Trombofilia o cauza a infertilitatii - 18 -
Raspunsuri - Pagina 17
tamaryllis spune:
Miki, cand te mai odihnesti, te rog sa imi spui si mie ce analize ai avut la consultatie la Avram? Daca am anticorpii antifosfolipidici, proteina C, S, APTT, INR, PT, D-dimeri, Fibrinogen, timp de coagulare si timp de sangerare, profilul trombo de la Synevo (cel de 690 RON), mi-o mai trebui si altceva?
Zici ca 0.4 din ziua 1? Pai mie sigur nu o sa imi dea 0.4!
cami30 spune:
tamaryllis vezi ca ti-am dat si eu PM vizavi de programarea aia, e vb de simona avram da? si unde anume e programarea si la ce ora, ca pe 11 ajung si eu la buc la endocrinolog si as fi interesata
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
nou! MTHFR A1298C homozigot
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
tamaryllis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami30 tamaryllis vezi ca ti-am dat si eu PM vizavi de programarea aia |
Ai pm. Astept raspuns pana miane, cand voi suna pt reprogramare.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adrianaady spune:
Neatza fetelor 
Miki ce bine ca ai reusit ieri sa faci si analize la Babes si sa te duci si la Avram...super
Ma bucur ca ti-a placut de dr Avram si ca ai plecat cu o schema asa cum iti doreai...
Acelasi lucru despre homocisteina mi-a spus si mie, a zis ca in caz ca vrea sa fac ac analiza, sa maninc bine cu o zi inainte si mai ales multe proteine. A zis de asemenea ca de multe ori nu este asa de relevanta....nu mi-a recomandat sa o fac mie.
Referitor la acele vitamine care se gasesc in Romania, ti-a spus ca acele concentratii sunt suficiente pt ce ai tu nevoie? Ar fi perfect daca am gasi si in Romania ce avem nevoie ![]()
Sapt viitoare o sa fac si eu analizele pe care mi le=a dat sa le fac cind am fost la ea, si in ianuarie ma duc si eu sa plec cu o schema pt fiv
Tamy 
Balanta ce mai faci dragutza? Ai mai facut HSG pina la urma? Eu tin minte si sper ca corect, ca aveai o grija cu o mica rana pe col si asteptai histero sa vezi ce si cum. Cum mai este rana acum? Cind s-a vazut rana prima oara , la un control obisnuit? 
O zi buna 
balanta_tm spune:
miki
, multumim ca ne aduci informatii de la dr Avram. Referitor la MILGAMMA, eu am gasit pe net ca ar contine:
40 mg benfotiamina (vit B1), 90 mg piridoxinhidroclorid (vit B6), 250 µg ciancobalamina (vit B12).
Doza de 90 mg piridoxinhidroclorid (vit B6) nu este cam mare? Eu stiam ca doza zilnica maxima de B6 ar trebui sa fie in jur de 50 mg. Parca asa zicea si mcrissa
de doza de B6.
adriana
, da, iti amintesti bine referitor la rana mea din uter: la un control de rutina, un medic mi-a zis recent ca as avea o rana acolo. Insa la histeroscopie nu s-a vazut rana (histeroscopia am facut-o cu un alt medic decat cel care 'a vazut' rana). In curand o sa imi repet PAP testul si, daca iese ceva ciudat acolo, o sa imi fac o analiza HPV (care costa vreo 300 lei
).
HSG nu am facut si nici nu cred ca am sa fac. Am facut laparo in Aprilie, trompele erau ok. E drept ca la histeroscopia de luna asta ostimul tubar drept parea a fi inchis; chiar daca e asa, nu am nevoie de trompe la FIV si prostii de genul hidrosalpinx mi le-am scos din cap cu ajutorul unei fete foarte dragi mie, goldi
.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
adrianaady spune:
Balanta ce ma bucur ca nu este nici o rana, bravo!! Si ce bine ca a reusit Goldi sa te linisteasca....super ai drum liber spre fiv. Si eu am facut acum 2 ani analiza asta a HPV , a costat pe atunci vreo 390 ron, slava Domnului ca a iesit totul negativ. Eu sper sa iasa bine PAP si sa nu mai faci nici o analiza....
Medyn forte cite mg de vit B6 are?
balanta_tm spune:
adriana, Medyn forte contine 25 mg vit B6.
Referitor la debutul FIVului meu, mai exista o constrangere: TSHul meu a crescut la 2.3 si trebuie scazut sub 2. Pana nu este maxim 2, medicul nu este de acord sa incep inhibarea. Asa ca fac tratament cu 25 mcg de L-Thyroxin/zi si sper ca la CM de la finele lunii curente sa am o valoare accepatbila a TSHului.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
danny1 spune:
pai milgamma am luat eu,tanara domnisorica,cand spasmofilia si anemia ma doborau.cel putin atunci existau in farmacii.la naiba,poate e o legatura intre ele.sunt injectii intramusculare.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
bella,imi place medicul ca nu a asteptat multe avorturi ca sa te trimita la analize.te scuteste de suferinte psihice si fizice.cu cariotipul ai putea astepta,dar exista un oarecare risc.
fetelor,milgama mi-a amintit de anemia mea si instantaneu a inceput durerea de cap.
e o minune copilul meu.dovada ca minunile se intampla.ca eu sanatoasa perfect numai pe timpul sarcinii am fost.eu fac cate o anemie de ma tine la pat.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah