INSEMINARE 54
Raspunsuri - Pagina 14
indi_77 spune:
eu am medicul meu ginecolog la Medlife - Mitroi Gabriel - o bomboana de doctor, iar inseminarea am facut-o ultima cu Dr Alina Bolintineanu.
Prima eco o sa o fac la Bolintineanu iar restul, la Medlife (oricum, le am incluse in abonament
)
4+ Doamne Ajuta !
sensibila spune:
peta - :)))))))))) BUNA INTREBARE ACU DOCTORUL. Eu inca ma chinui sa gasesc o doctorita buna. Momentan sunt la o dr de la Cantacuzino dar imi pare cam asa, ori pt ca nu ma cunoaste prea bine, urmeaza sa ma mai duc marti la ea si daca e tot asa plec in alta parte , gasesc eu. E destul de complicat cu gasitul unui medic bun si care s ate tina si minte si care sa isi dea si interesul si bla bla. Iar eu urasc sa merg din dr in dr. Deasta m-am inteles f bine cu dr Moisa ca ea facea tot si inseminari si monitorizari si tot.
e in burtica
+24 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sensibila spune:
indi_77 - ce sunt prostiile astea ? Cum extrauterina ? Nu e nici o extrauterina. Daca era extrauterina beta creste putin si lent, nici decum dublarea de la tine. Stai linistita si gandeste pozitiv. Ia no spa la orice durere cat de mica.
Repet dr Moisa zicea ca uterul se poate "supara" si expulza embrionul din diverse motive. Oboseala, stres, diverse. Deasta zicea ca dupa o zi obositoare la munca chiar daca nu ai nici un fel de dureri sa iei un no spa pt calmarea uterului.
Nu e nici o problema daca iei zilnic no spa sau mai multe pe zi
Se pot lua 4 no spa /zi si 4 usocin supozitoare pe zi
Deci luati cu incredere.
E valabil si pt fetele care au dureri dupa IA pana la aflarea rezultatului.
e in burtica
+24 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sensibila spune:
indi_77 - tu vrei sa nasti la medlife ? Acolo o nastere naturala este 6000 lei. Eu una nu am de gand sa dau atat unui dr. Mai bine iau ce imi trebuie pt bebitza.
Sau dr tau mai lucreaz ala un alt spital de stat ?
e in burtica
+24 
varsta bebel
peta spune:
da, cred ca e complicat cu doctorul, trebuie sa incep sa ma orientez si eu...pana acum am 2 recomadari: unul la giulesti ion ionut cu care a nascut o colega, si o alta doctorita dar am uitat cum o cheama la polizu cu care a nascut o prietena...si as mai putea vedea ce "talente" imi furnizeaza CMU-ul unde am gratuit...
indi, si eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme...eu stau insa asa un pic cu teama, ca la mine a fost valoarea cam micuta, dar daca creste si la mine, ar trebui sa fie ok...oricum, cat ghinion sa am si eu, dupa atatea incercari sa fac tocmai o extrauterina....
dar ceva dureri am si eu, am avut si dupa ce am mancat m-a durut burta...oare sa iau si eu preventiv nospa?
indi_77 spune:
aaaaaaa......mai e si la Municipal....deocamdata nu ne-am decis unde il livram pe bebel :))))....80% o sa fie Municipal ca e mai aproape de casa si cred ca va fi mai ieftin....inca nu stim exact. La un spital de stat...cat costa o nastere normala/cezariana ?
4+ Doamne Ajuta !
speranta2008 spune:
buna
am intrat sa felicita proaspetele mamici :peta si indi...
va pup si sa aveti bb sanatosi..
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
sensibila spune:
peta - eu zic sa alegi polizu sau altceva. Giulestiul e varza, eu deaia am si plecat de acolo. A nascut o buna prietena de-a mea bebe acolo si au tinut-o 2 saptamani in spital pt ca ei gresisera analizele copilului la nastere si ii tot ziceau ca copilul are ceva. Si au refacut analizele la Inst de Hematologie si copilul avea mai mult decat normal valoarea respectiva, nu la un sfert din normal cum zicea Giulestiul.
Ia no spa la orice durere, nu sta cu durere, am explicat de ce.
Eu nu am luat no spa la prima sarcina cea cu avortul spontan si imi pare rau si acum. Poate daca luam ........ e un mare POATE dar mie mi-a ramas in cat.
Luati daca aveti dureri pt ca nu implica nici un risc.
e in burtica
+24 
varsta bebel
sensibila spune:
indi_77 - stii o doctorita buna la Municipal ?????? Ca si eu as vrea municipal, sau mi-ar surade ideea, dar nu stiu la cine sa merg ! daca stii pe cineva da-mi si mie de stire.
Pai nu stiu am auzit ca o cezariana ar fi cam 500 euro cam peste tot, de naturala nu stiu sincer. Deci 500 euro + anestezist + moase+ draci baltati
e in burtica
+24 
varsta bebel
indi_77 spune:
pai Doctorul meu Mitroi Gabriel a fost invatzacelul Doctorului Anca de la Municipal...si el are si la Medlife, si la Municipal...so....daca vrei, iti dau telefonul lui
4+ Doamne Ajuta !