Trombofilia o cauza a infertilitatii - 18 -
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaady spune:
Neatza fete dragi
Tamy poti face linistita analizele .... ar fi bine sa le ai cind te duci la dr Avram, si crede-ma pt un singuri aspenter.....e apa de ploaie
Mirela da ai incurcat borcanele, la Fundeni fetele se duc la hematolog, adica pt ptoblemele legate de trombofilie, nu pt problemele sotilor
Miki,Balanta 
danny1 spune:
uitandu-ma acu peste anal de l afundeni,vad ca sunt cu unele la limita.desi eram sub tratament.si uscatescu zicea ca e ok.pai cum sa fie ok?si totusi....eu am luat clexane 0.4 dupa ovulatie si nu s-a produs implantarea.e singura data cand am patit asta.si fara tratament se implanta,iar acu nu?tare mi-e ca depindem de noroc cu balariile astea.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danny1 uitandu-ma acu peste anal de l afundeni,vad ca sunt cu unele la limita.desi eram sub tratament.si uscatescu zicea ca e ok.pai cum sa fie ok?si totusi....eu am luat clexane 0.4 dupa ovulatie si nu s-a produs implantarea.e singura data cand am patit asta.si fara tratament se implanta,iar acu nu?tare mi-e ca depindem de noroc cu balariile astea. ![]() mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dansavort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
am facut si eu luna asta exact dupa ovulatie Fraxiparine de 0.3 + o tona de alte medicamente si degeaba, in conditiile in care am obtinut cu stimulare 3 foliculi... deci da, e de norok.
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
danny1 spune:
din cauza asta,ingerash si fetelor eu am renuntat sa fac alte analize.voi mai face doar o vizita la un hematolog aici-sau 2-depinde de toanele mele,si gata.pt ca iar am refacut anal de tiroida si nimic nu justifica avorturile.cu sau fara aceste probleme femeile pierd sarcini.de ce unele da si altele ba?omeneste nu se stie.asa ca,daca Doamne-Doamne vrea,vom avea bebe,daca nu,nu.dar eu bani pe analize nu mai dau sa faca altii burta mare.cred ca am facut destule.mai bine plec la ski.
aaaaa,sa nu uit voi face un tratament homeopat si terapia bowteck.dar analize,ga-ta.si de as mai avea ceva nu vreau sa mai stiu.ca nici medicii nu stiu.asa ca,pentru ce?
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui dezamagita Ba da, fibrinogenul e peste limite, doctorita mea de familie mi-a spus ca pana si o inflamatie, o infectie la masea poate creste valoarea lui, o fi adevarat, nu-stiu...? |
Da, e foarte adevarat.
Toata lumea are din cānd īn cānd fibrinogenul usor crescut, fie de la o infectie la masea, fie de la o inflamatie articulara, fie de la te miri ce... Numai ca fibrinogenul scade cānd dispare sursa de infectie sau inflamare.
Iar o valoare usor marita, gen 450-500, nu pune in pericol o potentiala sarcina.
Relax, nu va mai speriati asa de fiecare indice din asta, ca o sa ajungeti sa va isterizati de-a dreptul si poate chiar inutil

stefy13 spune:
| citat din mesajul lui gabi3604 Relax, nu va mai speriati asa de fiecare indice din asta, ca o sa ajungeti sa va isterizati de-a dreptul si poate chiar inutil |
Acuma drept vorbind,la mine cam alterneaza starile de isterie cu cele de depresie .... mai cad in butoi , ma mai ridica si scoate din butoi cate o fata inimoasa de pe forum ...ce sa fac ...mergem inainte.
si eu m-am saturat de analize si am spus ca in afara de cele genetice are au fost cerute de cei de la clinica la care urmeaza sa fac fiv-ul...sper ca nu mai fac. Cu toate ca am o gramada de balarii inca neclarificate pt mine in sensul ca nu stiu care e cauza lor (factor antinuclear pozitiv, free androgen 9,89 valoare normala <3,50) ... sincer... imi e teama sa mai fac alte analize ca cine stie ce mai descopar.
Deacuma , cum va fi voia Domnului.
Capul sus si tzatzele inainte
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
tamaryllis spune:
Stefy, imunoglobulina G este in limite? Sau pt ca nu este in limite ai mers cu investigatii suplimentare, gen FAN?
S-a dus programarea mea la Avram pe 11 decembrie, caci eu m-am sucit si nu mai merg la Szeged, ci o sa merg la Budapesta chiar pe 11 decembrie!
Cine vrea, cedez locul! Eu trebuie sa sun si sa ma reprogramez!
Balanta, la ce hematolog ai fost in Ungaria? Imi spui si mie aresa, site-ul, in ce limba v-ati inteles....
Multumesc!
Aditule, multam de raspuns! O sa merg saptamana viitoare!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
balanta_tm spune:
tamy, toate detaliile legate de dr Imre Bodo le gasesti pe prima pagina a topicului la: 'Dr hematologi specializati in trombofilie obstreticala'. Este chiar cap de lista
.
Programarea am facut-o pe email, la adresa de pe site-ul lor (aia cu info@...); eu am propus ziua si ora la care vreau consultatia si ei mi-au confirmat ca e ok. In Sept cand am fost eu, hematologul putea fi gasit Miercurea si Vinerea. De asemenea, adresa clinicii o gasesti tot pe site-ul afisat pe prima pagina. Trebuie sa mentionez ca, consultatia a fost destul de scumpa: 29000 HUF. Am stat la hematolog cam o ora, am vorbit in Engleza.
Iti doresc sa iti fie cu noroc schimbarea cu Budapesta.
adrianaady, te pup si eu.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
miki-miki spune:
Am ajuns si eu acasa
, ufff nu stiu cum puteti locui in Buc
, o circulatie infernala. Dar... am impuscat
Institutul Victor Babes unde am lasat 335 ron pe imunofenotipare limfocite, anticorpi antinucleari si anticorpi anti ADN, am impuscat
si Coltea/dr Avram
unde mi s-a rec sa fac clexane 0,4 din zi 1 de stimulare, mai mult nu am obtinut
, am mai aflat ca DDimerii in afara sarcinii tb sa fie <250 ng/ml iar intr-o sarcina normala (noi nu suntem normale
) <1000ng/ml . Homocisteina tb facuta dupa o zi in care ai mancat multe proteine , asa se vede cel mai bine. Vitaminele nu e bine sa le luam in cantit f f mari la inceputul sarcinii. Exista un complex de vitamine B6+B9+B12 in Ro "MILGAMA" (de cautat pe net). Eu avand 2 mutatii urate nu tb sa ma mai caut de altele, sunt parainvestigata si ar fi culmea ghinionului sa mai am una. A obs ca am Prot S la limita inferiora si a zis ca nu e f bine
.
A... dc nu esti din Buc e f nasol, tb sa dai sange intr-o zi si te cheama a 2-a zi la interpretare analize. Eu pt ca le aveam pe toate nu a fost nev sa mai dau sange dar pe viitor cam greu
.
In concluzie mi s-a parut f OK dr Avram, dc ai 2 mutatii hetero, sau o mutatie homozigota sau una hetero si o Prot S sau C proasta pleci cu o schema de la ea.
Scuze ca v-am scris telegrafic dar sunt tare obosita.
Pup surioarele
.
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)