Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 17
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Ideea e ca mai bine nu aflam ..adica nu azi cind sunt si eu libera...mi-a stricat ziua.....de ce oare noi care ne dorim atit de mult bebe nu reusim ,sau, daca da ,cu atitea eforturi si altele care nu doresc copiii si fac fel de fel de lucruri de neiertat au parte de ei? |
pentru ca asa e viata
....nu avem ce face
...lasa ca o sa iasa soarele
si pe strada noastra 

Ce nu te doboara te face mai puternic
Arianna11 spune:
Sa te auda Dzeu..oricum am vb si cu sotul si am hotarit sa incercam cu IA,am incercat sa ma programez de azi ca sa vb cu dr. dar se pare ca e inchis...dar de luni incep iara cu telefoanele![]()
jesia spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Sa te auda Dzeu..oricum am vb si cu sotul si am hotarit sa incercam cu IA,am incercat sa ma programez de azi ca sa vb cu dr. dar se pare ca e inchis...dar de luni incep iara cu telefoanele |
iti tinem pumnii si scoatem agitatele ,pt tine

Ce nu te doboara te face mai puternic
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Sa te auda Dzeu..oricum am vb si cu sotul si am hotarit sa incercam cu IA,am incercat sa ma programez de azi ca sa vb cu dr. dar se pare ca e inchis...dar de luni incep iara cu telefoanele |
Sa dea DD sa mearga, iti tinem pumnii.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
yoyoyo spune:
fetelor, eu sunt inscrisa la rugaciunea colectiva pentru avea un copil, am povestit acolo cum s-a intamplat si ce cred eu ca a ajutat in cazul meu ca sa raman insarcinata...
pun aici si pentru voi,
"Dragele mele,
ma puteti trece la burtici va rog, am 15 sapt de sarcina acum, cam din perioada in care am si decis sa ma incriu aici :)
i multumesc lui D--zeu si ma rog sa va binecuvanteze pe toate cu aceasta minune , amin!
vreu sa va spun un pic povestea sarcinilor mele, cum cred eu ca s-a intamplat la noi, am observat de fapt de la prima sarcina, ca ceva pare sa fi ajtat de am ramas de prima data de la primele incercari ...
in cazul celei de acum , am zis ca trebuie sa repetam pasii si uite ca s-a nimerit, noi in perioadele dinainte poreconceptiei , am fost in vacante la bai la unguri. *( mai exact la Hajduszoboslo)
http://www.simbotours.ro/subcat/78/Hajd%C3%BAszoboszl%C3%B3
de data aceasta am astept 8 luni pana am ramas si cum am venit de la bai am ramas,
nu stiu daca care-va din voi a fost , insa am zis sa intru sa va spun si ca recomand ca incercare.
atat am facut si nimic altceva in afare de ma ruga bineinteles la doamne doamne sa-mi mai dea un sufletel :)
eu va admir si va consider pline de har , cit am citit la voi am ramas foarte placut impresionata.
va pup si va astept cat mai repede la odisee :)
yoyoyo 15 sapt
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
babiela spune:
eeeeiii si s-a lasat linistea pe aici....
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
va urez noapte buna
si week-end placut, ne auzim duminica seara cand ma intorc in oras.va pupacesc 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
polo spune:
Salutare scumpele mele.
Lorin, ma bucur ca te-ai intors si mai ales ca Miruna este bine, peste restul treceti voi daca aveti sanatate.
Alee, pupam mamica si burtica si sa treci mai des pe la noi.
MVB unde estiiii. Macar anunta ca esti bine. Te pupam.
Va pup pew toate inmiit

.
http://community.webshots.com/user/diove
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui polo Salutare scumpele mele. Lorin, ma bucur ca te-ai intors si mai ales ca Miruna este bine, peste restul treceti voi daca aveti sanatate. Alee, pupam mamica si burtica si sa treci mai des pe la noi. MVB unde estiiii. Macar anunta ca esti bine. Te pupam. Va pup pew toate inmiit ![]() ![]() ![]() ![]() .http://community.webshots.com/user/diove |

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo trutzi eu sper ca am linistit-o si ca urmatorul test va fi pozitiv ![]() asa creste bebicu 11+![]() |
Doamne ajuta!
sper din tot sufletulCu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

11+