Moldovence aspirante sau gravidute(19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

pipsiiiiiiii felicitari,stai cumintica in pat pana se fixeaza la locusorul lui bebele,fara efort si fara(asta mi-a fost recomandarea dr in cazul meu...aveam 8 saptamani si prima scurgere maronie...)In orice caz sa ai parte de o sarcina usoara si la termen

25+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

PYSYPISI FELICITARI!
Acum stai cumintica in pat. Te asteptam si luni cu beta mare.
Noi suntem bine. O sa facem iar eco pe 12 decembrie. Sper sa fie totul bine. Avem emotii foarte mari.

7+

Mersi mult iubitaluni ar trebui sa die dublu sau cum?
Succes si tie la eco cu siguranta totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

ouau.......curg vestile bune la noi in MOLDOVA..

pipsi ....sa nu uiti sai multumesti lui dumnezeu ptr bb din burtica...

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mersi tare mult
Ii multumesc intr-una bunului Dumnezeu pt acest minunat cadou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

pipsiiiiiiii felicitari,stai cumintica in pat pana se fixeaza la locusorul lui bebele,fara efort si fara(asta mi-a fost recomandarea dr in cazul meu...aveam 8 saptamani si prima scurgere maronie...)In orice caz sa ai parte de o sarcina usoara si la termen

25+ RARES

Mersi frumos iubita
Stau numai in pat sunt super cuminte iar de nici nu se pune problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pysy felicitari, ma bucur din tot sufletul pt reusita ta, sa dea Domnul sa fie bine pina la capat!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,pai cum intri doar asa si nu ne spui nimik???
ia hai la raport
pysy,te felicit si aici

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bytzi, nu am prea multe de spus, pt ca nu stiu prea multe detalii, am fost la eco, dr. a zis ca e OK, mi a aratat ca mai am vreo 3 foliculi si pe partea stinga, mi a dat sa continui tratamentul de stimulare pina luni si marti ne vedem din nou la eco ,ultima de monitorizare ; endometrul cica "is building nicely" mi a facut si niste analize de singe si a zis ca in functie de rezultatul lor daca e nevoie ma suna si imi schimba tratamentul, si cum nu m a sunat pina la ora asta inseamna ca eram in grafic si cu alea . Eu sincer am incercat sa ma detasez ,sa i acord dr increderea mea si nu am insistat in detalii citi foliculi ,citi mm fiecare etc.
Zilele astea m am comportat mai mult ca un turist, am strabatut Budapesta si ce sa mai spun... decit ca sper sa fie bine pina la capat.
Am cunoscut o pe Kitta si mi a facut f mare placere sa vb cu ea ,si de asemeni am mai intilnit la clinica un cuplu de romani cu care sper sa mai socializam zilele astea . Cam asta e tot

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

spohie..vezi ca sunt cu ochi pe tine....nici sa nu te gandesti ca nu va fi bine...uitate cate vesti bune sunt aici la noi..tu vei fi urmatoare care ne vezi zice am reusit..asai?? am eu un feeling ca va fi ok....

in leg cu clinica kalii din budapesta..parca ma regaseama acum 2 luni si traiam aceeasi stare la kovacs..ma conversam cu alti romani de acolo..gandestete ca va fi bine

nu uita sal rogi pe bunul dumzeu sa te intareasca si maicuta domnului sa te ajute sa fie bine..caci fara ajutorul lor nu vom putea face nimic

eu am avut prea multe bucurii si suprarari in viata..si din toate am inteles ca asa a vrut bunul dumnzeu sa se se intample si sami fie mie soarta..

stau si ma gandesc ca eu nu voi putea avea nicioadata copii mei in mod natural...mam obisnuit cu ideea...dar ii multumesc lui DD ca poate asa a vrut sami sorteasca mie viitorul...

chiar si daca nu voi reusi FIV tot DD va decide, vom adopta...caci asi acei copii vor avea nevoi de un camin cu suflet cald

deci capul sus SOPHIE ..si gandeste ca DD ii va arata prin mana dct ce are de facut...si va fi bine..cel putin asa trebuie sa speram..stiu ca ai o indoiala acum..ptr am citit si eu la FIV ungaria si am vazut de cata durere se scrie pe acolo..nereusite..dar gandeste ca tu vei fi cea care vei invinge

nichi..dane un semn de viata..stim ca treb sa afci testul..hai

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata!
PYSYPISI nu e neaparat sa se dubleze beta, dar oricum tre sa creasca. Stai linistita in patut la caldurica.
Eu sunt cam speriata acum, ca de aseara m-a simt cam rau. Am racit. Ma doare gatul si mi se infunda nasul. Sper sa nu fie gripa si sa nu imi afecteze .

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophiefata cumintema uimesti,la cunostintele tale despre fiv si infertilitate sa nu intrebi nimik
ma bucur ca ai incredere in dr si te lasi pe mina lui ,o sa fie ok ai sa vezi
ai intrebat-o pe kitta ca tot te intilnisi cu ea despre pregnyl ?stiu sigur ca ea si-a facut
esti singura la Budapesta?
tinem pumnii sa fie totul bine si mai semneaza si tu condica pe aici

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput