INSEMINARE 54
Raspunsuri - Pagina 17
anna_ivan spune:
peta sarcina usoara si la termen.
pupici

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta rezultat beta 72,46 fata de 24,26 acum 48 de ore... azi am avut niste dureri destul de puternice cam in dreptul ovarului drept, am luat 2 nospa, ca dupa primul nu mi-a trecut eu nu am avut simptome inainte de ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina...atunci am avut dureri ca de CM, in rest scurgerile si durerile de sani au cam fost de la progesteron... |
peta!!!!

felicitari fata draga!!! acum te-ai mai linistit putin?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sabine spune:
Peta 

.
Sa ai grija de tine si de pitic.Sa nu te obosesti si asa cum a spus Sensibila, sa nu faci nici un efort.
Alla, cum esti?ai inceput? Daca vi la inseminare ne vedem luna asta.Eu nu plec inca pana nu stiu ceva sigur si cred ca voi ramane aici pana la urmatoare Ia ca asta asa cum am spus a fost de tot ....
.Cealalta ar trebui sa fie prin 10.
Viss, ce vesti ne dai?
Galliciana pe unde bantui?Tu in ce stadiu esti?
Aracelli, tu ce mai faci?
toate fetele
alla76 spune:
sabine sunt in ziua 6 de cm, azi e a 3-a zi de menopur. venim la IA tot in cluj. nu stiu sigur cand. bem o cafeluta la OB1 ![]()
ai grija de tine si doamne ajuta sa se prinda!
_
galliciana spune:
| citat din mesajul lui sabine Peta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Sa ai grija de tine si de pitic.Sa nu te obosesti si asa cum a spus Sensibila, sa nu faci nici un efort. Alla, cum esti?ai inceput? Daca vi la inseminare ne vedem luna asta.Eu nu plec inca pana nu stiu ceva sigur si cred ca voi ramane aici pana la urmatoare Ia ca asta asa cum am spus a fost de tot .... .Cealalta ar trebui sa fie prin 10.Viss, ce vesti ne dai? Galliciana pe unde bantui?Tu in ce stadiu esti? Aracelli, tu ce mai faci? toate fetele |
peta, stai linistita, nu face eforturi,si nu te stresa!!!
responsabilitattea ta e mult mai mare acum!
sabine, draga mea, bantui,bantui!!!........
astept sa mg la cj, sa vedem tratamentul...
in rest,nimic deosebit, doar ca m-am cam saturat...
sa fiti cuminti!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
peta spune:
multumesc mult fetelor, hai ca va astept si pe voi...
sabine tu ce faci? in a cata zi esti? sabine sa nu iti pierzi speranta, nici eu nu aveam asteptari f mari, fiindca mi s-a parut ca am ovulat tarziu fata de IA si contact n-am avut deloc dupa IA, credeam ca e toata luna compromisa...
alla cand mergi la monitorizare?
llary sa stii ca si mie mi-au aparut o groaza de cosuri, asa ca nu e neaparat semn de CM...poate fi de la progesteron...din cauza progesteronului nu am putut sa urmaresc deloc scurgeri, ca eram curioasa, asa mereu imi curge utrogestanul ala pe chiloti...uneori dimineata intr-adevar sunt f uzi, nu stiu daca e numai de la utrogestan...eu credeam ca o sa am mai mutle simptome, dar pe cuvant daca am ceva, in afara de mici dureri de burta sau mai mari cum am avut azi, nu simt nimic...nici sanii nu ma dor, de greata nici nu se pune inca problema (poate scap
)
asa ca aveau dreptate fetele, degeaba cautam simptome inainte de venirea CM, ca nu ai cum sa-ti dai seama...
viss, ce mai faci? ce se mai aude de embrionasi?
ella28 tu ce mai faci, n-ai mai zis nimic...
mirela2 spune:
peta, dupa ce iti pui utrogestanul trebuie sa stai in pat macar o ora jumate ca sa se absoarba, altfel tot curge.
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
alla76 spune:
peta luni am primul eco. sper sa fie mai bine decat lunile precedente.
_
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui brunadria peta felicitari!!!! sarcina usoara si bebe sanatos!! ![]() mirela burtica..ai grija de ea |
bru abia astept sa te vad si pe tine cu burtica

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6