Locul fetelor Nou-Venite (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Ma bucur ca sunteti vesele ,dar eu sunt tare trista....am primit vestea ca ,colega cu care lucrez e gravida...si ieri o ? daca vrea bebe si mi-a rasp. ca e prea tanara(24ani)...o prefacuta...de mult am vazut eu ca tot ma trage de limba cu sit.mea si cred ca vroia sa-mi demonstreze ca ea o sa ramina prima gravidasi asa a fost, e o tipa din aia care nu cumva sa io ia alta inainte..cum fac eu ceva ,face si ea....Nu ii vreau raul ...Doamne fereste, da vreau si eu bebe....

O sa iti dea si tie Dumnezeu, nu mai fii suparata.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

arianna zi-i ca v-ati hotarat sa amanati proiectul , ca nu e timpul acum, gasesti tu o scuza, ca sa nu ii dai satisfactie

Mergi la inceput

Azi ati intrat in concediu, nu face nimeni o sau ceai.

Hai ca ma sacrific si va dau eu, cu un pentru fiecare.

lorin ma bucur ca ai redevenit activa

mvb esti bine? Da-ne un semn de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,abia am reusit si eu sa intru...azi si miine am un orar cam ciudat la munca ,4ore dim si 4 dupamasa.Asa ca ajunsa acasa am citit mesajele de la voi si vreau sa va multumesc din suflet de incurajari.Nu m-am intilnit azi cu colega mea si nici miine nu o vad dar va afla ca stiu de la cumnata ei pe care am luat-o putin prin surprindere spunindu-i ...felicitari...si ? de ce nu ne spune si noua vestile bune ca sa na bucuram si noi(colegii de munca),la care ea cu o fata speriata ..pai e prea devreme..vroiam sa treaca de 3 luni ca poate o sa aiba pb...etc..scuze..in fine scumpa mea colega o sa crape de ciuda cind o sa stie ca am aflat.
Va tare dulce pe toate,iar despre mine deja i-am zis ca eu nu ma grabesc,o sa fie cind vrea Dzeu

Mergi la inceput

Oricum abia astept ziua de luni cind o sa sun pt programare la dr ,mi se par 2 luni nu 2 zile...
Am eu incredere ca o sa mearga cu IA...
Fetelor ,la monitorizarea ovulatiei(pe 10/11) de luna asta, dr. mi-a zis asa...ca am avut endometrul de 10mm ,pe ovarul sting 3 foliculi dintre care cel mai mare de 20mm si pe ovarul drept foliculi sub mm normali(cred).Am fost la el cind eram intr-a 12-a zi de la CM si era si ziua in care am ovulat(seara).M-a chemat si a doua zi si foliculii se sparsesera(asta e de bine).A treia zi endometrul era de 11mm.
Ce puteti sa-mi spuneti despre datele astea avind in vedere o IA ?

Mergi la inceput

Din cate stiu eu endometrul este bun iar foliculul de 20 mm este si el bun.
Daca o sa faci IA poate o sa iti dea sa faci si stimulare si atunci vei avea mai multi foliculi dominanti.
Ovarele sunt curate sau sunt micropolichistice?

Mergi la inceput

Din cate stiu eu endometrul este bun iar foliculul de 20 mm este si el bun.
Daca o sa faci IA poate o sa iti dea sa faci si stimulare si atunci vei avea mai multi foliculi dominanti.
Ovarele sunt curate sau sunt micropolichistice?

Ovarele sunt curate ...

Mergi la inceput

Cum pot sa inserez un citat la mesaj?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Cum pot sa inserez un citat la mesaj?

Vrei sa spui o semnatura?

Mergi la inceput

Nu stiu sigur..vreau sa pun de ex ...citat din mesajul lui Trutzi,in mesajul pe care il scriu eu...cum sa fac?...M-am exprimat mai mult de o gramada

Mergi la inceput