INSEMINARE 54
Raspunsuri - Pagina 18
sabine spune:
Fetelor sunt ziua 5 dupa IA.Nu am pus deloc progesteron pt ca sunt convinsa ca luna st nu se va intampla nimic.Asa cum am mai spus nu cred ca a ramas nimeni in urma unei ia facute dupa spargerea foliculului,
Apropo, nu stiti cumva cat timp se vede la eco lichidul folicular dupa spargerea foliculului, nu stiti in cat timp se absoarbe?Ca la mine s-a vazut in ziua IA.
In rest, azi am avut cateva impunsaturi in stanga si dreapta si cam atat.
Alla tin pumnii si de abea astept sa ne vedem.
Galliciana noi suntem cam de aceeasi varsta.Ia spune-mi te rog ce tratament ai facut pana acum, cum ai reactionat si la a cat Ia esti.Am vazut ca faci si tu in cluj.La cine mergi?
Peta ai grija la dureri acum sunt cele de fixare cred.
viss spune:
buna, fetelor.din 3 embrioni am ramas cu unul frumos.unul a fost "lovit"de 2 spermatozoizi, deci putea implica malformatii genetice,si celalat nu s-a divizat decat la 2 clule, si apoi s-a oprit.asa ca, in fata mea, au fost aruncati la gunoi.dar cel ramas avea 8 celule,ca la carte.aveau un microscop atasat de un ecran de televizor, si mi i-a aratat pe rand pe fiecare
endometrul meu era cam subtire in ciuda numeroaselor ovule pe care le-am pus. asta e. azi am avut embriotransferul.asa ca vreo 5 zile stau cuminte, mai mult in pat.apoi am sa ma duc la servici ,dar am sa stau mai mult pe scaun. acuma rugaciuni la greu,beau apa sfintita(mi-a dat soacra-mea)
si ce-o fi ,o fi..
peta-felicitari inca o data,sa ai grija de tine.
eu as fi vrut sa ne intalnim cu fetele din buc,dar nu da nimeni nici un semn..![]()
sabine spune:
Viss, D/ne ajuta sa fie bine pana la sfarsit si sa fi a treia care ne da luna asta veste buna de tot.
Sa faci bine sa stai in pat daca asa a spus dr.Probabil acum e important ca saracutul acum trebuie sa se agate.Nu poti lua niste vitamina e pr endometru in continuare?
viss spune:
da, sabine am sa iau 2 vit.E.acid folic, arefam 200, mi-a zis s apun 2/zi, dar eu am sa pun 3.si cam atat..sa nu ma stresez, sa nu stau mult in picioare..
ella28 spune:
Peta, cred k ai avut ceva emotii dar gata! Esti pe drumul cel bun. Ma bucur pentru voi fff tare. Sunt mai tacuta zilele astea k intru mai greu pe net,am fost libera de la job si acasa nu am net decat pe mobil si merge mai greu. Eu am inceput stimularea cu menopur,azi sunt in z2 de stimulare. Alla ne tinem de mana. Miercuri merg la monitorizare,ma rog sa fie bine. Pup gagicile cu burtici si cu viitoare burtici. Wk frumos!
ella28 spune:
Sabine ,dr mea imi spune mereu k o sarcina apare cand te astepti mai putin. Asa k eu tin pumnii stransi pt tine! Viss,un embrion de 8 celule la 72 de ore este un rezultat bun. Bea apa,lapte,mananca peste, mai putina cafea, relaxare si mult noroc.
alla76 spune:
viss embrionasul tau de 8 celule e super ok! ai sa vezi ca e si lipicios! eu una tind sa iti urez sarcina usoara. 
ella ne tinem de mana.
sabine...asa am patit eu la prima sarcina. nu mai speram absolut deloc. eram cu programarea facuta la kaali si monitorizam ciclul doar pt dosar. si am vazut si progesteronul foarte mic si am zis "daca totusi se intampla o minune si eu sunt praf cu progesteronul?" am stat si am cantarit, am exclus posibilitatea unei sarcini, asa ca nu am facut nimic in privinta progesteronului sa nu imi dau ciclu peste cap fix pe cand ajung la unguri...
si uite ca s-a prins cand ma asteptam cel mai putin. poate daca ajutam putin, cu ceva progesteron era totul ok. da de unde era sa stiu? cand toti imi spuneau ca nu se va mai intampla natural.
m-am intins la vorba... ce am vrut sa iti spun e ca eu am ajuns sa cred in expresia "cand te astepti mai putin, atunci se intampla"
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
viss spune:
multumesc fetelor, ptr incurajari.
ilary - nu mi s-a mai cerut nimic.eu cred ca a fost pur si simplu noroc.dc mi-ar fi cerut, eu i-as fi dat, ca doar nu renuntam pe ultima suta.dar au fost draguti.si apoi a fost riscul meu..cu doza marita de hormoni, fara analize facute, aveam si risc de extrauterina pe ciotul de trompa ramas pe dreapta unde aveam 6 foliculi mari, ovulatia se declasase cu o zi in urma..mi-au dat injectie pe loc s-o opreasca..oricum eu sunt multumita de colectivul de acolo,mai ales ca m-a vazut o dr.care nu era medicul curant, a cerut si parerea embriologului, si pana la urma au facut ce era mai bine ptr mine, nu m-au lasat de izbeliste,eu nefiind pacienta lor.mie mi-au lasat o impresie extraordinara.
peta spune:
viss felicitari, iti tin pumnii sa se prinda si sa fie bine...
ella28 bafta multa la monitorizare...
eu am in continuare dureri si acum am descoperit vreo 3 pete maronii pe chilot...mi-e asa de frica...
a mai avut cineva sangerari? mi-e foarte teama sa nu pierd sarcina...am tot luat nospa, sper sa fie bine...cred ca mai imi fac si luni un beta...