INSEMINARE 54
Raspunsuri - Pagina 13
sensibila spune:
peta - tu luni ai avea deabia 4 saptamani dupa ce am calculat eu. Parerea mea e sa nu mergi la eco mai devreme de 30 noiembrie si nici atunci nu granteaza nimeni ca se vede.
Cel mai bine ar fi sa mergi macar pe 4 dec daca nu pe 7. Eu zic ca mai bine mai ai putina rabdare decat Doamne Fereste sa ajungi acolo si sa iti zica ca nu se vede sa intri in trepidatii. Sincer ... acum tu faci cum crezi si cum iti zice dr, dar la mine la prima sarcina la 5 saptamani nu se vedea.
Bine de ce sa mint, am auzit si de tipe la care s-a vazut la 4 saptamani dar eu nu prea cred ca se vede la multe la varsta asa mica.
e in burtica
+24 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
indi_77 spune:
peta, si eu stiu tot de min 6 saptamani.....eu mi-am facut programare la eco pe 30 noiembrie....dar acuma tu stii ....
4+ Doamne Ajuta !
peta spune:
pai nu, pe 30 noi ma gandeam si eu sa merg, si asa a zis si doc, nu mai devreme...stiu ca abia pe la 6 sapt se vede ceva, vroiam doar sa sun sa-mi fac programare, fiindca f greu gasesti liber pe undeva...nici nu stiu unde sa merg, ma gandeam sa incerc la CMU ca am abonament acolo
vasilasanita spune:
De ieri nu am mai intrat si vad ca s au umplut deja cateva pagini.
Felicitari Peta!!!!!!
Gabi, imi pare rau, dar cu siguranta la tine o sa fie reusita data viitoare!
Ma bucur mult pentru fiecare cand aud o veste buna si mi zic ca totusi se poate si se va intampla si la mine minunea intr o zi. Important e ca se poate numai ca trebuie multa multa rabdare si multi bani!!!
YArina nu ai spus care e finalul luna asta la tine!
Pupici tuturor!!!
Dumnezeu ne va ajuta!
indi_77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta pai nu, pe 30 noi ma gandeam si eu sa merg, si asa a zis si doc, nu mai devreme...stiu ca abia pe la 6 sapt se vede ceva, vroiam doar sa sun sa-mi fac programare, fiindca f greu gasesti liber pe undeva...nici nu stiu unde sa merg, ma gandeam sa incerc la CMU ca am abonament acolo |
Peta, pe 30 nov o sa ai 5 saptamani si 2 zile....nu o sa-i auzi inimioara, doar o sa vezi sacul embrional.....si o sa o repeti dupa alte 2 saptamani...ca este transvaginala si nu poti face fff multe
4+ Doamne Ajuta !
peta spune:
pai eu m-as duce totusi si pe 30, ca sunt curioasa :)
mi-am facut programare maine la ora 10 pentru beta...daca joi a fost 24,26 valoarea, sambata ar trebui deci sa fie in jur de 48, nu?
sensibila spune:
indi_77 – eu am facut transfavginala la 6 saptamani prima, la 9 saptamani si apoi in fiecare luna pana la 4 luni si ceva si nu a fost nici o problema.
peta – da, valoare trebuie sa fie cel putin dubla. Eu am avut 46.69 si apoi 119.17. Deci aproape tripla. Mergi pe 30 daca asa vrei tu dar sa fii pregatita si pt eventualitatea ca dai banii degeaba si nu o sa se vada. Eu nu zic cu rautate ci pentru a fi tu putin pregatita.
e in burtica
+24 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
indi_77 spune:
cel putin 48 :)
in 36 ore in mod normal, valoarea se dubleaza....acuma eu nu stiu cum se manifesta in diverse situatii.....poate fi > doubla, dar eu sti uca asta e minimul.
Si daca te duci pe 30....o sa vezi un sac embrional si nimic altceva....adicatelea o sa pleci nitel bosumflici ca altele au auzit inimioara, ca au vazut si emrionasul de 50 mm....
4+ Doamne Ajuta !
indi_77 spune:
pai da sensibila, asta ziceam si io...ca daca face la 5 saptamani e prea devreme ca pe urma o sa fac abia in a 8-a sau a9-a saptamana....eu m-am programat la > 6 saptamani si pe urma mai vedem...
oricum, aseara am patit ceva fff straniu....eram in masina si m-am intors spre dreapta sa dau cu spatele si sa vad, insa m-a intepat foarte tare ovarul drept (m-am indreptat, nu mai simteam nimic...iar m-am intors, iar intepaturi - si puternice....risc sa fie extrauterina ? )
4+ Doamne Ajuta !
peta spune:
fetelor, m-ati convins...o sa merg abia in decembri cand o sa am 6 sapt...oricum luni ma duc la dracea, si vad ce mai imi spune si ea...
indi si sensibila, voi la ce doc/spital mergeti? eu cred ca dracea o data ce te-a lasat insarcinata nu se mai ocupa de tine, fiindca ea pare ca s-a specializat in infertilitate...