Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 18
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Ma bucur ca sunteti vesele ,dar eu sunt tare trista....am primit vestea ca ,colega cu care lucrez e gravida...si ieri o ? daca vrea bebe si mi-a rasp. ca e prea tanara(24ani) ...o prefacuta...de mult am vazut eu ca tot ma trage de limba cu sit.mea si cred ca vroia sa-mi demonstreze ca ea o sa ramina prima gravida si asa a fost, e o tipa din aia care nu cumva sa io ia alta inainte..cum fac eu ceva ,face si ea....Nu ii vreau raul ...Doamne fereste, da vreau si eu bebe....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O sa iti dea si tie Dumnezeu, nu mai fii suparata.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
arianna zi-i ca v-ati hotarat sa amanati proiectul
, ca nu e timpul acum, gasesti tu o scuza, ca sa nu ii dai satisfactie ![]()
trutzi spune:
Azi ati intrat in concediu, nu face nimeni o
sau ceai.
Hai ca ma sacrific si va dau eu, cu un
pentru fiecare.
lorin ma bucur ca ai redevenit activa 
mvb esti bine? Da-ne un semn de viata 
Arianna11 spune:
Buna fetelor,abia am reusit si eu sa intru...azi si miine am un orar cam ciudat la munca ,4ore dim si 4 dupamasa.Asa ca ajunsa acasa am citit mesajele de la voi si vreau sa va multumesc din suflet de incurajari
.Nu m-am intilnit azi cu colega mea si nici miine nu o vad dar va afla ca stiu de la cumnata ei pe care am luat-o putin prin surprindere spunindu-i ...felicitari...si ? de ce nu ne spune si noua vestile bune ca sa na bucuram si noi(colegii de munca),la care ea cu o fata speriata ..pai e prea devreme..vroiam sa treaca de 3 luni ca poate o sa aiba pb...etc..scuze..in fine scumpa mea colega o sa crape de ciuda cind o sa stie ca am aflat
.
Va
tare dulce pe toate,iar despre mine deja i-am zis ca eu nu ma grabesc,o sa fie cind vrea Dzeu![]()
Arianna11 spune:
Oricum abia astept ziua de luni cind o sa sun pt programare la dr ,mi se par 2 luni nu 2 zile...
Am eu incredere ca o sa mearga cu IA...
Fetelor ,la monitorizarea ovulatiei(pe 10/11) de luna asta, dr. mi-a zis asa...ca am avut endometrul de 10mm ,pe ovarul sting 3 foliculi dintre care cel mai mare de 20mm si pe ovarul drept foliculi sub mm normali(cred).Am fost la el cind eram intr-a 12-a zi de la CM si era si ziua in care am ovulat(seara).M-a chemat si a doua zi si foliculii se sparsesera(asta e de bine).A treia zi endometrul era de 11mm.
Ce puteti sa-mi spuneti despre datele astea avind in vedere o IA ?
trutzi spune:
Din cate stiu eu endometrul este bun iar foliculul de 20 mm este si el bun.
Daca o sa faci IA poate o sa iti dea sa faci si stimulare si atunci vei avea mai multi foliculi dominanti.
Ovarele sunt curate sau sunt micropolichistice?
Arianna11 spune:
Din cate stiu eu endometrul este bun iar foliculul de 20 mm este si el bun.
Daca o sa faci IA poate o sa iti dea sa faci si stimulare si atunci vei avea mai multi foliculi dominanti.
Ovarele sunt curate sau sunt micropolichistice?
Ovarele sunt curate ...
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Cum pot sa inserez un citat la mesaj? |
Vrei sa spui o semnatura?
Arianna11 spune:
Nu stiu sigur..vreau sa pun de ex ...citat din mesajul lui Trutzi,in mesajul pe care il scriu eu...cum sa fac?...M-am exprimat mai mult de o gramada![]()

...o prefacuta...de mult am vazut eu ca tot ma trage de limba cu sit.mea si cred ca vroia sa-mi demonstreze ca ea o sa ramina prima gravida