Moldovence aspirante sau gravidute(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,superrrrr,stiam eu ca o sa fie bine
de pregnyl stiu ca se face dupa ET pt implantare o data la 4 zile dar nu mai stiu exact cita cantitate,intreaga sau imparteau fiola?nu mai stiu exact,dar fetele la fiv sigur iti va raspunde ,stiu ca sheritra a luat acum si ia si kitta ...
doamne ajuta sa fie ok pina la capat

bitza pt o prima consultatie e ok sa ai macar analizele hormonale si era bine sa ai si HSG sa vezi ce zice dr ,ca celelalte le poti face inainte de fiv ,sint valabile 6 luni (anal de secretie ,hiv,vdrl,hepatitele,rubeola,toxoplasma....)si poti sa le faci si in Suceava la Synevo ca e lab bun
despre mine ,nu prea multe ,as vrea sa mai incerc o ultima stimulare mai puternica prin ianuarie cu 2closty/zi + 375 ui/zi sa vad daca asa voi produce ceva
dr meu nu prea este deacord ,dar daca asa voi fi eu multumita a zis sa incercam ,doar ca el nu-mi garanteaza ca vom obtine calitate cu o doza asa mare de hormoni,chiar daca vom obtine sa zicem 2 foliculi...
in rest string acte pt dosarul de adoptie
bafta multa

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BITZA eu am facut HSG la Spitalul Cuza-Voda, dr Boian, Iasi.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

offf acu ma mananca sa merg la HSG dar sunt in z 19...deci...cred ca voi incepe toate analizele la anul. Pana acum am dormit si tot am amanat ca imi era frica si acu, parca nu mai am rabdare, vreau sa merg odata sa scap. Ce sa-i faci...sunt balanta...nici eu nu sunt multumita de mine
Bytzi....eu nu prea am incredere in laboratoarele de aici din SV, adica am patit-o sa duc aceeasi analiza la 2 laboratoare si sa iasa rezultate diferite. Iti dai seama ca mi-ar conveni sa le fac aici ca nu mai dau banii pe drumuri si oricum...e mai ieftin la synevo decat la medsana. mai vad eu...pana la anul am timp de gandire.
Va pupik si un wk minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

BITZA eu am facut HSG la Spitalul Cuza-Voda, dr Boian, Iasi.

7+

pe tine si pe bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bitza,poate aveau val de referinta ale lab diferite , sau masurate in altceva

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neata fetelor
poftiti la o
si la un ceut ptr cine vrea

mmmmmmmm..eu nu fac prea multe bune
fac fizioterapie incepand de marti, ptr am probleme cu coloana rau de tot, din cauza stresului am facut gastrita...si am luat pastile de stomac si baut suc de cartofi cruzi....

deci vai de mine..cat despre proiectul bebe..am si uitat...acci la noi nu se mai pune problema...ptr acum e stabilit ce avem de facut....la anul

om vedea....acum noi vrem sa ne mutam intrun apartament mai mare..la unul cu patru camere..am si gasit unul iar saptamana viitoare facem tranzactia...caci la anul trebuie sa marim familia..OBLIGATORIU ori bebe nostru ori adoptam..dar va fi sigur ceva..de mos craciun 2010..vom fi 3 membri..indiferent cum..dar va fi asa cum va vrea bunul dumnezeu
doamne ajuta la fetele care saptaman aasta treb sa afle testul
nichi???????????????? dane un semn..ce faci stiu ca treb sa aci testul..hai te rugam sa fii cea care sparghe gheata
sophie.....sa stii ca sunt cu ochi pe tine....

vanessa..ce face bb???
delphinas..vii cu vesti bune???? hai sparge gheata

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna frumoaselor!!!
In sf am revenit sie eu cu o super veste....BETA 117!!!
Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati dar am evitat sa mai intru pe net pt ca imi faceam tot felul de idei...
Iar ieri cand am ajuns acasa am vazut o pata mica roz pe chilot...va dati seama ca eram terminata...am sunat si asistenta si dr si mi-au spus sa stau linistita in pat ca nu este nimic rau si ca se mai intampla din cauza tratamentului.Acum mai este o secretie pitin spre maro dar f mica...deci totul este spre bine.Luni repet beta.
Curaj fetelor ca se poate!!!
Acum trebuie sa stau cat mai mult in pat.
Va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI FELICITARI!
Acum stai cumintica in pat. Te asteptam si luni cu beta mare.
Noi suntem bine. O sa facem iar eco pe 12 decembrie. Sper sa fie totul bine. Avem emotii foarte mari.

7+

Mergi la inceput

ouau.......curg vestile bune la noi in MOLDOVA..

pipsi ....sa nu uiti sai multumesti lui dumnezeu ptr bb din burtica...

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

felicitariiiiiiiiii

Mergi la inceput