Moldovence aspirante sau gravidute(19)
Raspunsuri - Pagina 9
pogonici1977 spune:
sophie ..sa stii ca ma voi ruga bunului DD sa te ajute sa fie bine ..stiu ca reuista ta imi va da mie sperante
deci trebuie sa fie bine
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
sophie76 spune:
pogonici ,multumesc din suflet pt gindurile tale bune.
bytzi, eu sunt aici cu sotul din dotare, ne am imprietenit cu un alt cuplu de romani novice in ale FIV ului,adica nu stiu atitea detalii, stiu doar minimul minimorum nici nu stiu bine cum se numeste medicatia pe care a folosit-o
, au incredere 100% in doctor, sunt linistiti si increzatori si mi a placut starea lor, m am gindit ca daca as sti citi mm are fiecare folicul nu stiu cu ce m ar ajuta,eu mai mult de atit nu am ce face asa ca e vremea doctorului sa si faca treaba lui, nu pot decit sa ma rog, asa cum spune pogonici , la bunul Dumnezeu sa fie bine pina la capat, daca nu, macar ma aleg cu o excursie la Budapesta care se merita vazuta![]()
si da am vb cu kitta legat de pregnyl am sa i mai cer niste detalii.
Va pup pe toate moldovencele 
sophie
pogonici1977 spune:
buna dimineataaaaaaa...
desteptarea 

so poftiti la o 

mmmmm ca buna e 

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
pogonici1977 spune:
sophie...sa stii ca aseara team purtat in rugaciunea mea..dar si ptr dct mam rugat
imi doresc ff mult sa reusesti..desi nu te cunosc..dar asata e dorinta mea...sa fii fericita
dana1980 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Am avut un weekend superb, undeva la capatul lumii la munte, fara semnal la capatul lumii si cu o multime de prieteni.Vad ca avem parte numai de vesti bune. Asa va vreau....
Pogonici ai mare dreptate, sa stii ca asa gandesc si eu, cum o sa vrea cel de sus.De acum nu mai am nimic de pierdut, ci doar de castigat.
Va pup, sa aveti o sapt. buna si vestile sa curga la fel de bune.

vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la un laptic cald, ca ma cam doare gatul.
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc ziua de Sf. ANDREI! 
7+
amir10 spune:
Felicitari, pysispysi!!! Sa fie intr-un ceas bun si ne intalnim peste 9 luni - 1 an cu bebeii la plimbare.
Sophie, fii pe faza, ca tu urmezi.
Pupici la toata lumea si mult optimism.
33+
Radu
pogonici1977 spune:
fetelor,...nu avem nici o ANDREA SAU ANDREI astazi????
eu va zic tuturor celor care purtati acest nume
LA MULTI ANI
si va trimit 

dasalina spune:
Buna moldovencelor mele!
Nu am mai intrat de mult sa va salut.....Intre timp am nascut pe 25 septembrie un baietel, David Costin, sanatos si frumos si cuminte asa cum mi l-am dorit. Sarcina nu a fost deloc usoara, am avut complicatii dar in final Dumnezeu mi-a dat darul mult asteptat ....si a meritat asteptarea...
Va pup si va doresc ca de Mos Craciun sa va dea Domnul si voua bebele mult visat!
Doamne ajuta!
5+
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga