INSEMINARE 54
Raspunsuri - Pagina 15
raallu spune:
Pupici pt viitoarele mamici si pentru cele in devenire 
.
Cine se pregateste de inseminare saptamana viitoare?
Sper sa fie o saptamana cu cat mai multe reusite (doar ca eu ma indrept spre a patra inseminare cu foarte putina incredere...

, deja prevad esecul
).
raallu spune:
Singura diferenta fata de luna trecuta este ca acum o sa fac inseminare dubla...daca este totul in regula (inca nu am fost la monitorizare).
Nu vreau sa-mi fac mari sperante pt ca sunt constienta de sansele mici ...fiind vorba de ciclu natural(fara stimulare).
Arianna11 spune:
Raallu,dar de ce nu incerci si o IA cu stimulare...eu am auzit de la fete ca sunt mai mari sansele?
...Bafta multa si incredere
peta spune:
raallu - bafta multa, intr-adevar cu stimulare ai sanse mai mari, mai ales daca faci mai multi foliculi, dar exista si riscuri care trebuie discutate cu doctorul...sa nu fi dezamagita ca ai ajuns deja la a 4-a, uite, pt mine a fost cea norocoasa 
sensibila - e greu cu POATE asta, dar...ce sa-i faci, uneori se mai intampla si lucruri pe care nu avem noi cum sa le influentam. Oricum, ai dreptate, de acum o sa iau. Si dracea mi-a zis sa iau daca am dureri, deci ceva e...
Adevarul ca giulestiul arata si sinistru, acolo mi-am facut HSG-ul, polizu nu stiu cum e ... o sa incerc oricum sa ma interesez, mai intreb, si daca aflu ceva de bine, vreo recomandare beton, va dau de stire...
Cu doctorii e foarte greu de aflat pana la urma care e bun, sau de care sa te feresti...cat am comentat-o eu pe dr dragu, ca mi-a facut monitorizarea aiurea, dar uite ca a avut mana buna, ea m-a "lasat" insarcinata ![]()
raallu spune:
Multumesc pentru incurajari fetele 
.
Peta poate ma molipsesc si eu de la tine ...cine stie? 
.
O sa incerc luna aceasta fara si o sa-i propun de luna viitoare sa fac si stimulare...sunt constienta de sansele mai mare.
Va doresc un weekend placut si va pup pe toate.
elenaraluca spune:
Fetelor eu am o scurgere asemanatoare cu cea de ovulatie dar e muult mai consistenta daca o strangi in 2 degete se intinde ca guma.ce-o mai fi si asta?mi-e frica sa nu fie de rau.
sunt in ziua 8 de la IA.
peta spune:
elenaraluca - nu cred ca ai de ce sa te temi de scurgerea asta, nu are ce sa fie rau....
indi_77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenaraluca Fetelor eu am o scurgere asemanatoare cu cea de ovulatie dar e muult mai consistenta daca o strangi in 2 degete se intinde ca guma.ce-o mai fi si asta?mi-e frica sa nu fie de rau. sunt in ziua 8 de la IA. |
atata timp cat nu apar firicele de sange prin ea, nu ai de ce sa te temi. Stiu ca urmatoarele 6 zile sunt cele mai grele, dar mai asteapta pana in ziua 14 sa-ti faci un test :). ma rog sa fie cu II !
4+ Doamne Ajuta !
elenaraluca spune:
Ma tem sa nu fie endometrul care incepe sa se descompuna si sa vina CM.

cel putin asa am citit pe aici pe net.
Indy,Peta voi aveti vreo scurgere?
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenaraluca Ma tem sa nu fie endometrul care incepe sa se descompuna si sa vina CM. ![]() ![]() cel putin asa am citit pe aici pe net.Indy,Peta voi aveti vreo scurgere? |
Au am citit altceva numai ca nu mai gasesc siteul. Stai linistita pana una alta si nu te mai stresa.
Dumnezeu ne va ajuta!