Trombofilia o cauza a infertilitatii - 18 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki
Fetelor dar de fact XIII ce ziceti? Eu am citit dar se pare ca deficitul lui duce la hemoragie dar nu-mi este clar pt ca stiu pe cineva care il are si a facut clexane. Mai scrie ca duce la avort in luna mica si ca o asociere a lui cu PAI 1 e rea

Miki eu pe langa Facorul XIII am mai facut :
- Factorul VIII
- Factorul XII
- timpul de coagulare al protrombinei plasmatice (asta e traducerea de pe google , nu stiu daca e si corecta= Plasmathrombingerinnungzeit)
- PAI 1
- D-Dimeri
-Protrombina Fragment F1.2

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
help pleaseeeeeee !!!!
Am discutat o data , si bineinteles ca nu imi mai amintesc exact , de posibilitatea de a lua iod pt ca am tiroidita cronica autoimuna Hashimoto.Parca ziceai ca am voie asa?Numai la hipotiroidie nu e indicata !!!
Te intreb pt ca vreau sa stiu daca pot sa iau femibion , care contine iod?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

....... de fapt Hashimoto e o forma de hipotiroidie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luck, in hipertiroidie e contraindicat IOD-ul, poti lua femibion . Iod-ul e bun pt o tiroida lenesa, o activeaza.
Stefy vad ca ai bifat multe analize, aici le facem noi de capul nostru si nu reusim sa le bifam chiar pe toate.
Deza nu esti chiar pe limita ca mine cu analizele, dc nu faci stimulare care sa-ti coag sangele poti merge pe o doza usoara de heparina iar apoi cand vezi saculetul sa treci pe una mai mare.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

stefy13

Ba da, fibrinogenul e peste limite, doctorita mea de familie mi-a spus ca pana si o inflamatie, o infectie la masea poate creste valoarea lui, o fi adevarat, nu-stiu...?

In plus eu am refacut la un interval de 1 an testele:

proteina C (93 in 2008 la synevo, 72 in 2009 la fundeni)
proteina S (102 in 2008 la synevo si 68 in 2009 la fundeni) antitrombina III (87 in 2008 si 82 in 2009 la fundeni)

Teoretic, fara un tratament, acestea se modifica...sau nu? Sau ce sa suspectez - pe cei de la synevo, cei de la fundeni sau chiar asa se intampla?

Cand raman insarcinata le refac iar....atunci cred ca la Coltea?!

Miki-Miki, nici analizele tale nu sunt stralucite:( din pacate, eu uneori am impresia ca ma bat cu morile de vant...

Despre deficitul de factor XIII, care ce anume codifica?!, daca provoaca hemoragie....ar insemna ca nu exista o hipercoagulare a sangelui ci din contra, nu? ar trebui tratament pentru coagulare si nu anticoagulante, acum...citit in raport cu celelalte nu stiu, zic si eu...

heparina e tot una cu wafarina?

Tamy, cu ti-au iesit analizele? sper ca bine! Bafta!

va pup,
o seara frumoasa si LMA de 1 Decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Dezamagita, eu cred ca valorile analizelor pot fi diferite in perioade diferite. (nu ma refer aici la cele privind mutatiile genetice, evident!)
As fi vrut sa fac analizele(APTT, INR, Fibrinogen, PT, D-dimeri etc), dar sunt incurcata din cauza ca am luat vineri un aspenter si o vit C. Pe site-ul Syenvo scrie ca trebuie intrerupt tratamentul cu anticoagulante orale inainte cu doua saptamani de analize. Totusi, nu cred ca a lua un aspenter este echivalent cu a urma un tratament indelungat cu anticoagulante orale. Eu as vrea sa imi fac analizele miercurea viitoare, deci la 12 zile de cand am luat aspenterul. Voi ce ziceti?
Si....naspa, dar nu o sa pot avea rezultatul la d-dimeri pana vineri cand trebuie sa merg la Avram la consultatie, caci cei de la mine din oras le trimit la Synevo. Credeti ca ar fi OK daca as face d-dimeri sambata asta?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

fetelor am facut niste analize si fibrinogenul este de 472.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mirela, daca l-ai facut acum, in perioada asta, nu e relevant! Fibrinogenul e crescut in mod fiziologic la gravide. Si tu ai un beta care nu a inceput sa scada! Sper sa nu fie nevoie de aspiarea saculetului si sa se elimine singur!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Mirela, daca l-ai facut acum, in perioada asta, nu e relevant! Fibrinogenul e crescut in mod fiziologic la gravide. Si tu ai un beta care nu a inceput sa scada! Sper sa nu fie nevoie de aspiarea saculetului si sa se elimine singur!

MTHFR C677T heterozigot
[size=1][

asta am citit si eu
dupa ce rezolv situatia in care sunt le refac, mai sunt cateva valori crescute, dar tot de la sarcina.
pup

Mergi la inceput

fetelor la ce medic ati fost voi la fundeni pt sotii vostri, parca aici am citit despre asta, sper sa nu incurc borcanele

Mergi la inceput