Trombofilia o cauza a infertilitatii - 18 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Uf Fericiti cei saraci cu "duhul" ca nu mai stiu de nimic si nu se mai streseaza de nimic.
miki-miki, la fel ma intreb si eu despre anticorpii anti tiroida, cand oare s-a trezit corpul meu ca nu mai vrea tiroida?
uite ce-am gasit despre NK-urile tale
"CD 56+ sunt limfocite de tipul NK (Natural Killer), adica celule care nu au nevoie de cooperare cu alte tipuri de limfocite si pot ataca direct structurile considerate non-self. Daca cresc in numar (peste 12% din totalul de limfocite) celulele NK pot determina avorturi spontane. De asemenea si o crestere a citotoxicitatii lor poate avea aceleasi consecinte dezastruoase. Celulele NK de acest tip pot sa previna implantarea embrionului, pot leza celulele trofoblastice sau structurile embrionare, pot duce la aparitia de necroze deciduale (a mucoasei uterine unde se implanteaza embrionul) sau pot afecta circulatia placentara, toate acestea putand conduce la avort spontan."
problema cu anticorpii e ca nu mai scapi de ei, poti sa-i tzii in frau da' nu scapi de ei. Asa am intrebat si eu de anticorpii mei si mi s-a spus ca e posibil sa fi fost acolo da' daca nu mi-a cerut nimeni, n-am avut de unde sa stiu

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
nou! MTHFR A1298C homozigot
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami zici ca nu-i pot scadea? Eu am o banuiala, am o eczema care tot imi apare pe barbie dar trece cu fluocinolon, din comoditate, nu mi-am gasit dr care sa-i vina de cap, cauza sigur e interna. Azi imi facui programare la un dermatolog care cica e destep, sper sa fie ... Tb sa-mi dea de facut niste analize, de recoltat de la ea nu se poate recolta nimic, am mai incercat asta
Uff, credeam ca dc rezolv infectia scap de ei
Georgic
Lavinia

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

imi pare foarte rau ca v-a iesit proasta analiza cu NK (natural killers) - deja m-apuca disperarea si pe mine, astea se fac doar la V.Babes in Bucuresti??
Si ce tratament exista pt ele???
Ce fel de doctor da tratament pt asa ceva? tine de competenta cui?

:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, draga de tine, nu ma asteptam sa ai probleme cu NKurile .
O sa imi fac si eu imunofenotiparea limfocitara, chiar daca asta inseamna 'sa ma usurez' de 650 lei, ca in TM numai Synevo le lucreaza.

In alta ordine de idei, eu mi-am repetat la Synevo Inhibina B si AMHul, care la Bioclinica imi iesisera destul de proaste. Aseara, venii rezultatul la Inhibina B. Si ce sa vezi: valoare de 111, in vreme ce la Bioclinica imi iesise 15. Singura diferenta este ca la Synevo eram in Z3 de CM iar la Bioclinica in Z2 de CM; si cica cei de la Bioclinica fac analiza Inhibinei B si a AMHului doar de cateva luni, deci nu au experienta mare...Totusi, intre cele doua Inhibine este o diferenta ca de la cer la pamant: la Bioclinica valoarea indica rezerva ovariana redusa, la Synevo valoarea indica rezerva ovariana normala. In cazul asta: eu...cu cine votez??? . Astept si AMHul de la Synevo, sa vad daca si la asta o sa am surprize.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Dezamagita la Institutul V Babes se face ac analiza si s-ar mai face la Synevo dar nu stiu cat de bine o fac si e f f scumpa la ei(dublu la pret). Ca tratament se da prednison sau medrol imediat dupa ovulatie pt ca NK sa nu atace embrionul si dc ramai gravi se face tratam pana in sapt 8, mai studiez, nu stiu nici eu multe. Pe viitor vb despre ac pb la sub "Sarcina si bolile autoimune" pt ca suntem off topic aici.
Balanta la Synevo cred ca analiza e mai complexa , adica cred ca pe langa celule B, T si NK mai sunt si altele care nu ne sunt necesare. Ar tb sa le scrii un mail si sa-i intrebi ce cuprinde analiza si unde se prelucreaza.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Va invit la un nou capitol aici

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta_ior spune:

Fetelor, ma incurc in ce scrieti voi aici, habar nu am ce inseamnamulte din analizele pe care le-ati facut. eu stiu doar ca am trombofilie si vreau sa va cer sfaturi.
Sunt insarcinata in 35 de saptamani, bebelusa mea nu prea ia in greutate, acum o saptamana avea 1800 grame, in prezent sunt pe tratament
( 6 utrogestan, 4 tarosin, 1 vit c, 1 omega, 3 nospa, 1 tardiferon folic, 4 magne b6, clexane 0.6). In continuare sunt monitorizata saptamanal, ecografic este mai mica cu 2 saptamani decat varsta gestationala. Sunt f ingrijorata, imi e f teama, am numai ganduri urate, ma gandesc cu cate sacrificii am ajuns pana aici si acum numai probleme. Eu am si uterul bicorn, adica este impartit in 2 camarute. Am fost si la Iosup acum o saptamana, acelasi lucru a spus si el , e mai mica cu 2 saptamani, sa iau tratamentul si cam atat. Ati mai fost vreuna in vreo situatie asemanatoare?

Nicoleta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoleta_ior

Fetelor, ma incurc in ce scrieti voi aici, habar nu am ce inseamnamulte din analizele pe care le-ati facut. eu stiu doar ca am trombofilie si vreau sa va cer sfaturi.
Sunt insarcinata in 35 de saptamani, bebelusa mea nu prea ia in greutate, acum o saptamana avea 1800 grame, in prezent sunt pe tratament
( 6 utrogestan, 4 tarosin, 1 vit c, 1 omega, 3 nospa, 1 tardiferon folic, 4 magne b6, clexane 0.6). In continuare sunt monitorizata saptamanal, ecografic este mai mica cu 2 saptamani decat varsta gestationala. Sunt f ingrijorata, imi e f teama, am numai ganduri urate, ma gandesc cu cate sacrificii am ajuns pana aici si acum numai probleme. Eu am si uterul bicorn, adica este impartit in 2 camarute. Am fost si la Iosup acum o saptamana, acelasi lucru a spus si el , e mai mica cu 2 saptamani, sa iau tratamentul si cam atat. Ati mai fost vreuna in vreo situatie asemanatoare?

Nicoleta

Nicoleta am sa mut mesaljul tau la cap 19 deoarece ac cap s-a terminat . AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145831

DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Buna fetelor, servus Alla :D. Vreau sa te intreb unde ti-ai facut analizele de trombofilie si cat au costat.
Si vreau sa va intreb...daca am trombofilie, dar nu a fost diagnosticata (dupa 2 sarcini pierdute, analizele pentru SAFL negative), am vreo sansa sa duc o sarcina la termen, doar cu aspenter sau aspirin protect, sau trebuie neaparat tratament specific?
Va multumesc!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

rocris,acest cap e incheita.vino la cap 19

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput