti gata mai apare ceva