Locul fetelor Nou-Venite (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Ma bucur ca sunteti vesele ,dar eu sunt tare trista....am primit vestea ca ,colega cu care lucrez e gravida...si ieri o ? daca vrea bebe si mi-a rasp. ca e prea tanara(24ani)...o prefacuta...de mult am vazut eu ca tot ma trage de limba cu sit.mea si cred ca vroia sa-mi demonstreze ca ea o sa ramina prima gravidasi asa a fost, e o tipa din aia care nu cumva sa io ia alta inainte..cum fac eu ceva ,face si ea....Nu ii vreau raul ...Doamne fereste, da vreau si eu bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutari fetelor dragute
ce frumos e afara, zici ca vine primavara...

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Ma bucur ca sunteti vesele ,dar eu sunt tare trista....am primit vestea ca ,colega cu care lucrez e gravida...si ieri o ? daca vrea bebe si mi-a rasp. ca e prea tanara(24ani)...o prefacuta...de mult am vazut eu ca tot ma trage de limba cu sit.mea si cred ca vroia sa-mi demonstreze ca ea o sa ramina prima gravidasi asa a fost, e o tipa din aia care nu cumva sa io ia alta inainte..cum fac eu ceva ,face si ea....Nu ii vreau raul ...Doamne fereste, da vreau si eu bebe....

o sa vina si la tine stai linistita

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Stiu cum e..........

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

Citat:

o sa vina bebe ai sa vezi si o sa uiti de toate uracioasele de colege

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

ariana sunt curioasa cum v-a anuntat? a venit asa protocolar sa va anunte ...sau cum?

Mergi la inceput

Am vb cu cineva la tel care mi-a zis..ea sigur no sa zica nimic pt vreo 2 luni..asa e ea..tine secret nu stiu pt cine...face si tace ..asta e deviza ei.Si eu sunt curioasa sa vad daca zice ceva....si cum o sa zica...

Mergi la inceput

Citat:

Am vb cu cineva la tel care mi-a zis..ea sigur no sa zica nimic pt vreo 2 luni..asa e ea..tine secret nu stiu pt cine...face si tace ..asta e deviza ei.Si eu sunt curioasa sa vad daca zice ceva....si cum o sa zica...

vaiiii.... sa ne zici si noua

Mergi la inceput

Ideea e ca mai bine nu aflam ..adica nu azi cind sunt si eu libera...mi-a stricat ziua.....de ce oare noi care ne dorim atit de mult bebe nu reusim ,sau, daca da ,cu atitea eforturi si altele care nu doresc copiii si fac fel de fel de lucruri de neiertat au parte de ei?

Mergi la inceput

Nu stiu cum o so suport pe linga mine la munca ,daca nu zice nik....ca mie imi sta pe limba sa-i zic ceva
O sa va zic miine ca lucram impreuna

Mergi la inceput