INSEMINARE 54

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Nu am somn asa ca am intrat sa vad ce ati mai scris.
Peta, ma rog din suflet sa fie doar spooting, o chestie normala.Ca sa-ti mai spun ceva, sangerarea intr-o sarcina nu dernjeaza dc nu e in cantitate mare.Asta spun medicii.Am o prietena aici la Cluj care a avut la fel la ambele sarcini dar a fugit la dr si i-a dat ceva pastile.Are doi copii frumosi dar ambele sarcini au fost cu iminenta de avort.Daca nu ai facut-o deja, chiar daca e duminica, du-te la urgenta si nu astepta.
te si ma gandesc la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Fetelor va pup si va urez putere si succes!
Nu mai stiu ce sa mai cred!
Mi-a venit azi noapte CM.Asta este,parca nu mai simt nimic,incep sa ma gandesc daca voi avea odata copii.
Vreau 1 sfat! Oare sa fac si luna asta IA cu stimulare ,e bine sau ar trebui sa fac pauza??????Ce imi sugerati?Am avut 2 IA-uri nereusite pe CM nestimulat si 1IA cu stimulare.Oare sa ma gandescla FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ilary eu in locul tau as mai face un IA pe stimulat

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Fetelor sunt ziua 5 dupa IA.Nu am pus deloc progesteron pt ca sunt convinsa ca luna st nu se va intampla nimic.Asa cum am mai spus nu cred ca a ramas nimeni in urma unei ia facute dupa spargerea foliculului,
Apropo, nu stiti cumva cat timp se vede la eco lichidul folicular dupa spargerea foliculului, nu stiti in cat timp se absoarbe?Ca la mine s-a vazut in ziua IA.
In rest, azi am avut cateva impunsaturi in stanga si dreapta si cam atat.
Alla tin pumnii si de abea astept sa ne vedem.
Galliciana noi suntem cam de aceeasi varsta.Ia spune-mi te rog ce tratament ai facut pana acum, cum ai reactionat si la a cat Ia esti.Am vazut ca faci si tu in cluj.La cine mergi?
Peta ai grija la dureri acum sunt cele de fixare cred.

sabine, cu acelasi dct. am facut deja 2IA.
clostilbegyt, si cate un pregnyl.
dar,m-am cam saturat, ca nu se intampla nimic spectaculos!

va doresc o duminica frumoasa!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

neata fetele.

Viss, tinem pumnii sa se prinda embrionasul sa fie tare tare lip;icios.

Peta, si eu ma rog pentru tine sa fie doar de la nidare petele. Si eu zic ca e bine luni sa mai faci un beta, insa, sa nu uiti de utrogestan/arefam, acid folic si vitamina E, da ? pup tare tare sa fie binie cu burtica

5+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

llary imi pare rau. eu una as mai face un IA pe CM stimulat.
galliciana vorbeste cu medicul si pt o posibila noua schema de stimulare. poate poate ai parte de ceva spectaculos

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

dar e bine din cate stiti voi sa fac vreo pauza intre C m stimulate sau nu????????????????

Mergi la inceput

Peta, daca sunt doar cateva pete e in mod sigur de la nidare. urmareste secretia, daca cumva se intensifica, suna doctorita.
foarte important progesteronul, nu uita de el.

_

Mergi la inceput

ilary, daca nu se pune problema de fibroame care sa creasca de la stimulari,sau alte probleme, eu nu as face pauza intre CMurile stimulate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

dar e bine din cate stiti voi sa fac vreo pauza intre C m stimulate sau nu????????????????

asta ti-o poate spune medicul. daca nu ai dereglari hormonale nu are de ce sa fie o problema. ba chiar e indicat sa fie unul dupa altu

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput